Petr Janda: „Zaplať pánbůh, že se pan Knížák na zpěv vykašlal!“

Petr Janda: „Zaplať pánbůh, že se pan Knížák na zpěv vykašlal!“

Zpěvák Petr Janda se vyjádřil pro pořad TOP STAR magazín ke kauze Milana Knížáka a Karla Gotta. Spor se mezi nimi rozhořel poté, co se v médiích objevil výrok Milana Knížáka o tom, že náš nejslavnější zpěvák neumí zpívat.

„Ten konflikt vznikl podle mě už někdy v 90. letech. Pokud vím, Milan Knížák nazpíval CD a Karel Gott, když to slyšel, řekl, že když Knížák může nazpívat CD, tak on může vystavovat své obrazy,“ objasnila divákům moderátorka Helena Šulcová.

Veřejnost se v této kauze rozdělila. Někteří s panem Knížákem souhlasí, někteří jej ostře napadají, ani jedna ze stran však nechápe, proč došlo k tak ostrým výrokům. Redaktorce pořadu TOP STAR magazín se podařilo získat exkluzivní vyjádření mj. od zpěváka Petra Jandy či hudebního kritika Josefa Vlčka.

„Pan Knížák je blbec, který se chce zviditelnit, víc se o tom nedá říct,“ prohlásil Josef Vlček. Neostýchal se odpovědět otevřeně ani na otázku redaktorky, zda by měl někdo, jako je Milan Knížák, posuzovat zpěv Karla Gotta. „Asi tolik jako brouk Pytlík nebo Ferda Mravenec,“ prohlásil.

Ani Petr Janda se nepřidal na stranu ředitele Národní galerie. „Pan Knížák potřebuje reklamu, Gott ji nepotřebuje. Gott je neuvěřitelný a slušný člověk. Ten se přes to přenese, protože je frajer,“ podpořil svého kolegu Janda. V reportáži si dovolil zhodnotit i zpěv pana Knížáka. „Slyšel jsem od něj něco o nějaké droze. To bylo opravdu příšerné. Zaplať pánbůh, že se na zpěv vykašlal tak záhy,“ ulevilo se Jandovi.

Co dalšího o sporu Knížák vs. Gott řekli Petr Janda, Josef Vlček, Marcela Holanová a další? Uvidíte již v dnešním vydání pořadu TOP STAR magazín od 21.15 hodin.

zdroj: iPrima

Doporučujeme

Články odjinud