Petr Muk chce věnovat psychiatrovi kytaru

Petr Muk chce věnovat psychiatrovi kytaru

Zpěvák Petr Muk sice stále užívá antidepresiva, ale cítí se mnohem lépe. Muk, který trpí už od devatenácti let maniodepresivní psychózou a byl za poslední rok dvakrát hospitalizován na specializované klinice, si myslí, že je na nejlepší cestě se uzdravit. Svůj psychický stav prý už má plně pod kontrolou, spřádá velké plány do budoucna a chystá se na skvělou dovolenou se svými blízkými.

Zásluhu na tom prý má jeho nový lékař. Zpěvák dokonce dodržuje strikně veškeré jeho rady. Zcela přestal pít alkohol, jen tu a tam si dopřeje nějaké pivo, většinou si ale kupuje nealkoholické.

Muk sice říká, že hledal toho správného doktora až moc dlouho, ale teď si pochvaluje, že konečně objevil skvělého odborníka, se kterým si velmi dobře rozumí po všech stránkách.

Není divu. Koníčkem jeho nynějšího lékaře je totiž hudba. Hraje na basovou kytaru v amatérském souboru S.D.R. Project.

"Nedávno jsem jim pomáhal i s ozvučením a dalšími technickými fígly," pochlubil se Petr Muk. A dodal: "Hrajou parádně, jen potřebujou ještě některé věci dotáhnout." Zpěvák Petr Muk sice neuvažuje, že by s muzikanty z S.D.R.Projectu sám někdy veřejně vystupoval, ale je ochoten jim pomoci jinak.

"Chci jim darovat jednu ze svých špičkových kytar," říká. "Mám jich celkem patnáct a při takovém množství se to vlastně ztratí. Já jich tolik ani nepotřebuju," řekl.

Doporučujeme

Články odjinud