Pavla (34): Čekám cizí dítě. Manžel nic neví

17 komentářů

mradimer
16. února • 18:35

Rambíša: Vy jste asi svatá, že??
Nebo spíš zapšklá stará baba? Přát dětem rozpad rodiny je opravdu moooc hezké :-(

Kamar
6. února • 0:47

Ať drží zobák, když už se stalo. Manžel na to pravděpodobně nepřijde, kdyby mu to "vyblila", jen by mu ublížila. A beztak si sama nemlže být jistá. kdo je otec.Manžel není námořník nebo na montáži,aby to bylo vyloučeno.Já nevěřím, že dva měsíce spolu nespali. To by bylo docela chorobné.

farah.farah
5. února • 17:39

Skoro nevím co na to říct....jako asi jsem schopná pochopit milostný úlet...holt se stane, ale dělat to v době kdy se pokouším otěhotnět a jednat jako by mne ani nenapadlo že bych mohla otěhotnět s milencem....mno...co na to říct...Každopádně stalo se a má jen pár možností a žádná holt není ideální - za své činy holt ponese důskedky.
Jednak může jít na potrat manželovi to nějak zatajit a dělat jako by se nikdy nic nestalo......nebo to může manželovi přiznat, což ovšem pravděpodobně skončí rozchodem, tak že pokud chce být najednou upřímná musí počítat s takovýmhle výsledkem. No a nebo holt manželovi nastrčí kukačku a holt bude celý život trnout hrůzou jestli se to někdy neprovalí. Nejde ani radit co je lepší, to si musí zhodnotit sama...

lebahu
5. února • 12:45

j66: Taky mi to přijde ujeté, když ví, že nic nebere (bo se snaží otěhotnět) vlézt do postele s cizím chlapem a tak nějak ho o tom neinformovat. A i kdyby byli zlití jak čuňata a nemysleli vůbec, má přece dost času na to vystřízlivět a mazat do lékárny pro "pilulku po". O tom, že si to zopákli znovu za střízliva a zas je tak nějak nenapadlo, že sexem vznikaj děti ani nemluvím. A o tom, že od spolužáka žijícího v cizině je teoreticky!! větší šance něco chytit než od "Franty od nich ze vsi " už vůbec asi neuvažovala.

j66
5. února • 12:42

Rambíša: A co ten spolužák? Rozlévá sperma všude kam zasune? :-S

Rambíša
5. února • 12:37

Úplně se mi otevírá kudla v kapse! Tak hloupou nánu svět neviděl! Místo aby po onom tajném sexu letěla do lékárny pro příslušný prášek,když už se vyválela bez ochrany,tak ona dělá jakoby nic a jen trošinku si dělá malinké starosti,zda ta kukačka bude podobná ošálenému manželovi nebo spolužákovi-kancovi.To je tedy úroveň.Přála bych paní,aby se to provalilo a ona s ostudou zůstala sama se svým levobočkem,a její muž odešel s jejich synkem.Nic dobrého si ona nezaslouží,jo,ještě pranýř,mrskání metlou a cejch na rameno!

j66
5. února • 12:24

Kolik jim je, že nevěděli o možném otěhotnění při nechráněném pohlavním styku?
Včlánku totiž nic není o tom , že by to nějak řešili.

Zebruška
5. února • 12:10

Radúzka: jj, už je to opravené, včera to bylo nějak špatně nahrané a konec opravdu chyběl.

Radúzka
5. února • 12:01

Ale já to mám celé

Mata69
5. února • 11:44

Yasmin.Hayatt: já vím, že ty si z toho děláš legraci, ale mě už to vážně doslova jde na nervy (ráda bych uvedla expresivnější výraz). A ne, nechci odcházet jinam, chci aby někdo, kdo má svojí práci dělat bez chyb, aby jí takovou dělal.

Yasmin.Hayatt
5. února • 10:16

Mata69: ale já to četla a proto si z toho dělám legraci ........ co jiného už. zlaté časy Dámy s Michalem jsou fuč a nyní je tu toto. tak buď budeme spokojené aspoň za něco, nebo odejdeme jinam a je to :-)

ruzickaa
5. února • 7:54

Domysli si sama trapárna vážně ......................................

mambule
5. února • 6:48

Vypadá to, že manžel ji přistihl při psaní článku.

modrodolka
4. února • 23:42

ba ba, jste blbečkové

Mata69
4. února • 22:54

Yasmin.Hayatt: ale prd...si rozklikni nabídku těch kapitol, 3. kapitola je tam dvakrát, z toho jednou prázdná. Ať se fakt jdou vycpat.

Yasmin.Hayatt
4. února • 21:55

Mata69: tys to nepochopila ....... konec je variabilní, dokonči si jej sama dle své fantazie :-D

Mata69
4. února • 20:53

Milá redakce, když už sem vkládáte ty hodnotné články ke čtení a k diskusi, když nejste schopni si uhlídat gramatiku, když už jste nastolili to pitomé stránkování, mohli byste si laskavě pohlídat, aby tam byly všechny kapitoly, aby tam jedna nebyla prázdná a aby byl příběh dokončený?
Fakt se jděte vycpat, to je takový šlendrián ta vaše práce, že se divím, že vás za to někdo může platit.
Tak sem ty články prostě nedávejte a je klid. Vždyť nejste schopni jeden udělat správně.

Doporučujeme

Články odjinud