Pečujte o svou pleť během spánku

Pečujte o svou pleť během spánku

Pravděpodobně nikdy neuděláte chybu, když své pleti dopřejete intenzivní péči. Během jednotlivých ročních období je vystavována více či méně náročným vnějším podmínkám, a proto uvítá jakékoli ošetření vedoucí k regeneraci a osvěžení.

Ideální je využít nočních hodin a spánku. Noční ošetření má velkou výhodu – nemusíte pracně hledat volnou chvilku mezi každodenními povinnostmi, stačí se mu věnovat pár minut těsně před spaním a ostatní proběhne úplně samo, zatímco budete spát.

V noci navíc vaše tělo, tedy i pleť, přirozeně regeneruje a doplňuje energii ztracenou během dne. Regenerace probíhá v klidu, bez ručení vlivem vnějším podmínek, stresu, slunce apod.

Buňky se v klidu mnohem lépe obnovují a „dobíjejí“ energii a intenzivněji vstřebávají potřebné látky dodávané do těla vnitřně nebo zevně právě pomocí kosmetiky.

Po důkladném vyčištění je pleť připravena k aplikaci noční péče. Vybírejte krémy dle typu své pleti a dle svého věku. Mladistvé pleti pro noční ošetření postačí lehké krémy, pro pleť 30+ jsou ideální hutnější a výživnější přípravky, které obsahují vitaminy, obnovující komplexy a anti-age složky, například provitamín B5 nebo koenzym Q10.

Ten je považován za „elixír mládí“, neboť je jakýmsi záložním zdrojem energie pro všechny tělesné funkce, neutralizuje volné radikály, dodává energii a vitalitu, podporuje regeneraci kožních buněk a zvyšuje pružnost a pevnost pokožky.



NIVEA VÝŽIVNÝ HYDRATAČNÍ NOČNÍ KRÉM AQUA SENSATION s Hydra IQ a bambuckým máslem zajistí okamžitou a dlouhodobou intenzivní hydrataci pleti. Zatímco provitamín B5 podporuje přirozenou regeneraci pleti během noci. Ráno je pak pleť jemná, intenzivně vyživená a hloubkově hydratovaná. Cena 239,90 Kč.

EUCERIN Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám HYALURON-FILLER obsahuje kyselinou hyaluronovou a saponin, který vyplňuje a vypíná i hluboké vrásky. Další složka - dexpanthenol - účinně pomáhá regeneraci pleti během noci. K dostání v lékárnách. Cena 599 Kč.

VICHY Liftactiv Retinol HA NOČNÍ účinkuje na 3 typy vrásek během noci. Jeho složení je inspirováno novou generací injekčních výplní vrásek. Obsahuje trojitou dávku kyseliny hyaluronové, složení je dále doplněno o Retinol+A s vyšším účinkem než u samotného retinolu. Cena 830 Kč.



ČTĚTE TAKÉ:
Sportovně 5 x jinak!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud