Petra Němcová zbožňuje sexy prádlo

Petra Němcová zbožňuje sexy prádlo

Světoznámá modelka Petra Němcová se (28) přiznala, že na rozdíl od některých jiných kolegyň ji velice baví focení sexy prádélka, dokonce ji vzrušuje. Petra je nyní tváří kampaně na prádlo La Senza pro letošní zimní sezónu.

Bývalá přítelkyně zpěváka Jamese Blunta pózovala v provokujících pózách oblečená do elegantního prádla s viditelnou chutí.

"Při takovém focení si připadám velice sexy a mám velice dobrý pocit, zvlášť když je při tom legrace a na celém týmu vidím, že mi to opravdu jde," prohlásila krásná Češka. "Některé modýlky jsou spíš dívčí, jiné hodně odvážné, ale mým vůbec nejoblíbenějším kouskem z té kolekce je černá push-up podprsenka. Skvěle formuje poprsí a přesto má velice tenká ramínka."

Petru objevili pro svět módy v jejích šestnácti letech a brzy se stala žádanou modelkou. Přesto ji proslavil především její statečný boj o život, když se v roce 2002 málem stala obětí vlny tsunami, stejně jako její přítel, fotograf Simon Atlee. Od té doby se Petra také angažuje v charitě a založila vlastní dobročinnou nadaci Happy Hearts na pomoc dětem v nouzi.

Doporučujeme

Články odjinud