Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

9. 9. 2016
Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni
Náš národní nápoj se hodí nejen na zapíjení vítězství, svobody nebo oběda. V kuchyni se s ním dají vykouzlit zázraky.

Pivní sýr

4 porce příprava: 10 minut + odležení

600 g pivního sýra, 50 g nakrájené cibule, 50 g změklého másla, 2 lžíce plnotučné hořčice, 30 ml plzeňského piva, 1 lžička mleté papriky, špetka drceného kmínu, špetka mletého pepře

Sýr nastrouhejte, smíchejte ho s najemno nakrájenou cibulí, máslem, hořčicí, pivem a vším kořením. Hotový sýr nechte 2 hodiny proležet a podávejte s čerstvým pečivem.

Další recepty najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní jídlo, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Témata článku:   

Komentáře

Přečtěte si také

Horoskopy

Nezanedbávejte o víkendu své přátele. Přijměte jejich pozvání na návštěvu nebo pro ně připravte nějaký zajímavý program. Každopádně si ale dejte pozor na známá individua, jež z vás budou…

Nejčtenější články

Články odjinud