6
Fotogalerie

Petr Čadek: K otevření Tančírny mě přivedlo narození mé dcery

Umět krásně tančit, to je sen mnoha mužů, žen i dětí. A od koho se to naučit lépe než od nejlepších lektorů v republice? Mistři světa, mistři republiky, choreografové muzikálu i baletu, nebo i vítězové StarDance.

Petr Čadek se svou manželkou, herečkou Jitkou Čvančarovou při otevření tanečního podniku

Tito profesionální tanečníci povedou nyní taneční kurzy v Tančírně Petra Čadka, jejíž slavnostní otevření moderovali Ondřej Brzobohatý a Jitka Čvančarová. Kmotrovství přijali Tereza Kostková a Marek Eben, a mezitím, co mnozí po pravém šampaňském toužebně pokukovali, kmotři s ním pokřtili taneční parket.

Petr Čadek právě otevřel nové designové taneční studio, které v Čechách nemá obdoby. Kromě třech tanečních sálů, kavárny, dětského koutku, fantastického zázemí a výjimečného stylu, ve kterém je TANČÍRNA postavena, se budou moci i začátečníci učit od opravdových profesionálů.

„I přesto, že jsem byl hlavním trenérem několika tanečních škol v Česku, vždycky jsem tajně snil o tom, že budu mít vlastní taneční studio. A ač tomu stále trochu nevěřím, povedlo se! Mám o to větší radost, že mě k realizaci přivedlo narození mé dcery,“ říká Petr Čadek a dodává: „strašně se těším, až tam bude běhat a dělat s tátou první taneční krůčky.“

Marek Eben vysekl smyslný tanec se svou moderátorskou partnerkou Terezou Kostkovou

Po celý večer hrál MoonDance orchestr Martina Kumžáka se svými sólisty. O zábavu se postaral Marek Eben v nezvyklé choreografii spojené s písní, dále step mistra světa za klavírního doprovodu Ondřeje Brzobohatého a opravdovým zážitkem bylo vystoupení Petra Čadka a Petry Kostovčíkové.

Profesionálové to při tanci náležitě roztočili - Petr Čadek a Petra Kostovčíková

Budoucí lektoři Tančírny Jan Older, Alice Stodůlková a Michal Kurtiš (všichni vítězové StarDance) předvedli ukázkové tance. Mezi jednotlivými vystoupeními oficiálního programu se do tance zapojili také přátelé a hosté. Nečekaně na výzvu Radka Brzobohatého si zatančili romantické sólo Jitka Čvančarová a Petr Čadek.

Manželé na tanečním parketě vypadali opravdu šťastně.

Jedním z vrcholů a překvapením večera byla dortová oslava, gratulace a následné sólo tance narozenin oslavenců Marka Ebena a Kateřiny Baďurové. Na parketu pak s nimi tančili všichni přátelé.

Sólo pro oslavence - Marka Ebena a Kateřinu Baďurovou

Křest a s ním spojenou zábavu, která se nesla nejen v tanečním duchu, si nenechali ujít Katka Baďurová, Ondřej Brzobohatý, Jitka Čvančarová, Dascha, Klára Doležalová, Marek Eben se ženou, Tereza Kostková, Berenika Kohoutová, Oldřich Navrátil, Martin Procházka, Lucie Robinson, David Švehlík, Roman Vojtek a další.

Hokejista a finalista letošního ročníku StarDance Martin Procházka s Petrem Čadkem

Foto: Tančírna Petra Čadka

Doporučujeme

Články odjinud