Plekanec a Vondráčková: Čekají kluka, nebo holku?

Plekanec a Vondráčková: Čekají kluka, nebo holku?

To, že hokejista Tomáš Plekanec (28) a zpěvačka Lucka Vondráčková (31) čekají miminko, je už oficiálně potvrzená zpráva. Stejně se ale nad očekávaným potomkem rojí spousta otázek. Například ohledně pohlaví dítěte.

"Zatím netuším, co se nám narodí. Uvidíme, co to bude a jak to dopadne," odpověděl Plekanec opatrně na otázku. Nicméně poté se přeci jen o miminku trochu víc rozpovídal.

"Pohlaví zatím nevíme, protože je ještě moc brzy a nešlo to dosud rozpoznat. Ale jestli to bude kluk, nebo holka si rozhodně necháme říct. Jsem od narození zvídavá povaha a určitě bych nevydržel jen tak čekat, co to bude," prozradil na sebe Tomáš, hvězda kanadsko-americké NHL i českého národního týmu.

Zároveň také netajil, že se těší na novou roli otce.

"Těším se opravdu hodně. Moc jsme si miminko přáli, takže jsem rád, že to tak je, že je Lucka těhotná. Teď jen doufám, že to všechno dobře dopadne. Nechci rozhodně potvrzovat řeči o tom, že hokejisté chtějí chlapečky, aby z nich mohli vychovat další generace hokejistů. O tom to není. Hlavně ať je miminko zdravé," přeje si Plekanec.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Beckhamovým pomáhají s dcerou tři chůvy za dvanáct milionů!

Doporučujeme

Články odjinud