Pečujte o své kouby a svaly jako světový rekordman

Pečujte o své kouby a svaly jako světový rekordman

Světového rekordmana a možná nejlepšího oštěpaře všech dob, Jana Železného, asi není nutné představovat. Lze si těžko představit kolik píle a úsilí Honza v životě vynaložil, aby svůj mimořádný talent zúročil k dosažení těch nejvyšších met, kterých může sportovec vůbec dosáhnout. I po skončení aktivní sportovní kariéry je Honza stále ve skvělé formě.

„Oštěp byl vždycky ohromně náročnou disciplínou. Měl jsem to štěstí, že se mi celkem vyhýbala zranění. Nicméně jak stárnu, cítím, že moje klouby a svaly potřebují větší péči, proto užívám doplněk stravy VitaePro®.“ Říká Jan Železný.

Nové VitaePro® bylo vyvinuto pro komplexní podporu pohybového aparátu. Navíc je obohaceno o další složky, které přispívají ke správné funkci srdce, podporují imunitní systém a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.

Přírodní podpora pro pohodlí vašich kloubů

Začíná pro vás být rychlá chůze či běhání obtížnější? Práce na zahrádce nebo v dílně vám přijde namáhavější než dříve a vy cítíte, jak vaše klouby při každém pohybu dostávají více zabrat. Pohybový aparát se opotřebovává mimo jiné s přibývajícím věkem. Klesající pružnost a ohebnost jsou jedním z prvních ukazatelů. VitaePro s obsahem výtažku z Boswellia serrata vám pomůže zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí vašich kloubů. Její pryskyřice je používána již po tisíce let ke zmírnění kloubních indispozic. Další látky ve VitaePro® se postarají o udržení normální činnosti svalů. Důkazem, že VitaePro® funguje je i fakt, že ve Skandinávii je jedním z nejprodávanějších doplňků stravy vůbec.

Vyvážené složení VitaePro® podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, činnost srdce a imunitní systém. VitaePro® má také větší obsah vitamínu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitmamíny C, E, minerál selen a nenasycené mastné kyseliny Omega-3. Nyní sleva 50%, doprava zdarma. Více na VitaePro.cz

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud