Pečení na víkend: Rychlý koláč s angreštem

6 komentářů

Otázka
6. července • 12:29

Co je horší, strach nebo bolest?

Názor č. 1
6. července • 12:32

@Otázka: Strach je horší, protožeobsahuje bolest a ještě něco navíc.

Názor č. 2
6. července • 12:40

@Názor č. 1: Myslíte, že při strachu se zapínají i centa pro bolest? To si nemyslím. Ale zajímá mně jiná věc. Jak mohl vesmír stvořit z ničeho něco tak extémního? Není nic a nejednou je v mozku strach, který má sílu tě naprosto ovládat. Už červená barva je zázrak, ale emoce snad ještě větší. Chápu, že sladká chuť může spouštět pocit příjemnosti. Ale nechápu z čeho by se ten pocit příjemnosti mohl skládat. Jestli už se z ničeho neskládá, tak jak může být příjemný? Jako základní stavební součást vesmíru - příjemnej poct.

Jája
6. července • 7:24

200 g másla na 200 g mouky a ještě 50 g másla do drobenky? Tolik tuku se dává do vánočního cukroví, které se jí po pár kouscích a ne tolik ho sníst v koláči 🤦 ani kbelík angreštu z toho zdravé jídlo pak neudělá.

Katka
10. července • 11:54

@Jája : Přiznávám, že toto neřeším - máme dost pohybu, takže máslo nevidím jako problém (ani pro děti). Naopak ho upřednostňuji před rostlinnými náhražkami, ty mně nejedou.

Katka
5. července • 18:54

Výborný recept! Právě jsme dojedli celý koláč a jdu ho pro velký úspěch dělat znovu. Jen jsem neměla mandle, tak jsem dala oříšky.

Doporučujeme

Články odjinud