Petra (42): Přítel mé dcery je gauner. Ona ale nechce nic slyšet

Elaa
8. listopadu • 22:04

naprosto stejný začátek jak u dcery našich známých...naivní puboška a "starší" zkušený kluk a když se na něho někde zeptali, tak slyšeli spíš horší informace ....jenže, jak se říká - na každém šprochu pravdy trochu..... pravda, ne všichni potetovaní jsou gauneři nefachčenka a uživalé drog..... paní se mohla zeptat, co symbolizuje jeho tetování, možná by se i něco zajímavého o klukovi dozvěděla. Ale pochybuji - viz. vytáhnutí cigaret na první návštěvě a údiv, že se v bytě nekouří.... to už taky svědčí o něčem....
Děvče našich známých její přítel časem stáhnul až na samé dno, i když první dva roky jejich vztah vypadal jakž takž. HOlka dodělala školu, začala i pracovat. Pak se bohužel natrvalo přestěhovala k milému, teda ne k němu, ale táhli se z jednoho podnájmu do druhého. Alkohol a drogy, nedostatek peněz, dluhová past...kolikrát od něho odešla za pomoci rodičů, ale vždy se vrátila za ním zpět. stále se na ni lepil, sliboval hory doly... byl a je jako koule na noze, která ji táhne níž a níž...když jsem je náhodou potkali v obchodě, jen koukal jak vrah a ani nezabučel...naprostý primitiv...Její otec říká, že na ni nebyli dost tvrdí, snažili se o kompromis, netlačili na dcerku, protože byla v blbém věku -nácti.....prý kdyby tohle všechno věděl na začátku, tak by ji snad i přizabil, aby ji od něho dostal a nohy přelámel, aby nemohla za ním.... Teď už nezmůžou rodiče nic, jen doufat, že dcera jednou dostane rozum a bude natolik odolná a při smyslech že od něho dokáže odejít.
Pokud se vám ten kluk nelíbí - a Vy víte, proč se vám nelíbí - pouvažujte, co je v životě pro vás a hlavně vaši dceru prioritní. Ono opravdu někdy nestačí být trpělivá a tolerantní matka a snažit se udržovat dceřinu důvěru a potajmu doufat, že holka časem pochopí, kdo o ni projevuje zájem....Třeba ji dát na půl roku na rok studovat jinam, nebo se na čas přestěhovat k příbuzným, nebo ke kamarádce na druhý konec republiky nebo do jiného státu a dceru vzít sebou.... vím, je to extrémní řešení, a ne každý si toto může dovolit...ale...možná tím dceři zachráníte nejenom její budoucnost ale i život....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud