Petr Kolář vydává nové CD

Petr Kolář vydává nové CD

Neobyčejný hlas a zkušený hitmaker chystají nejedno překvapení… Náš nejžádanější muzikálový zpěvák a jeden z největších pěveckých objevů domácí scény posledních let, romantik s rockerskou duší Petr Kolář, pod producentskými křídly K.Svobody, po úspěšném působení ve skupinách Precedens a Arakain, právě dokončil své dlouho očekávané sólové album.

Najdeme na něm silné balady i expresívní rockové písně. Album doslova nabité hity (aktuální singl "Vyznání" už brázdí rozhlasové vlny) nesvázané současnými žánrovými škatulkami vychází už 24.října. Brzy se také dočkáme turné - na jaře 2006. „Hlas, co všichni chtějí“ – tak by se dal charakterizovat Petr Kolář

V posledních měsících se Petr objevuje v nejsledovanějších TV pořadech (Zlatá mřiž, Gogošou, Sportovec roku, Silvestrovský pořad na TV NOVA, Politické harašení, Vyhlášení cen ANNO, Vyhlášení cen Tý,Tý, Hvězdy letí do století, Prima jízda apod.).

  • V anketě TýTý 2004 se Petr Kolář umístil na úžasném 3. místě!
  • Petr se také objevil v širší nominaci Herecké asociace na cenu Thálie za nejlepší mužský herecký výkon v roli Athose v muzikálu Tři mušketýři.
  • V anketě ČESKÝ SLAVÍK 2004 na 8. místě. Petr se umístil v anketě popularity zpěváků na 8. místě s počtem bodů 9.474. Posunul se tak z 27 místa (280 bodů) o celých 19. příček vzhůru a předstihl tak celou řadu svých výborných kolegů a počtem bodů i kolegyň.
  • Český film MILENCI A VRAZI má svou titulní píseň „JEŠTĚ ŽE TĚ LÁSKO MÁM“, v podání Petra Koláře (v kinech od 2.prosince 2004)
  • Na premiéře muzikálu „TŘI MUŠKETÝŘI“ - 19.listopadu 2004 se Petr Kolář představí divákům v jedné z titulních postav „Athos“.
  • Titulní píseň „Den kdy se vrátí láska k nám“ k televiznímu románu „POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ“, který od září 2004 po 13 týdnů na TV Nova zní z úst Petra Koláře a Leony Machálkové.
  • Dne 22.června 2004 byla Petrovi Kolářovi v klubu Lávka slavnostně předána vydavatelstvím Supraphon Zlatá deska za jím nazpívanou FOTBALOVOU HYMNU „Modrá, Bílá, Červená“, kterou složil Karel Svoboda, text napsal Karel Šíp pro naše úspěšné reprezentanty v Portugalsku. Tato hymna byla v období konání šampionátu ve fotbale jednou z nejhranějších skladeb v českých rádiích.
  • Ve dnech 1.dubna 2004 ve sportovní hale NTC s kapacitou cca 4.000 míst v Bratislavě a 1.května 2004 v Obecním domě v Praze se uskutečnilo společné vystoupení legendy operního světa Petra Dvorského a rockového zpěváka Petra Koláře. V rámci koncertu se dále představili např. Vašo Patejdl, Gabriela Deméterová, Monika Absolónová, Slovenská Filharmonia, Symfonický orchestr Hl. města Prahy FOK a dirigent Rastislav Štúr.
  • Dne 30.dubna 2004 vystoupil Petr Kolář na Staroměstském náměstí (jako jediný interpret v celkem čtyřech vstupech) v rámci hudebně laděných oslav vstupu České republiky do Evropské Unie, který byl v přímém přenosu vysílán Českou televizí.
  • SAZKA a TV Nova si Petra Koláře vybrala pro openingový duet s paní Evou Urbanovou, pro interpretaci skladby jedné z legendárních světových skupin „QUEEN“: „We are the Champions“, která zazněla na začátku večera k otevření největšího a nejmodernějšího sportovního stánku v České republice - Sazka Arény. (březen 2004)
  • Petr Kolář nazpíval píseň – „JEŠTĚ ŽE TĚ LÁSKO MÁM“, kterou Karel Svoboda napsal pro svou ženu. Poprvé byla píseň uvedena ve Velkém sále Lucerny při oslavě Karlových 65.narozenin, a to na samotný závěr koncertu, ve kterém popřáli oslavenci největší hvězdy hudebního nebe. Následně byla, jako bonus, vydána na CD a zařazena do DVD s názvem „Karel Svoboda 65“. Tato píseň s výrazným rockovým hlasem Petra se postupně stala hranou a žádanou písní na rádiích v celé České republice. (prosinec2003 / leden2004)

    další informace na http://www.petrkolar.cz>www.petrkolar.cz zdroj: POP KONCERT s.r.o.

  • Doporučujeme

    Články odjinud