PAVLA (40): Po rozchodu jsem o vztah nestála, osud to ale zařídil jinak

4 komentáře

helza
11. března • 9:59

Ten příběh tady myslím už kdysi byl. Ale stejně jsou dnes ty diskuse zvláštní. Stal se z nich jakýsi pranýř aktérů i autorů. A možná i trochu soutěž, kdo více, lépe a vtipněji, kdo objeví více skrytých i očitých zádrhelů. Myslím si ale, že není na světě nic, co by nemělo rub a líc, co by nemělo černou a bílou stranu, že jde pouze o to, kterou z nich hledáme. A navíc i ta bílá, lícová, jde vždy pojmenovat slovy, které ji dokonale očerní. Na druhé straně chápu, že o něčem se tlachat musí a na kaskádě pochval si vtip a jedovatý jazýček jen málokdo nabrousí. :-)

Rambíša
10. března • 13:28

Moc přímočarý příběh. Chtělo to víc vygradovat smutek a stav po rozchodu,a víc vypíchnout bujarost masopustu,dát tam nějaké maskování,zápletku...Zde jen nanicovaté sdělení,že do dvou měsíců je upleteno dítě,hmmm, žádné mínus nenalezeno.

Elynor
10. března • 8:09

Jaký osud zase? Vlezlé kamarádky dohazovačky. Ovšem jestli je teď paní spokojená, OK, nechať si to spánembohem užije. Nebudu se ptát, nakolik je to ten známý vrabec v hrsti a případné tikající biologické hodiny, i když jedno dítě už měla. A vyhlášení "o žádného chlapa nestojím" - to je spíš takový folklór, to málokterá myslí vážně. Kdyby to tak bylo, odešla by hned, nečekala by na konec taneční zábavy. Ve skutečnosti celou dobu očekávala, že pán se zaháčkuje. :-)

Moučka
10. března • 7:33

Rozakunda Pilčer by to nenapsala lépe , takže u mne hovadina . Nazdar ... :pozor

Doporučujeme

Články odjinud