Petr Kolář: S Karlem Gottem nebojuju!

Petr Kolář: S Karlem Gottem nebojuju!

Anketa Český slavík bude letos velmi zajímavá. Organizátoři se netají tím, že by mohla zásadně zamíchat obvyklým pořadím. Lucie Bílá už několikrát prozradila, že by ráda Anetu Langerovou porazila. Zpěvák Petr Kolář (40), který má velkou šanci sesadit z trůnu Karla Gotta, je ale v klidu. Dokonce o sobě tvrdí, že celou věc nechává osudu, protože není bojovník.

"Já žiji něčím úplně jiným. Ted´ vrcholí moje koncertní turné a myšlenky na to, kdo bude Českým slavíkem, ke mně vůbec nedoléhají," prohlásil populární rocker a úspěšný muzikálový zpěvák při slavnostním předávaní zlaté a platinové desky za CD muzikálu Golem.

Dnes už Karlu Gottovi Petr posílat hlasy nebude, jak to dělával kdysi. Sobě ale rozhodně také ne. Případné vítězství nestárnoucí legendě české populární hudby ze srdce přeje.

"Představa, že mezi sebou nějak soupeříme, je zcela mylná. Navíc já ani nejsem duší žádný bojovník. Jediné, za co bych byl schopen se zasadit, je boj za spravedlnost," řekl Petr Kolář.

O tom, že vztahy mezi oběma zpěváky jsou skutečně velmi korektní, svědčí fakt, že Karel Gott si právě Petra Koláře vybral na své loňské turné jako hosta a neodepřel mu ani kmotrovství jeho nového alba Bez křídel. Karel Gott se také nechal slyšet, že kdyby ho o Slavíka připravil právě Petr, byl by vlastně rád. O tom však rozhodnou ti, kteří se v anketě budou pro některého z nich hlasovat. Šanci mají až do 30. listopadu.

Doporučujeme

Články odjinud