Piráti už Keiru nelákají

Piráti už Keiru nelákají

Vyhřívá se na výsluní popularity. Dvě pokračování dobrodružné ságy Piráti z Karibiku, v nichž ztělesnila guvernérovu dceru, udělala z britské herečky Keiry Knightleyové skutečnou hollywoodskou hvězdu. Nemluvě o tom, že jejím partnerem před kamerou není nikdo jiný než miláček paní a dívek Johnny Depp.

Po dokončení dalšího dílu tohoto projektu, jenž se objeví v kinech v příštím roce, se však půvabná mladá dáma dala slyšet, že třikrát to bohatě stačilo. „Je mi jednadvacet a začaly mě zajímat zcela jiné věci,“ řekla londýnskému listu Daily Mirror v prohlášení, že už s Piráty definitivně skončila a nemá v úmyslu v nich pokračovat.

O budoucí kariéře má totiž představy, jež se značně liší od záměrů producentů. Úspěch, jejž jí přineslo účinkování ve filmu Pýcha a předsudek na motivy stejnojmenného románu Jane Austinové, který byl korunován nominací na Oscara, ji totiž podnítil k tomu, aby hledala méně plytké a barvitější role, v nichž bude moci kromě nesporného půvabu uplatnit i herecký talent.

Keira Knightleyová se zasnoubila a chce se i vdát

Hvězda pirátů z Karibiku, půvabná Keira Knightleyová (21), je rozhodnutá nepropást příležitost a svého zcela čerstvého snoubence, o čtyři roky staršího herce Ruperta Frienda si vzít hned, jak to bude možné.

Keira prý zveřejnila své dosud tajné zasnoubení během večírku pořádaného herečkou Lindsey Lohanovou v exkluzivním londýnském nočním klubu Paper.

"Keira úplně zářila a zdálo se, že chce, aby celý svět věděl, že se s Rupertem zasnoubila. Dokonce řekla číšníkovi, aby jejímu manželovi přinesl drink," líčí jeden z překvapených hostů na večírku.

Keira, která se s Rupertem seznámila při natáčení filmu Pýcha a předsudek, prý chce jít ve stopách Toma Cruise a Katie Holmesové a mít svatbu v Itálii, a to již příští rok.

"Už jsme se rozhodli, že se budeme brát v Itálii. Tom Cruise si splnil něco, o čem sním i já, totiž o svatbě na hradě," prohlásila blažená Keira. A prozradila, že Rupert ji prý požádal o ruku již v září, poté co dokončila natáčení své role ve třetí části Pirátů z Karibiku. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud