Pestrý výběr podzimních bot!

Pestrý výběr podzimních bot!

Podzimní nákupy se blíží a tak je potřeba být důkladně připraven. Boty jsou velmi důležitou součástí každého outfitu. Výběr designů i stylů je více než rozmanitý a zásah široký.

V podzimních kolekcích je obuv pro volný čas, kancelář i rekreační sport.

Marie Claire Marie Claire jsou luxusní boty pro odvážnou ženu, která ví, co chce. Lodičky, kotníkové typy i kozačky se nesou na sebevědomých podpatcích. Ženskost podtrhuje jednoduchý design bez větších detailů. Kvalitní kůže převážně v přírodních odstínech zdůrazňuje eleganci a jemnost celé kolekce.

Sundrops Pohodlí je hlavním tématem komfortní dámské kolekce určené jak do kanceláře, tak i na večeři s přáteli. Řadě dominuje univerzální černá barva, která nikdy nezklame. Mezi dominantní znaky patří kvalitní zpracování, měkká pryžová podešev, přírodní kůže a pěnová stélka. Sundrops jsou flexibilní a stylové, a tak bez obav splní vaše každodenní nároky.

Weinbrenner Dobrodružné boty pro aktivní ženy i muže. Tady si na své přijdou hlavně milovníci horské turistiky, extrémních terénů či náročných klimatických podmínek. Obuv Weinbrenner je navržena s ohledem na výdrž, pevnost a spolehlivost. Je vybavena technologií Vibram, která dbá na rovnováhu a správné držení těla. Chůze v kotníčkových pohorkách je díky kvalitní, vroubkované podešvi s hrubým vzorkem mimořádně bezpečná. Neocenitelnými vlastnostmi jsou odolnost materiálu vůči oděru a dlouhá životnost. Obuv Weinbrenner je díky technologii Vibram alternativou zdravé a bezpečné chůze.

Comfit Všechny cesty vedou do Říma… Pokud to má být ve znamení pohodlí, boty z kolekce Comfit jsou tím nejvhodnějším společníkem. Tato luxusní kolekce, která je k mání v pánském i dámském provedení, promění obyčejnou chůzi na jedinečný zážitek. Speciálně vytvarovaná a výjimečně měkká stélka vyvolává pocit, jako by byla vycpaná malými polštářky. Velmi pohodlná a zároveň lehká bota má díky té nejkvalitnější kůži reprezentativní vzhled. Protiskluzová podrážka ještě zintenzivní dobrý pocit při chůzi.

North Star Kolekce určená pro mladé a odvážné bez ohledu na pohlaví. Svůj styl dokazuje kreativními designy, které následují poslední módní trendy v oblasti mladistvého obouvání. North Star je o životním stylu, jehož hlavním znakem je dynamika a odlišnost. Kvalitní materiál je samozřejmostí a vzbuzení zájmu jistotou. North Star je pro ty, co hledají změnu.

Power Značka Power je určena pro aktivní hráče. Holky i kluci mohou vybírat z několika designů. Převážně sportovně laděná obuv je vhodná pro každodenní nošení i rekreační sport. Pohodlí a atraktivní vzhled jsou hlavními znaky. Použité technologie vyvinuté značkou Power garantují komfort, kvalitu a dlouhodobou službu.

Dalším moto značky Power zní: „Vše pro skateboarding!“ Právě pro jeho příznivce Power už několik sezon připravuje módní skateovou kolekci, kterou designují největší světové hvězdy tohoto sportu. Se značkou Power se vrátíte do hry.

Power Hiking Dvojnásobná síla! Power Hiking jsou vhodné do města i do přírody a sází hlavně na funkčnost. Ta je zaručena kvalitním koženým provedením a speciální pryžovou podešví. Stabilita chůze a dlouhá životnost obuvi zpříjemní turistické výlety, které budou vždy ve znamení bezpečí a pohodlí.

Bubblegummers To jsou jednoduše stylové boty pro holky i kluky. Bubblegummers si zamilují děti i rodiče. Jsou barevné, módní a originální. To malé rošťáky jistě nenechá v klidu. Díky propracovanému designu jsou nohy v maximálním pohodlí a použité moderní technologie splňující požadavky na zdravotně nezávadnou obuv. S Bubblegummers si děti užijí spoustu zábavy a zůstanou v bezpečí.

Zdroj: Baťa

ČTĚTE TAKÉ: Dobře padnoucí sako váš outfit vždy skvěle doladí!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud