Petr Jablonský: Mění image, přestal pít a zhubl!

Petr Jablonský: Mění image, přestal pít a zhubl!

Imitátor a bavič Petr Jablonský (31) se dal na pokání. A jedním z jeho prvních příspěvků je změna image. Lehce zeštíhlel a změnil si účes.

"Procházím životní proměnou. Nikdy jsem sice tlouštík nebyl, ale přesto jsem na váze pár kilogramů ubral. A hlavně, přestal jsem vrcholově pařit a vyhledávat jen zábavu a vážně se vrhnul na sportování.

Místo sklenky jsou teď mými průvodci lyže, hůlky a golfové hole. To je ale všechno jen začátek. Určitě své pole působnosti rozšířím," svěřil se Petr.

Své příznivce chce v dohledné době překvapit i jako charakterní herec.

"Samozřejmě jako imitátor nekončím, to je ostatně moje živobytí, ale vážně se pustím i do vážného herectví. To je ovšem hudba budoucnosti, teď mám před sebou výzvu aktuálnější, na kterou se míním dobře připravit," svěřil se Jablonský.

Jeho novým dramatickým počinem se má stát role v jedné z her, které budou letos v létě a na podzim prezentovány v rámci Shakespearovských slavností na Pražském hradě.

"Nechci to zakřiknout, ale je to téměř stoprocentní, že mi to vyjde. Trémou jsem sice nikdy netrpěl, ale když si na tu šanci vzpomenu, přeci jen nějaké to chvění cítím," dodal Jablonský.





ČTĚTE TAKÉ:
Kateřina Kristelová konečně zhubla!








STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud