Péče o pleť po dovolené

Péče o pleť po dovolené

Léto se pomalu chýlí ke svému konci a s ním i krásné teplé letní dny a večery, které jsme si užívali, jak jen to bylo možné. Dovolené, koupání v moři nebo v rybníku, sluníčko a pobyt v přírodě s minimem péče o pokožku, to vše zanechalo na naší pleti škody.

Při bližší prohlídce před zrcadlem zjišťujeme, že naše pleť není tak pružná, přibylo pár vrásek, póry nedýchají a to jak jste si zapomněla natřít obličej krémem s ochranným faktorem se projevilo párem nehezkých pigmentových skvrn. Ale nezoufejte, podíváme se na to, jak pleti po prázdninách dodat opět potřebnou vitalitu a užít si naplno krásné babí léto, které nás snad čeká!

NÁŠ TIP pro dehydratovanou pleť Kromě pitného režimu je třeba hydratovat pokožku i z venku. Vyzkoušejte Dramatically Different Moisturizing Lotion od Clinique, který je nazýván žlutým zázrakem. Dodává hydrataci těm obličejovým partiím, které ji potřebují. Je lehký a nemastný a navíc ho můžete s naprostým klidem použít i na citlivou pokožku v okolí očí, protože je oftalmologicky testován. Používá se ráno jako součást 3 krokové péče (1. mýdlo na obličej Facial Soap, 2. exfoliační voda Clarifying Lotion a 3. hydratační emulze) pod denní krém a večer jako součást 3 krokové péče pod noční krém. Cena 590 Kč za 50ml.

TIP pro problematickou pleť od září za zvýhodněnou cenu Normaderm Tri-Activ obsahuje unikátní kombinaci 3 aktivních látek s peelingovým efektem v lehké gelové emulzi, která zanechává pleť krásně matnou. Táto péče je výjimečná tím, že působí komplexně na všechny aspekty problematické pleti. Nezaručuje tedy pouze účinnost proti nedokonalostem, ale zajistí také dlouhodobé zmatnění a 24-hodinovou hydrataci. Normaderm obsahuje 3 účinné molekuly kyselinu glykolovou, salicylovou a LHA, které působí na pokožce v různých časových úsecích a pronikají do všech vrstev epidermis, čímž je docíleno prodlouženého peelingového efektu. Matný vzhled pleti je výsledkem působení perlitu a oxidu křemičitého. Perlit - minerální látka vulkanického původu je nezaměnitelnou složkou například v deodorantech, díky své schopnosti absorbovat vodu až ve 350-násobku své hmoty. Oxid křemičitý je zase výborným absorbentem mazu. Vysoká koncentrace zvláčňujícího glycerinu a jiných hydratačních agentů zaručuje nepřetržitý hydratační efekt od rána až do večera. Cena 390 Kč za 50 ml.

Na pigmentové skvrny Víceúčelový hydratační denní krém Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 obsahuje patentované složky, které pleť ošetřují a chrání tmavými skvrnami, které způsobuje hyperpigmentace. Denní péče pleť intenzivně hydratuje a projasňuje. Víceúčelová formule bojuje s řadou příčin změn pigmentu, okamžitě pleť prozáří a při pravidelném používání dodá pleti vyváženější tón. Hydratační přípravek Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 pomáhá při prevenci a redukci vzhledu pigmentových skvrn na pleti, brání vzniku nových skvrn, naruší a rozloží existující tmavé skvrny na povrchu pleti na méně viditelné částice a tón pleti je pak vyváženější a navíc napomáhá k odstranění „zbytečků“ melaninu pomocí exfoliace. Cena 1 390 Kč za 50ml.

Dopřejte své pleti pravidelnou masku NevO Dead Sea SPA Bio – N Vitální Maska na obličej slouží k důkladnému vyčištění, zpevnění a oživení pleti obličeje pomocí minerálů z Mrtvého moře a vitamínů. Maska obsahuje kombinaci řady olejů. Jedinečný olej z kukuřice, který doplňuje vlhkost do pokožky, olej z granátového jablka, který je bohatý na antioxidanty a ricinový a jojobový olej. Maska je též velmi účinná v boji proti pigmentovým skvrnám díky obsahu citrusových esencí. Masku aplikujte na vyčištěnou, lehce vlhkou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Nechte působit 15 - 20 minut, dokud maska nezaschne. Suchou masku smyjte teplou vodou, nejlépe pomocí přiložené kosmetické houbičky.

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop září


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud