Petr Bende a Vlasta Horváth zazpívají v sobotu své nejlepší písně

Petr Bende a Vlasta Horváth zazpívají v sobotu své nejlepší písně

Poslední dva finalisté Česko hledá Superstar Petr Bende a Vlasta Horváth vytáhnou v sobotu do boje o titul nové české SuperStar s tím nejlepším, co zatím v soutěži předvedli.

Oba zazpívají jednu písničku, o které si sami myslí, že se jim v soutěži nejlépe povedla, druhou písničku jim pak vybere porota. Její kritérium pro výběr bude stejné, tedy píseň, která se finalistům nejvíce povedla podle názoru poroty.

A na co se tedy diváci mohou těšit? Vlasta Horváth si pro sebe vybral The Final Countdown od skupiny Europe a porota mu přidělila pomalejší Love Is All Around od Wet Wet Wet. Petr Bende vsadil na písničku Feel od Robbie Williamse a od poroty dostal Nie, alebo ano od slovenských No Name. Třetí soutěžní písnička bude pro oba stejná. Jmenuje se Jen pro tu chvíli a hudbu i slova složil Jan Horáček.

Jako mimosoutěžní bonus pro diváky zazpívají Vlasta s Petrem slavný duet Say Say Say známý z podání Michaela Jacksona a Paula McCartneyho.

Na konci sobotního pořadu odstartují moderátoři hlasování, které se zastaví až druhý den na začátku galakoncertu s vyhlášením.

zdroj: TV Nova

Doporučujeme

Články odjinud