PAVLA (27): Přítel je skvělý chlap, ale má ho moc velkého

22 komentářů

hynek
13. července • 12:05

farah: "Ha, ha,... kyselý hrozny" - asi tady někdo nechápe psaný text :), ale o mě zde nejde. "Statistika" by se samozřejmě našla, ba i vědecké studie, ale fakt je nemíním vyhledávat. Víte, "muži mého věku už viděli ledacos" a nepotřebují následnou dedukcí vytvořené závěry mít všechny podložené verifikací vědeckých hypotéz. :) Narychlo aspoň z wiki jednu "méně přesvědčivou": "Studie provedená na univerzitě Utrechtu zjistila, že většina homosexuálů považuje velký penis za ideální a jeho vlastnictví souviselo se sebeúctou. Jedna studie analyzovala samostatně hlášenou Kinseyho sadu dat a zjistila, že průměrný penis homosexuálního muže je větší než průměrný penis jejich heterosexuálních protějšků (6,32 palce [16,05 cm] v délce mezi homosexuály oproti 5,99" [15,21 cm] mezi heterosexuály a 4,95 palce [12,57 cm] činil obvod mezi homosexuály oproti 4,80" [12,19 cm] u heterosexuálních mužů)." Případně Kurt Freund (Dáma nemá ráda odkazy, ale zdroj lze lehce dohledat) popisuje: "změny v diferenciaci hypothalamických center, jež jsou indukovány deficitem enzymů, které se podílejí na tvorbě fetálních pohlavních hormonů. Tato hormonální změna by mohla být příčinou větší délky penisu gayů."

farah.farah
12. července • 16:06

haha no mě to zní spíš jako kyselý hrozny..že se muži s malým utěšují tím že ten s velkým je určitě homosexuál, pochybuju že existuje nějaká statistika, která by tohle vaše tvrzení podpořila. ;)

Rambíša
11. července • 8:47

Pavla může být ráda,že u přítele v kalhotách nenašla nějakou trapnou miniaturu! S tou by asi byly daleko větší problémy....

hynek
10. července • 21:31

Joj, to fakt nevím, "jak na sviňu" jsem obyčejný hetero. A v mých letech to už nějak dožiju i s touto "vadou". :)) Jj.

helza
10. července • 18:41

hynek: Jejda, tak to je mi tedy novinka. To jsem fakt netušila, nevíš čím to může být? Mně napadá jediné - při těch rozměrech jim, mužům i ženám, poskytla příroda náplast ve formě více možností volby. Jinak naprostý souhlas, ostatně jsem to už psala.

hynek
10. července • 15:11

Vaše starosti na naše ostny. :) Co dodat? "Jeden kamarád mi povídal," že se s takovým "problémem" dá žít poměrně snadno, některé polohy sice vhodné nejsou, což dá partnerka rychle najevo, ale je to o technice a sladění. Navíc se pisatelka může uklidňovat realitou, že čím její nadměrně vyvinutý přítel bude starší (a tlustší), tím víc mu bude penis "zarůstat", takže rozhodně neměnit. :))
Být Pavlou, tak se raději soustředím na jinou věc - zda její milý není "náhodou" bisexuál. Je známo, že muži s opravdu nadměrnými (což ovšem platí někdy i zcela opačně) penisy se rekrutují obvykle z homosexuálního prostředí...

helza
10. července • 12:42

Mata69: No, vlastně ani tady nevíme, kdo to píše.

helza
10. července • 12:41

Mata69: Však tam nejsi osobně, jenom přečtou tvůj dotaz, velice decentně a doktor, sexuolog ho zodpoví. Mimo to v samotném pořadu je spousta věcí, které není zase tak špatné znát. Občas na něj kouknu. :)

Mata69
10. července • 10:39

helza: fakt je ten, že na ten pořad nekoukám, takže nevim. Ale osobně bych s tak intimním problémem do televize (a na Dámu už vůbec ne) nešla.

helza
10. července • 10:12

Mata69: Tady žádný odborník sexuolog není, tady jenom parta bab, které se baví tím, že radí i v tom, čemu zrovna moc, mnohdy ani za mák, nerozumí. :)

helza
10. července • 10:10

Mata69: Proč, tam, vede poradnu sexuolog a podobné problémy tam už byly (i mnohem intimnějšího rázu). A vždycky poradil.

Mata69
9. července • 20:05

helza: psát do nějakého pořadu v TV je snad horší než se radit na Dámě.:-(

Mata69
9. července • 20:03

Dasa52: po porodu vaginu hlubší mít nebude, to je přeci kravina si něco takového myslet, zrovna tak tvrzení, že po porodu jí ho budeme závidět. To, že se vagina při porodu roztáhne tak, že projde dětská hlavička, neznamená, že tak zůstane.

helza
9. července • 18:00

Dasa52: Porodem se nijak nevyřeší délka. A myslím, že ani Elynor nemyslela svou poznámkou "... těmi cestami přece dokáže projít tříkilové dítě, a tak velký penis žádný muž nemá ... " , aby slečna trpěla bolestmi až do porodu. Chtěla říci, že se to jistě dá nějak řešit. Hodně mě ale překvapila reakce a vlastně vůbec žádná rada gynekoložky. Řešit problém lze přinejmenším volbou polohy - právě pro tento problém jsou zde: » http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/19858-ma-ho-velkeho-budte-vynalezava «. Jinak se může obrátit na sexuologa, napsat do Intimu Heidy Janků, koupit si Kamasutru a podobně.

mina0405
9. července • 12:19

No,nevím...asi to máme každá jinak,ale u mě se po porodu nic nezměnilo a sex mám stejný,jako před tím..rozhodně to není tak,že bych byla dole "širší" :D proto nesouhlasím,že se jí to porodem spraví..Musí se prostě oba sehrát,nic jiného v tom není.

Dasa63
8. července • 21:56

v každém případě po porodu (+ šestinedělí) bude mít sex jako víno a budeme jí závidět všechny :-D

Dasa63
8. července • 21:54

Elynor: přesně. tak jak si rozšíří dítě cestu ven, tak si penis rozšíří cestu dovnitř, když se na to jde šikovně. i když na porod máme celý den a na sex asi ne, že? :-) ono se to poddá. ovšem na análek to asi nebude nikdy :-D

Dasa63
8. července • 21:51

Mata69: ona s ním o tom mluví, píše tam, že s tím neměl problém poprvé atd., takže se o tom bavili. a taky říká, že si občas vyhoví jinak, takže komunikace asi v pořádku. ona čeká, celkem právem, že se trochu "vytahá" a bude po problému, jak jí radila i gynekoložka. ono se tohle moc jinak řešit nedá.

Mata69
8. července • 21:31

No vida, to je panečku článek! Škoda, že nepřidali i foto, to "široký" a "poněkud dlouhý" bych fakt chtěla vidět :-)) Jinak bych slečně doporučila místo psaní na Dámu, promluvit si o tom s přítelem. Jestli čeká po třech měsících "nějaký posun", musí se v první řadě o ten posun nějak zasadit. Samo od sebe se nic neposune.

Zebruška
8. července • 17:35

Na konci článku se píše, že "uplynuly už více než tři měsíce a žádný větší posun nevidím" - no nevím, osobně se mi zdá, že tři měsíce jsou dost málo na to, aby si dva milenci už tak nějak sedli a stoprocentně se vyladili. Podle mě to bude chtít delší čas, po třech měsících je sexuální vztah mezi novými partnery ještě takový... no zkrátka "nový", člověk ještě ledasco řeší, kontroluje se (znáte takový ty myšlenky typu "nemám teď moc velký břicho???"), slečna se ještě může ostýchat mu říct na rovinu, co a jak by chtěla, navíc to teď hodně v sobě rozebírá a přemýšlí, jak s touto situací naložit. Zkrátka já bych na jejím místě tomu dala ještě čas. Pokud si jinak tak rozumí a všechno je OK, tak se určitě zvládnou sladit i v tomto, až se ještě víc intimně poznají, až se trochu víc uvolní, až míň přestane myslet na to, jak to zvládne, a řekne si po "indicku" - ále, nějak to dopadne.

Elynor
8. července • 17:13

:-)) ano, je to zábavné. Inu, budou si oba muset najít vyhovující techniku. I ten muž se musí trošku naučit s tím, co má, zacházet. To je častý problém pánů s větším penisem, oni si zhusta myslí, že ta velikost sama o sobě stačí, aby ženu uspokojili, a jsou překvapeni, když se jim vysvětlí, že ne vždy je to výhoda. Ale chce to jen špetku šikovnosti a slečna by mu zas měla umět sdělit, co přesně je jí nepohodlné. No a nakonec - těmi cestami přece dokáže projít tříkilové dítě, a tak velký penis žádný muž nemá, takže to rozhodně není neřešitelný problém :-)

farah.farah
8. července • 16:58

:)) Tak konečně nějaké úsměvné téma.Jestli je tohle jedinej problém v jejich vztahu tak jí tiše závidím.:D

Doporučujeme

Články odjinud