PETRA (40): Roky mám milenecký vztah. Teď nevím, kdo je otcem mého dítěte

7 komentářů

camelot07
25. srpna • 13:26

Nemaz odvahu to rict manzelovi ? Myslis ze si to nezaslouzi Te opravdu poznat?
On se o Tebe stara dlouha leta a Ty jsi ho takto zradila. Nemam co Ti jeste rict.

rosicak
19. srpna • 9:46

To celé se vymyká zdravému rozumu. Nebo dobře napsaná pohádka. :-D

Rambíša
18. srpna • 15:21

Tato Petra je naprostá hlupačka,riskuje a nedivila bych se,kdyby nakonec zůstala jak kůl v plotě s chudákem dítětem,které za nic nemůže.

Dasa63
18. srpna • 4:48

Nebudu jí soudit, ale nechápu proč někdo "miluje" partnera, ale potřebuje milence. Dobrá, důvod se asi nedozvím. Ale zarazila mě hloupá otázka nebo resp. navrhované odpovědi v anketě. Nic z uvedeného. Mně by se to nestalo je správná odpověď. Kriste pane! Je 21. století. Máme několik druhů antikoncepce a nikdy v životě se mi nestalo, že bych měla nechráněný styk v jedné periodě s více chlapy. To není ani normální, ani zodpovědné a jsem přesvědčená, že se to normálním dospělým ženským neděje. 8-P

Radna
17. srpna • 14:22

No, vzhledem k tomu, že již čeká na výsledky testu.... Pokud bude dítě manžela, OK, pokud milence - pak tuším, že tato "hvězda" rozpoutá peklo.
Můj názor: pokud je tak blbá, že v době, kdy se s manželem snaží o dítě, zahýbá mu vesele bez ochrany, pak už je schopná všeho.
Chudák manžel, chudák syn, chudáci rodina milence.

kacenka56
17. srpna • 9:46

Ani bych nepípla a o testech neuvažovala, pokud si nechci zkazit zbytek života. :!:

Elynor
17. srpna • 6:48

No a co si asi tak bude myslet Matyášek, až si maminka nechá udělat test DNA, zjistí, že biologickým otcem je milenec, a následně poví synkovi, že "tenhle pán, co tě 7 let vychovával, vůbec není tatínek, tatínek je cizí chlap, kterého neznáš, ale to vůbec nevadí, teď pěkně rozbiju dvě rodiny, začnu s tím cizím pánem žít a ty budeš velice rád, že máš konečně toho správného otce". ]:-D Nepíše se, jestli má milenec nějaké děti se svou manželkou. Pokud ano, průšvih se násobí. Byla bych Petře tou radou - sama sis to zavařila, sama si to sněz. Vyrovnej se sama se sebou a netahej do toho manžela a syna, oni nemůžou za to, že sis nevzala s milencem kondom. Máš povinnost k manželovi a k dítěti, ne k milenci, sama tvrdíš, že je miluješ, tak to dokaž. Zapomeň na milence, beztak říkáš, že šlo jen o sex, a konečně se začni chovat jako dospělá ženská. Plyne z toho poučení - milence může mít "beztrestně" jen ten, kdo na to má povahu. Lidi, co si to začnou vyčítat, a pro klid svého svědomí jsou ochotni následně zpackat životy všem okolo, a hlavně svým vlastním dětem, ti by to neměli s milencema zkoušet.

Doporučujeme

Články odjinud