Pawlowská šokovala polibkem a dekoltem!

Pawlowská šokovala polibkem a dekoltem!

Halina Pawlowská (54) vzbudila rozruch při otevření nových prostor Módního salonu Richter. Měla tak obepnuté černé šaty s hlubokým dekoltem, že vypadala jako nahá. A navíc - v pase měla zobrazena červená ústa. Přítomným hostům málem vypadly oči z důlků.

"To je našitý polibek. Prostě jsou to šaty s polibkem v pase. Je to model z Paříže, který mi přesně padne," svěřila se Halina, pyšnící se hrudníkem o objemu sto čtrnáct centimetrů.

Nepřipustila však názor, že by byla při své postavě a osobnosti okouzlující nejen v modelové róbě, ale třeba i v pytli. "Jsem přesvědčena, že šaty dělají člověka a kdo na štěstí v hadrech čeká, ten se načeká," odvětila slovy známé písně.

Nejvíce pracuje v noci Halina přiznala, že má největší aktivity v noci. Ne snad, že by se snad pořád věnovala sexu, ale stále v noci pracuje.

"V noci se ráda podívám na televizi, noční pořady bývají docela zajímavé. Přitom si věci promýšlím, prohlížím si internet, čtu si a píši. Teď připravuji nový pořad pro televizi, píši komedii o jedné ženě a také jsem dokončila devadesátiminutový díl televizního detektivního cyklu To je vražda, který podle mého námětu a scénáře natáčí Zdeněk Zelenka v hlavní roli s Jiřinou Bohdalovou. Všichni si myslí, že jenom lítám po večírcích, ale já vlastně pořád pracuji," vysvětlila Pawlowská.

Doporučujeme

Články odjinud