PAVLA (61): Naši manželskou krizi zachránila automobilová nehoda

7 komentářů

farah.farah
1. října • 13:53

jinými slovy, kdyby si byli bývali normálně promluvili již dříve ke kryzi ani nemuselo dojít? Jako zase jeden musí ocenit snahu toho kdo to sepisuje že tohle je takové novátorské proti obvyklému co tu bývá dokonce to má dramaticou dějovou zápletku. ;-)

Rambíša
1. října • 12:07

Tenhle příběh,to byla síla! Vymyslit osoby,zápletky,vygradovat děj...Román hadr.Už se těším na další výcuc! Něco pořádného,ve stylu "bába pod kořenem",ze života!!!

Anonymizovaný
26. září • 18:01

Bez ohledu na odfláknutý sloh - rána do palice někdy může pomoci :-)

Anonymizovaný
25. září • 12:17

No, a taky výborně vypadá, jak píše "málem jsme se zabili" a pak to upřesňuje, že to byl jen pohmožděný kotník u jednoho a hrudník u druhého a vlastně se nic moc nestalo :-D

Elynor
25. září • 7:48

Inu, inu. Tak naše auto najelo - to jako samo? Nikdo neřídil? Najelo na krajnici a překlopilo se na bok - a nespadlo do pangejtu, nýbrž v té poloze na boku se vydalo zpět na silnici a až do protisměru? To mi ukažte ty fyzikální zákony, které by to umožnily. ]:-D A taky by nebylo od věci vědět, jestli si zrovna za volantem nevyříkávali vzájemné křivdy, a jestli po "akci" paní neječela něco ve smyslu "ty idiote, oba nás zabiješ". To by byl takový pravděpodobnější scénář. :-) Ještě to trochu propracovat a mohl z toho být román. Zvláště ta část, jak se usmiřovali a překvapivé těhotenství. Není to z nějakého TV seriálu?

Mata69
25. září • 16:23

@Elynor: Naprosto souhlasím, samořiditelné auto se po převrácení vydalo z pangejtu do protisměru...chvíli jsem ještě dumala nad prohlášením, že "prostě vysadím antikoncepci", že tak cca 35 - 40 let zpět to prostě nebrala každá holka, ale dceři je 25 let, takže jí měla mnohem později, než jsem původně myslela.
No tak, hlavně, že všechno dobře dopadlo, krize je zachráněná (nikoliv tedy zažehnaná, jak by asi leckdo očekával) a v té krizi si žijí šťastně až dodnes. 8-)

pipka
25. září • 6:52

Zachránit manželskou krizi? To jako aby trvala dál a nikdy nepominula? :D Jak pošetilé... :-D

Doporučujeme

Články odjinud