Pavel Vítek končí s popem

Pavel Vítek končí s popem

Nové album Pavla Vítka zřejmě překvapí jeho fanoušky. Zpěvák tvrdí, že po létech účinkování v muzikálech jej unavila popová muzika. Rozhodl se proto vyčistit si hlavu kombinací akustické hudby.

V soukromém studiu v obci Karlštejn začne za několik dní natáčet nové album s pracovním názvem Songy a balady. "Je to pro mě úplně nová zkušenost. Rozhodl jsem se totiž odklonit od popu k šansonově baladickým polohám. Od toho je odvozen pracovní název alba.

Určitě to ale nebude utahané CD, naopak bude plné velmi živé muziky. Pop už mě trochu unavil. Teď jdu po kvalitě a album musí být především smysluplné. Naposledy jsem vydal svoje největší hity a je mi jasné, že teď musím přijít s něčím úplně novým," svěřil se Pavel Vítek.

Zpěvák tvrdí, že každé nové písničce bude věnovat velmi mnoho času. Protože si album připravuje sám, termín vydání ho netlačí. "Báječné, že mohu na tomto CD pracovat, jak dlouho budu chtít. To je obrovská výhoda, nejsem vázán termínem ani penězi. Sice bych chtěl, aby CD vyšlo v létě, ale není to nutné. Poprvé v životě dělám album v soukromém studiu a dali jsme dohromady perfektní partu mladých hudebníků. Studio mám kousek od domova a mohu tam za pár minut v kteroukoli denní či noční hodinu. I to je velká výhoda," usmál se zpěvák. "Nové album bude takové, jaké chci já. Nekalkuluji s ničím a vůbec netuším, jak se bude posluchačům líbit. Když bude dobré, lidé si jej najdou i bez velké reklamy," dodal Pavel Vítek. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud