Petr Kolář: Do dresu mne nikdo nedostane

Petr Kolář: Do dresu mne nikdo nedostane

Zpěvák Petr Kolář (45) se sportovním aktivitám vyhýbá jako čert kříži. Ne, že by ho ovládala lenost, ale prostě honit se na hřišti mu nepřipadá zábavné.

To jasně dokázal i na přátelském fotbalovém utkání Divadla Broadway s Hudebním divadlem Karlín, kam dorazil bez nezbytných hráčských propriet.

Zato v džínsech a bundě a kapitánu týmu Oldřichu Lichtenbergovi sdělil, že ho do dresu a na hřiště nikdo nedostane. "Fotbal rozhodně nepatří k mým oblíbeným sportům. Jo, přijít se podívat, fandit, to ano, ale lítat po trávníků jak utržený, na to mne nikdo neukecá," kategoricky vysvětlil Korzu Kolář.

Přesto se pochlubil, že v dobách nedávno minulých se jako aktivní sportovec na veřejnosti prezentoval a hned se i pochválil, že se mu dařilo a na ledě byl jako doma. "Hrával jsem hokej. To byl sport pro mne. Samozřejmě že ne závodně, ale s kamarády z branže. Teď už to trošku usnulo, já sám nějakou přehnanou aktivitu nevyvíjím, takže už jsem jen turista. Chodím fandit, jako jsem přišel i sem, na Viktorku Žižkov," dodal Petr Kolář. A zařadil se mezi povykující a pokřikující fandy týmu Divadla Broadway.

ČTĚTE TAKÉ:
Frontální útok na tuky - zhubněte účinně, zdravě a trvale!

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se vyměřují alimenty?

Doporučujeme

Články odjinud