Plastika prsů pro patnáctiletou

107 komentářů

Pupalka57
21. srpna • 17:21

No tak to je totální úlet! Plastika prsou v 15 letech? to snad není ani zákonný.. Taky jsem si nechávala faceliftzvětšit prsa a přemýšlím, jestli k tomu nemají i nějaký svý podmínky nebo kodex, jestli ne, tak by být měl! vždyť musí být ještě ve vývinu..

Airskill
31. ledna • 18:13

Je to smutné, co teď vymýšlejí, a za takové peníze? Bych jim šel nakopat prdel, hajzlům!

chiara
7. listopadu • 17:19

ja mam taky male prsa a mam komplexy.hrozne moc bych si prala jit na operaci.zavidim holkam co maji velke prsa.chci nosit tricka s vystrihama a bez podprsenky.vim ze jak si udelem prsa 3 tak se mi zvedne sebevedomi.

erina
8. srpna • 20:02

víte nikoho za plastiku neodsuzuji,co když ma takova holka mindrák s povislejma prsama,nebo větším zadkem............pokud na to ma kačky tak at je krasna

DJ.Giovanni
16. května • 12:02

V žádném případě si tak sebevědomí nezvýšíte, dávat si do sebe vikslajvant, kterej se bude muset zase vyměňovat. Největší chybou je, když si někdo myslí že jeho prsa či třeba penis jsou důležitější než ona-on sám. To není z mé hlavy, je to skvěle jen tak mimochodem popsané v knížce Beetles od J.Kudrnáče, zajděte do knihovny a určitě mně dáte za pravdu.

tuborg
9. května • 14:24

proč??když chce byt pekna tak ad je ale taky si myslim že je to trochu brzo

BONGO
5. prosince • 21:19

ty vole je to jejich vec ale takhle brzo to by melo bejt trestny dyt ty holkyfakt netusej co to je mit takovy kozy a akorat bdou pritahovat starsi typy- uchily maximalne

julo
9. října • 16:43

mohla by este pockat priroda ukaze julo

Johnová
1. října • 15:41

mě to nadšení už přešlo, beru to co mám

Mura
15. května • 10:04

Nevim co vsichni mate,at je ma kdyz je tim stastna.Kdyz se to tak vezme v dnesni dobe nic noveho,kdyz uz 12 lete holky maji sexualni vztah a berou antikoncepci a nektere jsou dokonce i matky,prvni mestruaci v 9 letech,tak proc ne operace?!Je to skoro jak ve stredoveku...v te dobe to bylo normalni bejt uz ve 13-15 letech vdana a cekat deti..a taky se v te dobe nedozili starsiho veku..nanejvis 35 let.Sice v dnesni dobe lidi ziji dele,ale za to si maji i uzivat,jsem uplne pro!A co je pro nas cechy nelogicky,je v zapadnich zemich uplne normalni....tak nevim proc se tu par lidi nervuje nad clankem?!

jahudka21
29. března • 19:15

jinak bych matce té patnácky nechala prohlíhnout mozek. není normální a budou jednou obě brečet...

jahudka21
29. března • 19:14

do léta bych si sama chtěla zajít nechat zvětšit poprsí. Všichni v rodině mají trojky, jen já byla vždycky hubená a nějak sem se v tomhle zastavila. Ve svých 21 letech se už nic u mě nepohne. Mám přítele, kterýmu mé jedničky nevadí, ale říká, že je to mé rozhodnutí. Chci už být bez komplexů a tohle léto si užít. Měla bych jen prosbu pro všechny ženy, které tuto operaci podtoupili, aby mi dali prosím nějaký kontakt na ověřeného a šikovného doktora(nejlépe severní Morava). Uvažuji o Mudr. Liboru Poláku z Frýdku-Místku. Máte někdo s ním zkušenosti? piště prosím na SlovackovaSilvie@seznam.cz Děkuji

Arielka
19. února • 21:51

nic se nemá přehánět.... moc se mi to nezamlouvá ale těžko by jí to někdo rozmluvil

Vlaďka
28. ledna • 0:13

jak ráda bych měla malá prsa, jenom kdyby jsem naměla lupenku.Jak bych šla na koupálko!!!!!!!!

Janula
24. listopadu • 15:21

I ja sem kdysi chtela jit na plastiku,měla sem priserne komplexy z mych malych dvojek.Naivne sem si myslela,ze se chlapum nebudu libit,ale opak je pravdou.Ted je mi 26let a uz mi to zily netrha.A co se tyce mamy te 15tky,je trefena do palice,IQ houpaciho kone.Ta kocka je jeste ve vyvinu a plastika v 15ti?volovina!Tu mamu bych vyliskala,aby se ji rozsvitilo a holce bych to povolila nejdriv v 18ti.To je muj nazor...

BB
12. června • 21:23

Myslím si, že na prvním místě rozhoduje motiv, zda podstoupit operaci či ne.Takovou operaci zvažují pečlivě vyzrálé matky, zda ano či ne, zvažují rizika, možnost dalšího dítěte a kojení, další rizika a jich opravdu mnoho, s implantováním silikonu i další operace, protože silikon má omezenou životnost (deset let je maximum,natož v patnácti..Jsou podle mě psychické důvody a fyziologické, ani jedno se nedá podceňovat.Mluvím např.i modelaci prsů, nejen o zvětšování nebo zmenšování.Žena by měla mít srovnané nějaké životní hodnoty a pokud má partnera, který ji miluje pro ni samotnou, ne pro její prsa nebo postavu a souhlasí s tím, nevidím nic proti tomu, podstoupit operaci se zvážením všech rizik a cítit se tak lépe, sebevědomě, především v oblasti sexu.
V patnácti letech žena není vyvinuta ani po fyzické stránce, ani vyzrálá po duševní stránce, není schopná věci objektivně posoudit, její matka je nezodpovědná a zřejmě se v ní jen sobecky zrcadlí, měla by si zajít na psychiatrii a pak by jsme tu neřešili, zda v patnácti ano či ne.Je to jasné jako facka.Tu by potřebovala její matka.

Lenny
31. května • 14:39

Nic proti, ale nemyslite si, ze je to jeji vec? Ja bych taky klidne postoupila plastiku, protoze jsem nespokojena, a jen co sezenu penize, tak ji taky podstoupim. Me je 18 a prsa mi uz 5 let nerostou, tak si musim vypomoc sama (tedy za pomoci doktoru). A pokud je nespokojena tak nema cenu aby se trapila. Sama jsem si to prozila a vim co to je!

Nikola
29. prosince • 15:51

Všichni tu radíte a říkáte své názory ale uvědomujete si jak je té holce když musí poslouchat různé keci na svou postavu? O tom zda může či nemůže jít na operaci by jí měl poradit lékař a né vy .Každý má právo na rozhodnutí!!!!!!!! Ste sobci a nechápete jak se cítí! Já kvůli svým prsům nechodím na koupaliště a odmítám se milovat.Je mi 17 a sem panna,protože bych nesnesla aby se někdo díval na má prsa.Vadilo by mi to .Sama sem o tom mluvila s mamkou a ta mi to schválila a jen co dostanu peníze jedu do prahy na operaci a váhat nebudu,i přes tu bolest to stojí za to .Sehnala sem si o tom veškerý informace ,dokonce jsem si dopisovala přes e-mail s jednou lékařkou a ta ¨mi vše řekla na rovinu!!!

Neit to Silver
29. července • 20:28

Tak prsa jako nakupni tasky,rikas? Zrovna mi prijde,ze bys je mela rada vetsi..No a cvicenim se jako vyresi jak velikost prsou?
A opravdu si myslis,ze chlapum na velikosti nezalezi? Zenskym taky na velikosti nezalezi?-jestli 5 nebo 15 ,to je podle me docela rozdil:)
Jinak je zrejme,ze matka te holky je naprosto vygumovana krava..Ta holka jje jeste nevyspela,ale kdyz nema jeji matka rozum,tak jak ho ma mit ona v 15-ti

Veronika
18. června • 11:50

Pokud chce nezodpovědná matka úmyslně ublížit svému 15 ti letému dítěti, pak je na správné cestě. Ovšem zasloužila by zavřít za ublížení na zdraví. Ženská prsa se přece utváří až do vědu snad 19 let, takže v 15ti je opravdu brzy na silikonové implantáty!

Myska
12. července • 19:24

Jestli nekdo jde nebo nejde na plastickou operaci je kazdyho vec, akorat mi nejde do hlavy, co pak ta zenska udela, kdyz bude kojit dite. V patnacti letech je to ale opravdu brzo a mama ty holky je krava.

Matka>2 deti
24. května • 22:55

Je mozne ze se holky citi dobre kdyz maji poprsi a ne lentylky pod kobercem .Sama bych operaci nikdy nechtela ale uznavam to kdyz nekdo chce ale co to je???? v 15 takovou holku bych profackovala az bych ji to vyhnala z hlavy az bude starsi tak ano ale v 15 hje to absolutni blbost to je muj nazor ! Tohle samozrejme muze napadnout jen zbohatlicky holcick ktery uz nevedi roupama co!!!
nakopat ji:}

cucu
17. dubna • 17:18

ja si myslim ze ak to tomu dievcatu zdvihne sebavedomie a robi to preto aby sa pacila sama sebe a nie pre nikoho ineho tak je to v poriadku.A tiez si myslim ze kazda z vas co sem pisala ze je so svojimi1-2spokojna keby mala moznost-peniaze tak by ju vyuzila a vy s velkostou 3,4-5nemozte vediet ake to je byt ako nevivynuta dvanastka...

Bania
16. dubna • 19:37

souhlasim s dadulou....ja mam prsa ctyrky a je to velky problem s kupovanim spodniho pradla a veskereho obleceni... nikdy se mi nestalo, ze by muj pritel (ani jeden ze tri, co jsem mela) moje prsa obdivoval kvuli jejich velikosti.... vzdy me spis meli radi proto, jaka jsem, a ze jsem cela takova baculatejsi....nemyslim, ze plasticka operace neco vyresi.... to je muj nazor... .-)))

Nova jako kasanova
28. března • 15:48

Osobne mam radsi mensi prsa, protoze z vetsich se pozdeji stanou vesaky jako ma usi kokr. Pravda je to, ze hezka jsou pevna prsa, a muzi nekoukaji po prsech nebo velikostech, ale po tom, kde je neco videt. Pokud mate hezke odvazne obleceni, muzum vypadnou celisti i kdyz budete uplne ploche. V tom to je. Vetsi jsou vice videt, ale sexy zena s malymi nadry to muze take umet a byva dosti casto sexy i po detech.
Moje priority :
0) povaha
1) stihla postava
2) hezka tvar
3) zadecek
4) pevnost nader
5) nozicky
6) nadra max. Bproblem je i v tom, ze hodne z vas zenskych potrebuje takovy ty "hospodsky" machry, nez nezne a chytre kluky a ty nepotrebuji maminy co maj kozy jako jejich matky a jeste navic treba ze silikonu.
a nakonec:
SILICON JE HNUSmail:
asho@quick.cz

Dadul-a
27. března • 14:51

Všichni tady mluvíte o tom, jak jsou prsaté ženské hrdé a nafoukané atd., je to blbost. Já mám větší čtyřky, i když jinak jsem štíhlá. Ty komplexy bych nepřála ani nepříteli.

Kathalin
21. března • 10:39

Co je malý, to je milí..někomu se líbí malý někomu velký..proč si zatěžovat zdraví něčím nepřirozeným...navíc silikony jsou pěkně hnusný

Silver
20. března • 9:59

Tak jsem si přečetla všechny názory, co tu zatím zazněly a řeknu vám, že žasnu. Vím, že sebevědomí je dobrá věc, ale nechat se kvůli tomu řezat chirurgem, to zrovna nemusím. Já osobně mám prsa něco mezi 1 až 2. Taky jsem měla v pubertě mindráky, ale pak mě to přešlo, protože dámy věřte, že jsou na světě i chlapi, kteří takové ty nákupní tašky zrovna moc nemusí (a není jich zrovna málo), chlapům se spíš líbí pevná ňadra a na velikosti ani tak nezáleží. Takže, jestli chcete pro sebe něco udělat, tak raději začněte cvičit než abyste šly pod kudlu.

Raduška
13. března • 21:54

Jsem s Moravy a mám problémy s malými prsi.Chtěla bych se mého komplexu zbavit operační cestou, proto prosím ostatní ženy, jestli by se se mnou podělily o svoje zkušenosti s opravdovými odborníky(nejlépe operatéři z Moravy).Kontakt pivodova.radmila@post.cz

Martin
12. března • 13:22

Nejsem, žádný puritán ani nic takového. Je pravda, že ve společnosti chlapů se bavíme i o ženských tvarech -tak jako vy ženy se bavíte o velikosti přirození (mužském). Ženy si myslí, že to jen tak někdo nepozná-ale mi chlapy to poznáme-už jen proto,že málokterá hubená holka bude mít tak veliká hezká zaoblená prsa. A hlavně pozná se to pokud ta žena (dívka) leží na zádech. Mi chlapy jsme ješitní a chceme mít vše pravé a nefalšované. Podotýkám, že jednu takovou slečnu znám která umělá prsa má a stydí se že nejsou pravá. Proč si je teda vycpala? Promiňte ten výraz.Chtěl jsem tím jenom říct, že i taková prsa která jsou jaká jsou určitě pro toho partnera budou vzrušující a pokud ne vyměňte ho. Myslím, že kolikrát ta holka je krásná a prsa nemá.....není to pro nás překážka....

Brukinda
11. března • 20:12

Oprava: silikonY

Brukinda
11. března • 20:11

T arovnice silikoni=úspech Ano, muže platit,ale u povrchních lidí- já bych takový "uspěch" nebrala ani za cenu implantátů.

Brukinda
11. března • 20:10

Martine, to máš jistě pravdu. Ale viš proč to ženy dělají? Možná proto, že když chlapi vidí "velké"- mohou se z toho zbláznit. Možná to dělají jen tak a nemyslí to tak...proč to ale chlapi dělají? Takhle zraňují jiné ženy, tedy ženy s jinými přednostmi.

Denisa
11. března • 5:52

Martine, timhle "Holky jste moc zaujatý-stále si myslíte že budete mít nové prsa a je to. Docela se mýlíte ale sami to poznáte." nechapu co tim chces rici? Jak jsme zaujaty? Co pozname?

Raduška
10. března • 23:22

Prosim Michaelu o podrobnější informace(mám stejný problem jako jsi měla Ty před operací).

Martin
9. března • 15:42

xyz? to je tvé jméno. A co mám říkat?

XYZ
9. března • 4:15

Martine, co rikas?

Martin
6. března • 14:04

Myslím, že teď těch silikonů je tolik, že už nevím, která má pravý. Holky jste moc zaujatý-stále si myslíte že budete mít nové prsa a je to. Docela se mýlíte ale sami to poznáte.

Lynn
3. března • 21:49

Tady je novy pohled: Ja jsem velice esteticky zalozena a mam smysl pro soumernost. Neco mi schazelo do te perfektni "presypaci hodiny" postavy: trapilo me ze v ruznem obleceni mi "neco" schazelo v hrudni oblasti a tak jsem se rozhodla to vyplnit. Ted jsem velice proporcni a jsem spokojena. Jestli chlapi spoznaji jesti mam implantaty nebo ne, je mi to uplne jedno. Mela jsem velice rada sex predtim stejne jako ted, nic se v tehle oblasti nezmenilo diky memu novemu poprsi.

Kíjanka
26. února • 10:46

Reaguji na příspěvek Martina.Musím uznat, že má svým způsobem jistě pravdu kouká se přeci na to jako chlap a nevím více bych se styděla za ty silikony než za moje malá prsa.... Pokaždé poznám kdo má silikony.Věřte, že každý smrtelník to pozná,málo kdo se totiž má tak hezké prsa jak když je udělají řezníci.

Markéta
26. února • 10:42

Není ošklivých žen, jen nevědí jak se udělat krásnými.. Nepotřebujete plastiku proč?

Martin
26. února • 10:37

Koukám, že jsem tu jedinej odpovídající chlap. No když se nad tím zamyslím, co tu ty slečny,dívky....(pochybuji, že sem psali starší dámy), píšou tak jsem docela zklamán. Věřím, že díky zvětšení se Vám zvedne i stejně Vaše sebevědomí. Ale jestli si myslíte, že chlapy si ženy jak do postele (milenky) tak i partnerky na život vybírají podle prsou tak se velice mýlíte. Muži dají na celkový vzhled a hlavně na tvář.Ty prsa to je tak na 5 místě. Myslím, že asi nejste se sebou spokojeni...... zajímalo by mne jestli také děláte něco s Vaším mozkem.... když něco nevíte (nebo jste blbý....slečny promiňte) chcete jít na operaci?..... bohužel nějakým to už nepomůže..Můj názor je ten, že je mi jedno jaké moje partnerka má prsa....ikdyž to není Pamela ale má spoustu jiných předností....a chlapy mi jí závidí

petruš
22. února • 23:06

silikon je věc dobrá, ale tu holku (o dva roky mladší než já)bych poslala do rozvojových zemí, dala ji pár facek a ještě nějakou knížku do ruky, aň se zamyslí nad realitou....aaaale ! stejně je zhýčkaná. Mě by maminka asi pěkně zmrazila!!! (klidně se ozvěte na mail Petruska_Beruska@seznam.cz)

CLAUDIE
20. února • 18:56

Cau holky!Prosim o internetovou adresu na jakoukoliv nemocnici v CR,kde to delaji.A taky hledam nekoho,kdo ma zkusenosti se soukromou nemocnici v Brne jmenem Laurea./Kralovo Pole/Muj mail je:hanap@t-online.de moc diky.

Viki
15. února • 18:20

Pokud to nekomu pomuze a zvysi sebevedomi proc ne?!Pokud to ovsem neni gigantickych rozmeru!Ja mam 2, Jsem s nimi spokojena. Pokud by se mi ale po diteti zmenil tvar ci velikost, nevahala bych!

DaTT
14. února • 13:39

Můj názor je, že v 15ti je na plastiku brzo. A i malá prsa jsou pěkná když se žena o ně stará. Pokud je žena již ve věku, kdy už přes všechnu péči není jiného východiska, tak potom jsem pro.

Ruvena
7. února • 16:03

Vsechny, ktere se pro operaci rozhodujete, vrele doporucuji, Jsem 2 roky po a citim se bajecne- plne se shoduji s Evitou a to jsem podstatne starsi.Musi to ale delat fakt odbornik
proto dobre vybirejte!Z dvojek po detech mam pekny trojky a prineslo mi to moc radosti. Smele do toho!

kotěhúlka
2. února • 20:59

taky si myslim ze maj pravdu mám je sice kapánek menší než 2 ale mímu borcovi se s nima dbře dělá neting

usa
2. února • 20:47

Souhlasim s nazory,Petra a Vita.Kdiz prsa,tak akorat do ruky(2-3) a pokud vysej,tak je treba je opravit.Myslim,ze i tu zenu to trapi.

CLAUDIE
1. února • 1:41

VITE NEKDO NECO O NEJAKE NEMOCNICI V BRNE KDE TO TAKY DELAJ ?A KOLIK TO STOJI ATD?

Adela
30. ledna • 21:12

Janku, zcela s tebou souhlasim!!!

Adela
30. ledna • 21:10

Muj nazor je, ze kazda prsa jsou krasna, kdyz jsou pevna a "my damy" se o ne poradne starame. Ja jsem stihla a vysoka a mam dvojky. Nikdy bych si prsa nenechala zvetsit. Moje svagrova tuto operaci podstoupila a my jsme se ji snazili premluvit, ze to vubec nepotrebovala. Nyni nema prsa, ale "kozy jako vozy".

28. ledna • 22:00

Já si můžu vybrat - buď budu celkově štíhlá (alias žehlicí prkno), nebo budu tlustá s pocitem, že tam nahoře přece jenom něco mám.

Pavla
27. ledna • 22:07

Sami keci nenecham si prece zdeformovat prsa .Nejsem cvok.

Linka
25. ledna • 21:09

Moje nejlepsi kamaradka je ma a lidi se ji ptali ze se jim zda ze ma vetsi prsa. (Ona je ale nemela zvetseny prehnane, jenom asi o dve velikosti.)Ona tvrdila do vycerpani ze ne ze je to 1)novou hormonalni antikoncepci kterou nedavno nasadila 2)push-up podprsenkou 3)urcitym oblecenim (strih, material). To co rekla zaviselo od toho jak komu, jestli se s tema lidma styka jenom nekdy, nebo porad. Kdyz sla navstivit sve rodice (zijici v jinem state, takze je vidi 1-2 do roka), oblekla si pradlo a obleceni ktere je splostovalo. Myslim ze vetsina lidi to akceptovala nebo se to tak zda. Hodne stesti!

Lída
25. ledna • 13:50

Ahoj,
chtěla bych se zeptat těch co mají silikony, jestli to na nich okolí poznalo?
A jestli to řekli příbuzným a nebo známým a nebo ne? V případě že ne, tak jestli to někdo poznal a ptal se jestli náhodou nemá větší prsa.
Nechci to totiž nikomu říkat a nevím co říci na případné poznámky!
Díky

Lucy
23. ledna • 22:37

Jo, Fazole, kdyby vsichni meli takovy nahled jako ty, byly bychom stastny. Ale bohuzel to tak neni ...

Hana
23. ledna • 22:16

Ahoj holky,prosim vas,napiste mi podrobnosti,doporuceni a cenovou relaci zvetseni poprsi.Jsem mimo Evropu a nemam pristup,(krom internetu)k temto informacim.Rada bych se objednala.Kontakt:sunrisetravelag@yahoo.com

Fazole
23. ledna • 18:38

Podle me na velikosti nezalezi mela by hlavne koukat co ma v hlavicce!

Frankie
19. ledna • 8:19

Zna nekdo nekoho kdo ma nejake negativni zkusenosti s operaci? Treba nejake komplikace pozdeji?

Pavlina
18. ledna • 20:25

Nemam nic proti umelym prsum. Je to kazdeho vec, ale v patnacti je to preci jen trochu brzo!!!

Lola
17. ledna • 21:14

Mozna ty holky jsou jenom nastvane ze tedka se nemaji cim vyvysovat kdyz ted se prsa daji poridit jinak. Dobre pro tebe!

Michaela
17. ledna • 16:24

Z vlastní zkušenosti vím,že většina holek která prsa má tuhle operaci odsoudí.Jsem po operaci asi 1 rok.Mám asi tak plnějši dvojky.Dnes mi připadá, že jsem na žádné operaci nikdy nebyla.V ničem nejsem omezena a není to vůbec poznat,ani na dotek.Vypadám úplě přirozeně.Vždycky jsem byla hubená a plochá.Poslouchala jsem poznámky o svém hrudníku v tramvaji,na koupališti, v práci...Teď mám pokoj.Každý holce se stejným mindrákem to doporučuju.Byla jsem v nemocnici na Bulovce.Jsou tam skvělý doktoři i sestřičky.28.000,- Kč jsem dala za implantáty, 15.000,- za operaci a 1.500 za pobyt v nemocnici.Půjčila jsem si a teď splácim.Ale je to moje a jsem spokojená.Navíc si můžu konečně koupit jakýkoliv prádlo a i sex je o 100% lepší.Konečně jsem ženská a ne žehlicí prkno.Každý která to podstoupí fandim a držim palce.Šíleně to bolí, ale neni to na dlouho.

Huehe
16. ledna • 21:23

Idealni velikost je neco mezi 2-3, samozrejme pevna a kulateho tvaru. Zeny, co maji od prirody velka prsa se mi moc nelibi, protoze to jsou takove visance, fuj. Taky je dulezity, aby zenska mela hezky zadek. Nejlepsi jsou uzke boky a zaoblena, ale pevna prdelka :)

Cleopatra
16. ledna • 8:33

Určite to nechce len pre seba,z toho vyplíva,že chce potešiň aj svoje okolie-sexuje.

Evita
15. ledna • 23:08

Kubo, je vice zpusobu umisteni implantatu!Co treba pod sval? Pokud si lehnu, sval je v extenzi a tim dojde i k stlaceni implantatu.Vypada to velmi prirozene. Pokud je mi znamo, jsou i iplantaty, ktere ve sve podstate nedrzi staly tvar, ale jsou variabilni- jde hlavne o cenu implantatu!

KUBA
15. ledna • 19:33

umely kozy nejdou poznat na omak- silikon se dava pod tukovou tkan... je to poznat, kdyz zenska lezi na zadech, normalni nadra se splosti, kdezto plastik drzi tvar..

Karik
15. ledna • 17:27

Je mi 23 let a sama mám špatnou sebedůvěru kvůli malým prsům. Chtěla bych jít na operaci, ale až po těhotenství.
Nevíte někdo kolik to v Praze asi tak přibližně stojí? A jak dlouho před operací se musí jít na konzultaci? Předem moc děkuji za odpověď.
Jinak teda zcela nesouhlasím s plastikou před 18-tým rokem. Někdo se vyvíjí až do 20-ti let, takže si myslím, že má ještě dost času.

Evita
14. ledna • 23:07

Kajinko,Lucy a Anari.Muzete mi napsat na operace@ladymail.cz.Anari, ve vetsine pripadu jde zmenseni a modelace prsu hradit pres zdravotni pojistovnu, jinak to stoji okolo dvacetipeti tisic + naklady na hospitalizaci. Je to mnohem bolestivejsi a narocnejsi nez zvetsovani, protoze narozdil od provedenych dvou rezu (v prumeru okolo peti cm.)- u zmensovani musi lekar cele prso narezat na drobne srpecky a postupne se vzdy cast mezi odstrani. Vysledek je dlouhe hojeni a vetsi nebezpeci neuspechu.Vetsina pacientek tento zakrok opakuje 2x.

Sajgon
13. ledna • 22:38

silikony = úspěch ano, ale pouze co se tyka chlazeni proceroru !!!!

acak
13. ledna • 13:12

Anari,melo by ti to spis lichotit,protoze ten kdo narazi ten lichoti!mela by jsi to podstoupit jen ze zdravotnich duvodu,protoze kazdy ne nutny zasah do tela neni dobry!

Lili
13. ledna • 10:15

Samozrejme ze se provadeji. Jmenuje se to redukce prsu a je to dosti standardni procedura.

Anari
13. ledna • 7:26

Vi nekdo,zda se provadeji tez operace zmenseni prs z 5 na 3 ?
Mam zas opacny problem a stale narazky muzu mi vadi.

Lucy
13. ledna • 7:01

Evito, ted jsem tedy zmatena, ja jsem totiz slysela ze prave tak to poznat ze jsou prsa umele ze se nepohybuji, protoze prirozeny prsa se pohybuji. Ja totiz nechci vypadat jako Pamca (Anderson) ktera ma dve polokoule naplacle na ploche hrudi co podle mne tedy vypada hrozne. Ja vim ze chlapum to je jedno, ale ja chci tu operaci kvuli sobe.

prase
13. ledna • 1:34

Dokonaly v tom smyslu , ze na nich neni "chyba". Ty male imperfeknosti u normalnich prsou jsou asi jedinym rozdilem.
Neverte tem, kteri rikaji, ze to poznaji - myslim implanty. Pouze v tom pripade, ze pripadaji, ze se nehodi.
T.j. 50 ti leta s poprsim nactilete atd. Poslepu na to nikdo neprijde.
Zenam to zveda uzasne sebevedomi, tak proc ne?

kajinka
13. ledna • 0:24

Evito a vsechny ostatni, ktere uz mate za sebou operaci, rada bych o tom vedela vic. Pokud je mozne me napsat a pokud budete mit zajem se o ty Vase zazitky podelit, dejte mi sem vedet. Jsem rozhodnuta tuto operaci podstoupit, ale jsem zatim mmimo Evropu, takze stale patram jak po internetovych poradnach, tak i zde co k tomu muzu vedet a co je potreba znat. Moc diky.

acak
13. ledna • 0:16

Vy nemate nic jinyho na praci!Kdyz se nekomu nebudou libit moje prsa,tak at na mne nekouka!A v 15!To musi bejt dobry tele a jeji mama jeste vetsi!!!!

Vít
12. ledna • 10:54

15 let je opravdu brzo ale moje manželka ktere je 30 let je nechce zvetsit ale upravit protože ji strasne vyseji a je to ošklive tak že operace je nevyhnutelna

Olča
12. ledna • 10:44

Že nemá rozum patnáctiletá holka docela chápu, ale že ho nemá máma,to je napováženou ! Pak by měli zasáhnout lékaři. Copak je málo bolesti, která přijde sama ? Hodnota ženy určitě nestoupne operací pokud má v mozku prázdno ! Co je komu dáno
od přírody asi člověk nemá měnit, pokud si to nevyžadují zdravotní problemy. A co rakovina prsu - to vás neděsí ?

Evita
12. ledna • 3:46

Jsem uz rok po operaci,je mi 23 let, s operaci do 18. let rozhodne nesouhlasim a myslim, ze by to melo byt zasadni i pro plasticke chirurgy.Fakt se mi moc libi, jak vsichni rikaji, je to blbost, muzskym na velikosti nezalezi, je to neprirozene...V soucasnosti se provadi takove mnozstvi kosmetickych a chirurgickych zakroku hned od narozeni ditete, ze nemuze byt plastika prsu stavena do popredi deni.V nasi zemi jde predevsim o cetnost techto zakroku a financni dostupnost, to dela z cele veci tabu!Byla jsem hezka holka a ted jsem jeste hezci :) Jo, rozhodne to nejde poznat pohledem a troufam si rici, ze to jeste nikdo nepoznal ani dotekem.Neni nic subjektivne citit, implantaty se nepohybuji (ani pri sportu) a do letadla se taky nebojim! Tak holky vsem drzim palce, jestli do toho pujdete tak si dejte velkyho bacha na operatera, radeji se obratte na klinicke lekare- nez na soukrome a drahe lekare.A pripravte se na to, ze to bude pekne bolet. Ale znate to: "Pro krasu se musi trpet!" :)

Nada
12. ledna • 0:45

Ja si myslim ze je to rozezranost,dnesni mladeze pohube by jim bylo treba dat.

Petr
11. ledna • 15:41

Žena nemusí mít tak velké poprsí, stačí aby bylo tak nějak do ruky(velikost 2)

Petr
11. ledna • 15:40

Žena nemusí mít tak velké poprsí, stačí aby bylo tak nějak do ruky(velikost 2)

L1
11. ledna • 15:12

Myslim si, ze na velikosti prsou tolik nezalezi. Nevim ovsem, jak bych se na to divala, kdybych prsa mela mela.Zasah do tela je zbytecny, pokud nedojde k necemu takovemu jako je havarka atd. a je nutna plastika, to pak zcela meni muj nahled na vec.
Co se tyce veku, tak predstava, ze v 15 letech, to je smesny, v tehle dobe jeste neni plne vyvinuta. Ovsem neco malo jsem o teto problematice cetla a doporucuje se nejdrive mit kyzeny pocet deti...
No ale stejne, nejlepsi je se mit rada takova jaka jsem. Je to asi tezke, to takle odsuzovat, kdyz jsem hezka, ale myslim, ze je v moznostech vetsiny z nas trochu pracovat na zvetseni sveho sebevedomi.
A nakonec holky, nevim, zda jste si toho vsimly, ale nejvetsi uspechy u muzu nemaji temer nikdy ty nejhezci, ale ty nejschopnejsi- pochop nejvychytralejsi.
Tazke, hlavu vzhuru. L.

Teri
11. ledna • 13:27

Precetla jsem si pozorne vsechny vase nazory. Pokud to shrnu, vsichni jste se shodli na tom, ze 15 let je prilis brzy a matka divky je zrejme nesvepravna. S temito fakty se plne ztotoznuji. Pokud se mam vyjadrit k problematice augmentace - zvetseni prsu pomoci silikonovych implantatu - musim uznat, ze ja sama bych do toho sla - mit tolik penez. Je mi 25 let a uz se mi vcelku zajidaji ty trapne pohledy na plovarne a zkoumave pohledy muzu ve spolecne saune. Je jasne, ze zena prsa potrebuje - zdroj vyzivy pro dite - jejich velikost na funkcnosti az tak nezalezi, ale i presto, je to jisty sexualni atraktant a uprimne si priznejme, ze hluboky vystrih na plochem hrudniku nevypada nijak vabne. Verim, ze existuji muzi, kteri se orientuji spise na dolni polovinu tela a velikost poprsi je jim vcelku fuk, ale je problem na ne narazit. Pro ty, ktere nejsou obdarene a neciti se dobre,mam doporuceni - bud si nasetrete a po zrale uvaze a zhodnoceni zdravotniho stavu do toho jdete a nebo si poridte kvalitni push - up s trojitymi vycpavkami. V prvnim pripade riskujete financni zruinovani, zdravotni problemy a nejistotu vysledku operace (ne vzdy se musi povest). V pripade push-up riskujete jedine to, ze kdyz si s oblecenim odlozite i prsa pri prvnim intimnim kontaktu s partnerem riskujete, ze Vas obvini z toho, ze jste jej podfoukla, takze...je to jen na vas. Hodne stesti v rozhodovani preje Teri

Lucy
11. ledna • 7:51

Prase, jak "hodne dokonaly", v jakem smeru?

Linka
11. ledna • 6:31

Mozna casem zmenis nazor.

Sissi
10. ledna • 21:25

Mám také malá prsa, ale na operaci bych nikdy nešla. Neměla bych tu odvahu. Myslím si, jako asi každý rozumný člověk, že věk 15 let je na takovou operaci opravdu nevhodný, ale je to její rozhodnutí. Je známo, že psychika člověka souvisí s fyzičnem. Pokud se necítíme dobře ve svém těle a nejsme s tělem spokojeni, pak naše dušení blaho a vyrovnanost silně pokulhává. Když se někdo k operaci prsů vyjádří vulgárně, pak je to zakomplexovaný hlupák. Život by jsme měli žít naplno a snažit se být vyrovnaní a šňastní! Každý z nás dělá to, co mu přináší potěšení, někdo si koupí auto, někdo si jde zatancovat, někdo si nechá udělat krásný prsa. Nezáviďte, nepomlouvejte a snažte se žít tak, aby jste mohli být spokojeni. Mě osobně vzrušuje představa, že bych měla větší prsa, ale nemám. Jsem přesvědčena, že kdybych měla větší prsa, měla bych i větší chuň na sex, svádět muže, muži nezapřou, že se jim krásně bujná prsa líbí. Mějte se hezky a vy co se chystáte podstoupit operaci, tak hodně štěstíčka holky!!!

Halina
10. ledna • 20:34

Janku, kdyby ty jsi mel od prirody velice male prirozeni a mel by jsi moznost je zvetsit pomoci standardni operace za rozumnou sumu, nesel by jsi?

Jaňa
10. ledna • 15:23

Není ta holka blbá?????????!!!!!
Nejvíc je asi blbá ta máma, když jí to dovolí.

Janek
10. ledna • 15:00

Ja si myslim ze holka ma zustat tak jak ji priroda obdarila.

Zuzana
10. ledna • 14:54

Je mi 23 a jsem po operaci asi 3 měsíce a můžu říci,že bych šla klidně znovu ale v 15ti je to opravdu brzo!!

NIKITA
10. ledna • 13:26

Taky mám malé prsa a mam z toho obrovský MINDRAK.Je mi zatím 17,a proto JI chápu.Ale v 15???

Huehe
10. ledna • 12:29

Zensky co se tady dohadujete, jestli se chlapum libej velky nebo maly prsa ? Myslim, ze ve skutecnosti sou nejlepsi stredni velikosti. Tak to vidim ja a spousta kamosu. Ze se vam chce davat za plastiky sileny prachy. ja taky nejsem krasavec, ale za ty prachy si radsi poridim neco jinyho (teda az je budu mit)

Lena
10. ledna • 11:14

Pro kosmeticke operace tohoto typu by se mela uzakonit vekova hranice (nejlepsi by byla cca. 50 let) protoze v tom veku uz lidi nenapadaji takove blbosti!(vetsinou)

prase
10. ledna • 4:14

umely jsou vynikajici - k nerozeznani, jedine ze hodne dokonaly!!:-))))

kajinka
9. ledna • 21:53

V 15 letech je to trosku brzo. Me je 23 a na operaci jsem rozhodnuta jit, hned jak to pujde. Ono nejde jen o to kam dat penize, ale taky o to aby si kazda zenska pripadala jako OPRAVDOVA zenska. Je spousty zen, ktere maji z malych prsou trauma a samy doktori podporuji operaci. Zvedne to zene sebevedomi, je hlavne vyrovnanejsi a hlavne co vim od lidi co si nechali tuto operaci udelat zlepsil se jejich sexualni zivot. Ono neni moc fajn stydet se pred nekym koho mas rad(a). Vim, rika se, kdyz clovek ma rada, tak ze vsim vsudy, ale zase musi respektovat tu druhou polovicku. Kazdy mame svuj nazor a toto je nazor muj. A neverim tem muzum, co tvrdi, ze maji radi mala prsa. Proc VAm tedy nevadi na Vasi slecne, ale z jinych si tak radi utahujete?
Implantaty se stanou soucasti Tebe a je to jako, kdyz nosis nausnici, retizek.... nikomu to neprijde divny, tak proc neco co neni videt?? Ja drzim pesti vsem co do toho jdou a Vy ostatni jim to prejte taky.

Barbara
9. ledna • 13:29

Myslím, že tato rovnice neplatí, nejsem proti zvětšení prsou a myslím si, že to na omak nejde poznat. Každý si může dělat co chce, ale v patnácti letech je trochu brzy.

Azeretta
9. ledna • 11:47

Myslim si, ze i kdyby Jenna umela prsa nechtela, jeji matka by ji do operace tlacila. Jsem rada, ze nejsem jeji dcera !!

Pavel
9. ledna • 9:59

Rekl bych, ze na omak to musi byt poznat, silikon bude asi tuzsi. Kazdopadne je to VIDET. Myslim, ze spousta zen (alespon tech hollywoodskych) ma implantaty proto, aby je bylo videt a aby bylo videt, ze si je mohou dovolit. Pripada mi to hnusny, asi proto, ze davam prednost malym prsum...

Lucy
9. ledna • 3:03

Uvazuji taky o operaci, ale potrebuji vedet - da se to poznat na omak? Uvitala bych nazory zejmena od muzu, jestli dokazou rici kdyz potkaji holku o ktere nevedi ze mela operaci, jak to muzou zjistit?

Halina
8. ledna • 21:06

Mam podezreni ze jeji matka je pravdepodobne stripterka a chce pro dceru to samy.

Pavlina
8. ledna • 18:51

Zajimalo by me jake uspechy chce dokazat se slikonovymi prsy. Ze by obchodni kariera? A teke bych rada poznala jeji matku. Musi byt na hlavu. V patnacti letech silikony! Kdo to kdy slysel. To je jako Britneay Spears. Ta si je nechala udelat v 17ti letech. O rok pozdeji si nechala napichnout bradavky. A take ma samozrejme nausnici v pupiku. A hlavne o sobe tvrdi, ze je jeste panna. Zajimalo by me ktera z poctivych holek by se svym telem dokazala delat takovehle eroticke pokusy. Ta dnesni mladez je na hlavu. A o jejich rodicich radeji nemluvit.

silvinka
8. ledna • 16:17

Ak si ta chudewra mysli, ze prsia su tie najdolezitejsie/ v 15/tke, tak ju lutujem.

maurina
8. ledna • 14:33

Někteří lidé, kteří nevědí, co s penězi, by si měli dát implantáty místo mozku. Myslím, že na někoho by měla přijít skutečná životní pohroma, aby potom zjistil, co má v životě skutečnou hodnotu.

Linka
8. ledna • 10:12

Je mi z toho na bliti.

Eva
8. ledna • 4:12

Tato rovnice neplati, alespon u me. Ale at si kazdy dela co chce, akorat kdyz je nekomu 15 let, tak by mel pockat alespon par let. Docela je sranda, ze lide vzdycky chteji to co nemaji. Moje 20 leta sestra me prsa velke a chtela by si je dat zmencit. Obcas ji boli zada,
a vsechno obleceni nosi volne. Myslim si ze Pani Franklin si udela s dcerou co bude chtit ona, akorat az pozdeji dcera bude mit problemy, tak si muze davat vinu sama sobe.

Doporučujeme

Články odjinud