Petr Bende: Kam se chystá na dovolenou a kde oslaví 35. narozeniny?

Petr Bende: Kam se chystá na dovolenou a kde oslaví 35. narozeniny?

Oblíbený zpěvák Petr Bende oslaví v srpnu své pětatřicáté narozeniny. Sympatický muzikant, který se od dob Superstar úspěšně drží mezi českou pěveckou špičkou, je se svým publikem oslaví už 14. srpna koncertem v rámci přehlídky Letní hraní v Divadle Bez zábradlí.

Do Prahy přijede zpěvák s celou rodinou. V hledišti se tak zřejmě objeví i jeho krásná žena Zuzana, s níž má Petr dva syny, tříletého Matyase a půlročního Maxe. Kromě tohoto koncertu ale Petr Bende žádné velké narozeninové oslavy nechystá. „Proběhnou v úzkém rodinném kruhu, a pak také pozvu kapelu na pivo,“ říká zpěvák.

V Divadle Bez zábradlí vystupuje Petr Bende poprvé a na koncert připravuje několik novinek. Mnohé jeho hity tu tak před živým publikem zazní v premiéře. „Hrajeme nový program složený s písní z posledního alba,“ uvádí. „A v Praze jsme také ještě nehráli s novým obsazením – kapelu nově doplní tři dechové nástroje,“ dodává.

Petr Bende s manželkou

Srpnové vystoupení v Divadle Bez zábradlí bude pro Petra Bendeho znamenat i příjemné zchlazení a osvěžení. Na konci července se totiž chystá s rodinou na jedenáctidenní dovolenou do horkého Turecka.

„Vedra máme dost často i na letních festivalech, kde hrajeme s kapelou venku. Proto se na klimatizované prostředí moc těším. Navíc diváci se při koncertech divadelním prostoru vždycky mnohem soustředí na hudbu samotnou, atmosféra je úplně jiná než při open air festivalech,“ sděluje své zkušenosti.

Přehlídka Letní hraní v Divadle Bez zábradlí přináší divákům od 8. srpna do 6. září komedie se známými herci, jako jsou Simona Stašová, Veronika Freimanová, Karel Heřmánek, Jiří Bartoška, Petr Nárožný a další. A vedle Petra Bendeho to budou také koncerty Jana a Františka Nedvědových a skupiny Čechomor.

Doporučujeme

Články odjinud