Ploché bříško snadno a rychle

178 komentářů

Nireta
5. ledna • 10:58

Zkuste aplikaci s kaylou itsines, docela mi pomohla:)

Alena
13. prosince • 16:50

Mě pomohla kryolipolýza, našla jsem na onternetu nějakou vánoční akci loni, tak jsem ji byla zkusit. Ta klinika je ve Světozoru, hrozně milí,funguje to. Letos jsem tam objednaná taky, ale na vnitřní stehna.

AlA
12. května • 9:02

No jo není to legrace si vypracovat ploché bříško. Je to celkem dost dřina a každodenní snaha.

AlA
15. prosince • 11:23

Nevím, jestli to nejsou dva zápory, jakože ploché bříško a bez problémů.Podle mě na ploché bříško se musí hodně makat.

bankerka-cz
26. července • 18:31

Holky, já začínám mít pocit, že nemít ploché bříško je genetická záležitost 8-)
Sem bývalý aktivní sportovec, rekreačně jezdím na kole, nepřežírám se, ale po dětech mi zůstal fald a i kdybych odsedolehovala půl života, nic s tím prostě nejde dělat :1::196:

Ylona77
29. dubna • 6:07

Poradíte mi nejůčinější svik na horní břicho nad pupíkem? Díky

Mikiska
1. dubna • 16:46

Ahoj holky. Chtěla bych se podělit o zkušenost jak vypracovat ploché bříško a skoro bez cvičení. Vyzkoušela jsem tenhle spalovač a po měsíci jsem viděla kostičky :)http://www.vitalmaxczech.cz/zbozi-v-akci/karnitin-30000-500ml500ml-zdarma2x100ml-ionto-zdarma1.html

Frycovická
27. prosince • 15:04

Ahoj, já jsem našla super portál FITHALL, kde jsou cvičební videa zcela zdarma. Číhněte na to, já určitě od ledna začínám :-)

MYŠKA
28. října • 10:08

http://sbsforzabalancenaramek.webnode.cz/pro lepší pohyb, stabilitu,flexibilitu a výkon, zkusily to jiní a byly spokojení.

Emílek11
1. října • 21:41

majuush: na toto bych kombinovala cvik:Vaše stávající poloha je pánský klik, POZOR s tím rozdílem, že ruce opřete o předloktní.
V této poloze zpevněte záda v prodloužení krční páteře tak, abyste se ani nehla při pohybu, který bude následovat....Z této výchozí pevné polohy jen pokrčujte kolena k zemi a znovu vracejte zpět.POZOR: kontrolujte se v zrcadle ať se nehýbete nahoru a dolu celým tělem, to je špatně! nic jiného než kolena jdoucí k zemi a do výchozí pozice.2. cvik na spodní břichoLežíte pohodlně na zádech. ruce UVOLNĚNÉ podel těla dlaněmi vzhůru ke stropu. Zvedněte nohy tak, aby chodidla směřovala kolmo ke stropu jako byste chtěla jimi vytlačit poklop. Tento pohyb stačí udělat do výšky max 2cm a zpět. POZOR nehoupat se, spodním bříškem se CHCETE vytáhnout nahoru. U tohoto cviku, ostatně ono u obou cviků na spodní bříško, musíte sval, který chcete posilovat, vnímat a uvědomovat si ho.. Pak to půjde rychle dolů...věřte mi, vím o čem mluvím...taky jsem ho tam měla ale své bříško nedám jen tak a díky těmto cvikům jsem se opět dostala do formy
Zkuste kombinovat s Ab Tronic, ale toto nemám vyzkoušené. Jen věřím, že to může být pekelně silné spojení

Emílek11
1. října • 21:11

iwannabethin1: dokážete!! Zkuste se taky podívat na fitness přístroje na www.topshop.cz
Většina těch pomůcek je podle mého opravdu účinná zbraň na hubnutí s opravdovým výsledkem, ale jedno nezapomeňte: SAMO TO NIKDY NEPŮJDE!
PS: vibrační pásy jsou super, ale jen v kombinaci s jiným strojem na bříško (například Ab Rocket)
Vybrala jste si??

Emílek11
1. října • 21:06

gabriel: Aoj Gabčo, já jsem na fitness přístroje z www.topshop.cz úplně ulítlá a tak mě mile překvapil taky tvůj zájem. Hele určitě Multifunctional Bench nic nezkazíš,jestli makáš na ruce. já jsem vybavená rozhodně Ab Rocketem, který je fakt fantastický na posilování břicha. Tady totiž neděláš sklapovačky odzdola nahoru, ale opačně a ještě tě při tom hezky masírují ty válečky-no fakt, já posiluju o sto šest, netrápím se při tom, dokonce mě překvapuje, jak lehce to jde. je to už ale i znát. No prima stroj!
Já spíš teď uvažuju o tom Gymform kde se houpeš ze strany na stranu..tý jo to musí být podle mě super na ty faldíky na bocích! Přitom ten stroj vlastně dělá ten nejspolehlivější cvik, jen díky tomu disku ho můžeš provozovat i doma. Kouzlo tohoto houpání je ale už dávno známé a ozkoušené

Frycovická
26. září • 19:16

Ahoj, měla jsem také problém si najít čas na cvičení. Děti, rodina, práce, ale kámoška mi doporučila www.fithall.cz. Jsou tam celé cvičební lekce - pilates, joga, kick box, ..... vše zadarmo a hlavně můžu cvičit kdy chci. Takže doporučuju - je to super!

gabriel
24. září • 14:16

Ahoj holky, po porodu bojuji s povadlým bříškem. Nemám ráda posilovny, daleko radši cvičím dma, takže jsem hledala různé stroje, ketré jsou teď v akci a našla jsem tento stroj Máte s ním nějaké zkušenosti? Na pár diskuzí psali, že je to fakt dobrý stroj, ale radši si vyslechnu názoru více lidí, než to koupím. Děkuju

Zvonecek25
13. září • 13:45

Siroky vyber doplnku stravy a vitaminu najdete na http://eshop.farmax.cz/. K tomu moznost poradit se s odbornikem. Hubnete a zijte zdrave!

Barča
11. září • 18:34

Ou tak tohle téma se mě týká!Ploché bříško to je jako sen kterého nikdy nedosáhnu :( a do fitka?Nee je mi teprve 14

Simča
28. srpna • 14:01

Dobrý Den prosím Vás a jaký je nejúčinější cvik na ploché břicho? prosím odepište mi na e-mail:justen85@seznam.cz

iwannabethin1
21. srpna • 9:51

plochý bříško to je sen....nikdy to nedokážu :(

Raďulí
17. srpna • 23:42

já byla na liposukcii břicha - odsátí a uplná trošička nakone cjsem zjistila že vyhozený peníze protože v břiše nemám tuk ale mám hodně tkáně ale špek mám jako prase, nevím asi je to tím že 5 let zastrkuju tak 6 hodin denně břicho :o(

Akcie-zdarma
1. srpna • 21:29

Propásli jste získání akcii třeba Facebooku,Youtube atd.
Tedkom nová šance získání akcii ZDARMA od jedné vysoce rostoucí firmy.Stačí pouhá registrace(cca30 a 2000 akcií jsou vaše.
Nelze nic strati, akorát možnost získat.www.akcie-zdarma.webnode.cz

Atapama
16. července • 12:25

Právě probíhá soutěž o nejchytřejší stát Evropy a zúčastnit se může každý! Stačí přejít na tuto adresu: Spustit IQ test Po vyplnění otázek budete znát svoje IQ a to se započíta do soutěže! Tak podpořte svoji zem!

majuush
30. května • 15:33

achjoo :( ja mam břicho vypoukly v dolní části, a vubec nic nepomáhá :/ jsem zoufalá.. už fakt nevim, co mam delat :(:( každej den cvičím sedy lehy, ale to se mi jenom zpevní a le nezmizí...nemate nejakej tip jak spalit ty tuky?

ok
27. května • 15:53

:D :O :)

Ala123
24. května • 17:21

Čau holky mohla bych vás také poprosit o nějaké ty cviky na bříško? můj mail je alanova123@seznam.cz. Jestli mohu také hodím jednu radu do placu. Koupili jsme kvůli dětem trampolínu a šílenství zachvátilo celou rodinu. Je to výborná věc konečně se nemusím nutit do běhání a jdu si zaskákat a na moje tělo to má dá se říci blahodárné účinky :D - zpevnily se mi hýždě a celkově hubnu vřele vám to doporučuji zkusit uvidíte, že vás to také chytne. kamarád mi doporučil tuhle adresu kde si mám objednat trampošku tak vám jí tu nechám a mrkněte se http://www.havaj.cz/trampoliny.html. Ahoj kočky.

LuLinka
4. května • 21:59

jéé ja sem zacala cvicit asi pred mesicem a a ted mam ploche a pevne brisko x) sem urcite radaa :-)

Christina88
3. května • 15:39

representka: tak to jsi jedna z mala co doma cvici pravidelne aspon hodinku ... ja narazela na ostatni, co tu shaneji "zarucene rady a tipy" a uplne nejradsi by byly, kdyby si udelaly nejaky cvik s 10 opakovanimi a druhy den videly pekac na brise :349:
a fitko te k pravidelnosti donuti vic nez cviceni doma, teda pokud zacinas, pokud jsi na pohyb zvykla, tak je to samozrejme jedno ... ale ty orbitreky vazne ve fitku vypadaji jinak a zapojuji jine svalove skupiny nez ty "domaci" :623:

Verunka
26. dubna • 11:11

také bych chtěla zaslat cviky na ploché bříškooo:)ProsíííííííííííííííííííííííímVerushka14@seznam.cz

bramboracka
1. března • 18:28

ahojholky, narazila jsem na dobry cviky na brisko. Zkousela jsem ty na balonu a je to opravdu dobry http://www.ocviceni.cz/cviky-na-bricho-a62.html

representka
5. února • 18:29

Christina88: já mám doma orbitrek jezdím na něm, a přidávám si ještě cvičení na břicho atd.. ap omáhá mi to :753:

Christina88
8. ledna • 12:58

Lidi, neblbnete z tech reklam a stroju, co jsou vsude reklamovany ... objednali jste si rotoped, orbitrack, ab rocket, leg master, stepper a podobny hovadiny a pomohlo to? Vsimly jste si nekdy, ze ten eliptical nebo jak se tomu rika vypada ve fitku uplne jinak jak ty domaci, co se prodavaji za par supu? Nema cenu inevstovat do takovych stroju, nektere mohou byt i nebezpecne, investujte radeji do fitness center, kdyz tam pujdete 2x tydne a koupite si permanentku, zase vam to tolik penez nevezme a kdyz k tomu budete cvicit jeste jednoduche cviky i doma, bez nastroju, maximalne s kilovymi ciknami, tak jste za vodou a uvidite vysledky uz behem prvniho mesice.
Ja osobne nedam dopustit na stranku diet.com, kde v sekci VIDEO a FITNESS WORKOUTS najdete spoustu videi s ukazkami cviku. Jedno vam ukazu ...
http://www.diet.com/videos/play/britney-spears-ab-workout-revealed
Delala jsem si tyto cviky, s opakovanim po 50, nebo 25 na kazdou stranu a jeste po dvou dnech me boli brisni svaly a zabralo to asi 20 minut
:482:

KAJA2009
14. prosince • 14:24

Právě probíhá soutěž o nejchytřejší stát Evropy a zúčastnit se může každý! Stačí přejít na tuto adresu: Spustit IQ test Po vyplnění otázek budete znát svoje IQ a to se započíta do soutěže! Tak podpořte svoji zem!

NadijaM
20. října • 19:12

plochý bříško hmm..to z té mé hory tuku nikdy nebude :253:

Leník
2. srpna • 13:49

dobrý den mohla bych taky poprosit o cviky email : leniska.kubatova@seznam.cz

lucka
10. května • 13:29

Mohla bych také poprosit o cviky?mail lucik.skejtak@seznam.czDěkuju!!!

Satty
28. dubna • 13:55

Ahoj můžete mi někdo prosím říct, jak se jmenuje ta kazeta od Cindy Crawford?

anga
10. dubna • 12:16

Dobrý den,prosím také zaslat cviky na bříško. Díky moc.
email .... andrgas@seznam.cz

AnEtHkHa
28. února • 16:19

Zdravím:) myslíte si, že alespoň z části by mohl pomoct taky rotana disk?

Hanka1957
22. února • 22:25

padesatka:
žádný cviky mi zatim nepřišli
:388::388::388:

delfinekH
21. ledna • 18:31

Ahoj,
Má někdo zkušenosti s pilates a nebo kalanetikou?Vím,že je to dobry cvičení,ale myslím,že je to jenom na posílení,ne na hubnutí,ne?Mám dost silny břicho,tak bych si tenhle velkej kus masa nechtěla ještě zpevnit,chci mít prostě břicho aspoň trošku plochy a zpevněny.A hlavně menší.Poraďte pls...:)

marky00
14. ledna • 20:32

ahojky prosim myslite ze pomuze si koupit na ploche brisko cvičící stroj AB ROCKET dekuji

*LOL*
4. ledna • 18:45

Hej holky vy jste teda lamy...ten odkaz na ty cviky je hned pod tím článkem... lol teda pobavily jste me...

Agleh
4. ledna • 16:15

Dobrý den,prosím také o cviky na bříško. Email Agleh@seznam.cz děkuji

lůca
14. listopadu • 15:27

Dobrý den,prosím také zaslat cviky na bříško. Díky moc.
email .... akcul.kap@seznam.cz

mermaid
26. října • 21:31

Ahoj, mam tip na ploche brisko!!! Prave vyslo nove Pilates Body DVD - mezinarodne certifikovana Stott Pilates Instruktorka Mgr. Hana Císařová. Je to 120 minut dlouhe, vse pekne ukazane a vysvetlene. DVD obsahuje vysvetleni zakladnich principu, rozcvicku, hlavni cvicebni blok a zaverecnou relaxaci. Vrele doporucuji vice na pilatesbody.cz

-Zuzik-
20. září • 20:25

Můžu poprosit o zaslání cviků na břicho na mail kosmetikahwc@seznam.cz? Díky moc

Jonča
14. srpna • 0:47

Dobrý den,můžete mi prosím zaslat cviky na bříško na email Jonackova@seznam.cz,díky moc.

Jonča
14. srpna • 0:42

Dobrý den,můžete mi prosím zaslat cviky na bříško na email Jonackova@seznam.cz,díky moc.

bellonga
7. srpna • 9:52

Zdravím, bylo by možné zaslat i mě cviky na posílení bříška- můj mail:RomcaBec@seznam.cz- Díky Romča

janča
6. srpna • 11:18

dobrý den, prosím o zaslání cviků na e-mail jana.krbcova@seznam.cz
moc děkuji

Arabesque
29. července • 23:38

Brambik: Ahoj Brambiku, pokud ti mohu doporučit, individuálně dosáhneš mnohem rychleji kýžených výsledků. Na to, abyste byli semi-skupina to chce někoho, kdo bude fyzicky stejně zdatný. Protože co ty můžeš zvládnout snadno, bude druhého trápit a tebe následně zdržovat a časem i omezovat. Jinak důvod, proč je individuál tak drahý je ten, že školení, pokud chce být člověk profi, není zrovna nejlevnější záležitostí a také proto a hlavně, že si platíš individuální přístup a tudíž i program na míru. Zavedou ti vlastní kartu, měli by s tebou udělat vstupní pohovor, která spočívá v posturální analýze (skolióza, postavení pánve atd.), nic bolestivého a pak se na to můžete vrhnout. Jinak pokud chceš cvičit v BodyStylu a požaduješ Reformer, vyžádej si Gábinu Davídkovou. Majitelka a zároveň certifikovaná instruktorka na Pilates stroje. Držím palce, ať jsi spokojená.

monca
28. července • 19:38

Prosím mohla bych dostat na emaila cviky..??.. já ho cůů..:( protože je to strašný .:D PROSIM PROSIM .... Frydova.monca@seznam.cz děkuju :-*

BZUK
27. července • 16:10

MŮŽU TAKY MOC POPROSIT O TY CVIKY. DÍKY martina.wranova@srznam.cz

BZUK
27. července • 16:10

Můžu taky mockrát poprosit o ty cviky :))) martina.wranova@seznam.cz

Izabele
27. července • 0:14

:392: Ahoj holky, poslete mi prosim taky ty cviky? Ja mam teda vsechno jen ne plochy brisko:884::884::884:. Muj mailik ankr@seznam.cz
Dikesss:304:

malickost1
26. července • 13:49

Krasny den preji mohla bych take se pripojit a poprosit o cviky na ploche brisko,byla bych mocky vdecna

Brambik
15. července • 16:07

Take bych chtela a proto chci zacit s Pilates na specialnich pristrojich Reformer. Hledam proto nekoho kdo by mohl a chtel chodit se mnou - ceny individualni jsou o hodne moc drazsi nez ceny pro 2 lidi v uzavrene skupine. Ja bych mohla chodit v pondeli od 18-19 hodiny a potom bud ve stredu nebo ve ctvrtek rano od 8-9 hodin. Cena pri dvou lidech je 380 za osobu za hodinu, ale pri zakoupeni 20 lekci za 6000 korun to vyjde na 300 za hodinu, coz uz se da zvladnout. Je to www.bodystyle.cz na Praha 5 Knizeci u Zenskych Domovu, vice info na www.bodystyle.cz. Pilates je super nejen na ploche brisko, ale i na zada, vytvoreni pevnych "core" svalu, zpevneni celeho tela atd. Prosim, pokud by mel nekdo zajem se mnou chodit, ozvete se mi na kalinova@me.com

Hanka1957
14. července • 22:03


Chtěla bych také zaslat cviky na ploché
bříško,prosíííííím. horova.hana@seznam.cz předem děkuji

Deana
7. července • 23:09

JOjo..já bych o ty cviky taky mooc stála..PROSÍÍÍÍM:O)..Kdyžtak na e-mail..děkuju předem mocjanina.stod@seznam.cz

Barulka
22. června • 10:46

ahojky taky moc moc prosím o zaslání těch cviků na bříško na e-mail: BaPichova2@seznam.cz

sandy1
20. června • 0:38

ahojky mám supr čaj pro ploché bříško... doslova vyžírá tuk z těla...co týden to 1cm... pokud máte zájem tak písněte na mail angolanecka@seznam.cz :815:

Mamkam
11. května • 11:39

nůžu poprosit o zaslání cviků na bříško díky moc tereza
t236@klikni.cz

beruska
24. dubna • 17:18

prosim o zaslani cviku na to brisko dikec moooooc Tomkova.Lucka@seznam.cz

lucibńka
24. dubna • 17:17

ahojky taky bych chtela poslat ty cviky abych se mohla ukazat v plavkach :-) :-)

avock
3. dubna • 0:32

prosím také o zaslání cviků na bříško- moc toužím po plochém bříšku- RuzickovaTereza@seznam.cz.
:646::646::646::646:

vy stim nadělate
1. února • 21:26

OLKE: jéé vyste teda.ormálně klikni dole ,,efektivní ténink pro ploché břicho" odkaz a je to ne??????

Irad
26. ledna • 20:32

snad to zvládnu a zabere to.. tak moc bych chtěla mít ploché bříško :352:

Veronika
20. ledna • 23:12

Pardon, jeste e-mail..wewki@seznam.cz Dekuju

Veronika
20. ledna • 23:11

Ahojky, i ja prosim o zaslani cviku na brisko:-) Uz nevim co s nim..Dekuju mooc:-)

beťák
15. ledna • 16:10

moc moc prosím o zaslání cviků na bříško :-)

monada
6. prosince • 16:49

Ahojky moje bříško asi zůstane nemohu dělat břišní cviky mám tlak v očích a tí bych si je ještě víc poškodila takže jedině jidlem chůzi aj nemáte někdo nějaké cviky co bych mohla cvičit a trochu ty špečky zmenšit takže mějte se :753:

petra79
22. října • 23:38

Ahoj Všechny hledám někoho z OLOMOUCE kdo poradí kam na dobrej aerobic.Ale opravdu jen aerobic žádnou kombinaci s kolem.pište do vzkazu děkuji.

Karmelka
10. října • 19:25

ahoj tak já se taky přídám do houfu:651:prosím o zaslání cviků na mail-:388:
karmelka.karmelka@seznam.czděkuji:289:

Fidye
29. září • 17:04

Ahojky, ráda bych se také připojila a mooooc vás poprosila o zaslání těch cviků na bříško na můj email: fidye@seznam.cz.
Děkuji moooc

Staňka
9. září • 21:48

Prosím také o zaslání cviků na břicho. Stanka.u@seznam.czDěkuju moooc!:-)

zdensi
5. září • 13:26

Ahojky.ráda bych se přidala a žadonila o zaslání cviků na břicho . Předem mocccccc děkuji!!!!!!! zdena.mateju@centrum.cz

Tweetee
3. září • 11:02

Ahooooooooooooooooooj holky...sim sim sim sim zašlete mi ty cviky na bříško...na mail chackinka@email.cz mocinky děkuji... a ráda vás uvidím na svých diskuzích... papááááááááá budu čekat.:388:

Noex.Noex
25. srpna • 18:10

Dobrý den, moc Vás prosím o zaslaní těchto cviků na e-mail Noex.NOex@seznam.cz Děkuji

TTKTS
25. srpna • 15:22

Ahojky,začala jsem chodit do posilovny,ale nějak mě to nechytlo,pošlete mi prosím některá něco na bříško,mám dvě malý děti a jsem z toho bříška zoufalá:kristynka.melisikova@seznam.cz,děkujííííííí

maartina
23. srpna • 8:33

dobrý denek,taky vás moc prosím o zaslání cviků na tuto adresu martina.psotova@centrum.cz,díky

carie
21. srpna • 20:15

Ahoj holky,mám stejný problém jako většina ostatních,prosím zda mi některá pošlete cviky mejlem : carie@centrum.czDěkuju předem :328:

Lenočka
21. srpna • 9:33

Prosím všechny,kdo tyto cviky má,jestli by mi je neposlala na email: LenickaVesela@seznam.cz,prosím prosím!děkuji předem

Zuzana Novotná
20. srpna • 15:50

Moc ráda bych dostala tyto cviky,předem děkuji.
Inken.@seznam.cz

OLKE
20. srpna • 15:09

:816: vyhledávač mi jméno Jorgen de Mey nenašel... kde je tedy možné získat toto 10-15minutové cvičení?:816:
OLKE@seznam.cz

Ketrin
15. srpna • 10:53

Je možnost zaslat toto video?děkuji katuska.milacek@centrum.cz

Žabík
13. srpna • 21:44

Moc prosimky zašlet mi prosím tyto cviky na bříko Blucinka@centrum.cz

Kara
12. srpna • 14:17

Dobrý den a ahoj, moc ráda bych dostala tyto cviky, předem děkuji kacci@seznam.cz

martys
10. srpna • 18:54

Ahoj, mám 1-letou holčičku a protože jsem dlouho odpočívala :-) moje břicho se stalo mým velkým problémem. Prosím tě o zaslání cviků .Děkuji moc e-mail: martina.jina@seznam.cz

eva
10. srpna • 16:17

prosím pošete mi ty cviky na bříško předem děkuji

golanovic
6. srpna • 14:24

Dobrý den, také prosím prosím o zaslání cviků pro ploché bříško moc moc děkuji.
Jiřina
golanova@gmail.com

KRISTýNA
3. srpna • 15:09

Prosila bych také o nějaké cviky jak si krásně vypracovat moje nehezké bříško...prosila bych jestli by ste mi je nezaslala na můj mail...25.tyna@seznam.cz....mockrát vám děkuji...

knedlicek
1. srpna • 14:01

Ahojky prosím o zaslání nějakých cviků.Po těhotenství mám nepěkné bříško a chtěla bych zase vypadat tak jak předtím.Děkuji moc

veronika vodolanová
31. července • 15:11

jo no tak to je hustý.pošle te mi taky něco na vevik@seznam.cz.budu moc moc moc mocinky šťastná.miluju vás.vy jste ale kočka.

Uzlik
24. července • 12:42

Ahojte mám stejný problém jako citron taky bycjh chtěla poslat cviky na Machalovazuzana@seznam.cz Děkuji

Míša
23. července • 9:50

Ahojík, tak to nemůžu nic jiného, než také poprosit o zaslání cviků - převislé odporné bříško je moje velké trauma. Moc dekuji.
misalkas@centrum.cz

citron
15. července • 12:55

Hubnu,mám menší příjem a větší výdej,správně se stravuji,ale mám velké problémy s převislým ochablým bříškem,ale neznám cviky,které mi břišní
svalstvo zpevnilo.Prosím o zaslání cviků na adresu
iva45@email.cz
:427::369::388:

Šárynka
13. července • 13:29

ahoj,prosím o zaslání cviků na pěkné a pevné bříško.
díky S.K.10@seznam.cz

Šárka 89
12. července • 22:25

Ahojik prosím pošlete mi take ty cviky na ploché bříško. Předem moooooooc děkuji. anonim1234567@seznam.cz

Hančik
11. července • 19:19

čauky, mohla by mi, prosím, některá z vás poslat cviky na e-mail: hancikub@volny.cz díky

Drhlíková Taťána
11. července • 18:48

prosím o zaslání cviků na pěkné ,pevné bříško.
díky drhlíková.t@seznam.cz

mlcochova
21. června • 7:41

Jsem se svji postavou vcelku spokojena az na to brisko - menopauza je proti me tak budu rada kdyz me nekdo poradi

Bryoska
20. června • 15:29

Taky bych chtěla menší břicho.Pošlete mi ty cviky prosím bryoska@seznam.cz děkuji mnohokrát

andyst
16. června • 14:35

připojuji se :809:andreastachova@seznam.cz
:350:

Petronelík
6. června • 20:51

vomina@seznam.cz

Petronelík
6. června • 20:50

Ahojky,prosím pomoooc.Potřebuju do konce měsíce ploché bříško.Můžu poprosit i já o ty cviky??:428::428:

Pohodářka
6. června • 20:26

:854:ahoj. Mohla by dobrá duše mi poslat tyto cviky? :646:
mtpcr@centrum.cz

Luca
6. června • 12:04

Pridam se k ostatnim,mohl by mi take nekdo poslat ty cviky.Velice dekuji.paulova@atlas.cz

korytko
4. června • 14:40

muzu se zeptat na to samy co ostatni prede mnou mate nekdo ty cviky? pokud jo tak mi je plosim poslete na malekorytko@seznam.cz

pakosssss
3. června • 16:24

Juwx, prosímtě poslat ti už někdo ty cviky na ?

pakosssss
3. června • 16:15

Mohli byste mi prosím poslat cviky na ploché bříško ?? Předem děkuji . můj e-mail : Saba.02@seznam.cz

kiki
30. května • 15:39

prosím potřebovala bych zaslat ty cviky na ploché bříško na mail k.r.i.s.p.i.n.e.k@seznam.cz

inka
29. května • 12:33

Prosím, bylo by možné zaslat ty cviky na e-mail: inka.ch@seznam.cz.
Moc děkuji.

Veruška
27. května • 17:19

Prosím Vás mohli byste mi poslat cviky na ploché bříško? Na mail: bysver@seznam.cz .Děkuju moc

Juwx
26. května • 12:14

Ahoj...pošlete mi někdo,prosím prosím,ty cviky na ploché břicho.Předem mooooc děkuju.
Moje adresa:JaninaC@atlas.cz

makina
20. května • 13:03

dobrý den moc bych prosila o zaslání cviků na posileni briska na m.a.k.y.s.e.k@seznam.cz .moooooockrat dekuji je to pro me velmi dulezite!

roman(tycka)
13. května • 18:52

cvici nekdo cviky na brisko? za jak dlouho jsou videt vysledky???

Jitunka
9. května • 20:45

Ahojky!můžete mi prosím poslat na mejl Jitushka1@seznam.cz cviky na zpevnění,vytvarování a na ploché břísko?předem díky

miska
4. května • 22:44

Maykiis: kamoška mi poradila, že dělá 30 sklapovaček denně a fakt to funguje. Před 2 měsíceme měla břicho trošku větší, ale ted uplně ploché. Do fitka nechodí jen dělá sklapovačky a maže se krémem na zpevnění břicha, ale jak se jmenuje nevím.:113:

Maykiis
19. dubna • 23:22

Ahojky,prosím mohli by jste my poslat nějaké cviky na ploché břicho?moc děkuji můj meil je maykii-phoenix@seznam.cz

marpon
16. dubna • 14:07

prosím mohli by jste my poslat sestavu cviků na ploché břicho?moc děkuji můj meil je m.pondelikova@email.cz

Simonička
15. dubna • 16:47

Prosím Vás mohli byste mi poslat cviky na ploché bříško? NA můj mail: michi2007@centrum.cz Předem moc děkuji

Luciie
2. dubna • 15:14

Ahojky,nebavi me chodit do fitka samotnou,nechcete se nektera pridat?Rada i poradim.Jsem z Prahy.paulova@atlas.cz

Bobo
2. března • 15:36

Neustale slibujete cviky, ale kdy je prosim uverejnite. Kdy je to zitra podle Vas?

gultomka
28. února • 15:44

kde najdu ty cviky?

Lucinka
16. února • 16:09

Prosim vas muze mi nekdo zaslat cviky na ploche brisko na muj meilik Lucki.est@seznam.cz moc vam dekuju

Luciana
7. února • 18:30

Aoj prosim posle te mi ty cviky na Luca.Pospisilovka@seznam.cz moc díkyy rada chodim plavat ale s mou postavou to nejde:(

lolinka
26. ledna • 22:40

prosim poslete mi ty cviky na brisko na meil kiara5@seznam.cz ja chci piercing do pupiku a vypada to osklive kdyz neni plochy brich tak poslete nebo neco co zabira a rodice nebudou vedet ze drzim dietu neb tak dikes

stepanka
24. ledna • 20:17

Souhlasím, článek je sice fajn, ale chybí mi tu ty Vaše cviky...mohli byste mi je pls poslat na mejla akela.8@seznam.cz :):):)...moooc dekujuuuuuuuu

tvarozak
19. ledna • 17:53

c htela byhc to zkusit.. protoze mi pres vanoce narostl trochu pupek :)) poslete mi ty cviky na tvarozak@seznam.cz, diky..

lilium
12. ledna • 9:43

terka:
tak to je teda už drsný program, to musíš být bez gramu tuku.....

lilium
12. ledna • 9:42

kup si knihu a tam vše je a navíc to fungueje v klidu a na celé tělo - můžeš při tom sledovat třeba dobrý film...
keity1:

terka
26. prosince • 14:40

tak konkrétní cviky poradit nejde. nevím jestli chodíš do fitka, což je určitě lepší nebo cvičíš jen doma. Já chodím do fitka 3x týdně, mám sestavený individuální jídelníček, beru doplňky jako vitamíny a minerální látky, spalovač tuků od muscletech (hydroxycut 24) a taky je do toho důležité hodně pít (čistou balenou vodu bez bublinek). Břicho cvičím pokaždé co jsem ve fitku vždycky nakonec a jeho trénink trvá asi 20 minut. Dobré jsou sklapovačky 3*30, skracovačky 3*30, stroj 3*25 a všechno ještě zakončuji jízdou na rotopedu nebo steperu asi 30 min. Výsledky se dostavily celkem rychle, hlavně s tím spalovačem to jde hodně dolů (už dobírám 2 balení), ale jsem s ním spokojená a uvidím jestli to zvládnu i bez něj, protože spaluje tuk 24 hodin i bez cvičení, tak nevím co to udělá při vysazení.

nely15
20. září • 16:17

kdo mi poradi naky cvikyyyyyyy

Davana
20. června • 17:29

Souhlasím, článek je sice fajn, ale chybí mi tu ty Vaše cviky...

cucaaa
14. května • 14:22

papucak: K tomu abys dosahla nějakého vysledku není třeba jen cviků ale i změnit svůj jídelníček.Zkus nad tím popřemyšlet!

cucaaa
14. května • 14:19

Sindy Crofordová: Nemyslím že je to dobrá dieta,sice pak nemáš na nic chut ale to ti nedoda další látky které to tělo potrebuje a tim určitě ndosáhneš stejneho efektu jako když budeš doplniš svuj o jine a hlavně duležite suroviny

karadyova
5. května • 18:48

Sylvia Koňaková: :47::47::47:

jitylka
4. května • 21:00

Sylvia Koňaková: :219::219::439::439::439::439::439:

Sylvia Koňaková
3. května • 22:30

Dobrý den, již 2 roky držím dietu, moje dieta spočívá v tom, že nechodim do prace a tudiz nemam na jidlo, je to velice dobra a jednoducha dieta. Pri prisnem nicnedelani se ani nenadrete, nemusite cvicit ani chodit do posilovny. Pred 2 roky jsem vazila asi 65 Kg a ted vazim sotva 20Kg a o i s postelí a batohem na zadech a 8 detmi vedle sebe. A citim se fajn

Sindy Crofordová
3. května • 22:25

Tak holky ja jsem našla speciálí dietu, jejím základem jsou před každám jídlem dva pěkně veliké banány, tímto se zcela sasytím a pak už nechci nic žrát. A cítím se fajn

papucak
12. dubna • 17:59

Petra Ševčíková: Já se cítim stejně taky potřebuju radu

papucak
12. dubna • 17:56

prosila bych poslat ty cviky.Já cvičím a pořád nic poradte jak schodit tu zatracenou pneumatiku.Dík E-mail:barca.w@centrum.cz

agáta
8. dubna • 11:15

Ale chtělo by to náký cviky

p6
26. března • 17:21

to je sice hezky tohle vsechno ale bych potrebovala ty vsechny cviky....:-(

pida6
26. března • 17:20

to je sice hezky tohle vsechno ale bych potrebovala ty vsechny cviky....:-(

lleniii@seznam.cz
23. března • 20:44

... i já bych chtěla chodit na hodiny aqua aerobicu a ráda bych zároveň našla stejnou "nadšenkyni" ... Leni

kemo21
15. března • 23:28

Zdravím všechny nadšence sportu a zároveň ybch vás chtěl požádat o ty zázračné cviky na břicho!! pošlete mi to na mail kemo21@seznam.cz
Předem moooooc díky a sportu zdar:)

mira
6. března • 13:25

prosim vám pošlite mi cviky na brucho atď. na nira@centrum.sk

vefinka
27. února • 15:25

ahoj lidičky potřebovala bych pomoct!už asi 2 měsíce cvičím a zdá se mi že mám břicho už celkem zpevněné ale nemám ho vůbec ploché,je spíš takové vyvalené.pokud máte nějaké rady na to abych měla břicho pěkně ploché a zatažené napište mi prosim na adresu: vefinka@centrum.cz

MarajaPavelova@.cent
24. ledna • 23:47

Mam celkom pekne brucho ale chcela by som ho mat este viac.Kazdy den cvicim podla cvikov od Cindy Crawford.No najhorrsia ja ta kriza kedy konecne pride ta vysnivana pekna postava

kristinka
9. ledna • 11:20

Ahoj,
kup si míč, buď owerball, nebo si vezmi jkaýkoliv míč, nemusí být specielní a vlož si ho mezi kolena a a střídavě dávej kolena k sobě, neboli mačkej míč mezi koleny. Moc to pomáhá.Papapa Kristinka
( jó a musíš být trpělivá )Ellkuk:)):

digi
5. ledna • 17:36

chceme cvikY!!

kikus
24. listopadu • 0:41

aj aj si prosim poslat tie zazracne cviky na moj mail kikuss@zoznam.sk
zatial nic nefungovalo, len ma strasne bolel chrbat. a este mam na vas 1 otazku: neviete ako schudnut v tvari? mam hrozne baculate lica

Ellkuk:))
27. října • 11:37

Ploosím, neznáte někdo něco na vnitřní stranu stehen?!?! Jestli ano tak mi to prosím pošlete na bubu.lili@seznam.cz.Díky,díky,díky:))

Barush
16. října • 13:05

tohle všichni víme, kopněte sem něco konkrétnějšího :199:

Petra
22. srpna • 17:07

Ahoj, nevite nekdo o hodinach aqua aerobiku v Brne? Diky.matysova.petra@seznam.cz

Nika =o)
23. července • 18:58

Ahojky lidičky... Vím, že je to už ohraný, ale pokud by ste měli trošku času, mohli byste mi taky poslat nějáký ty konkrétní cviky??? Zatím držím dietu, jezdím se psama na kole a chodím s nimi běhat, ale k ničemu to nevede.
Mockrát děkuju a mějte se papánově werka.betka@centrum.cz

weka
23. června • 23:21

mozte mi prosim poslat konkretne cviky mailom?doloresz16@post.sk dakujem

Nysana
27. března • 10:16

keity:jsou tam cviky na břicho stehna a hýždě některé cviky cvičí Kynychová na snídani s novou.kalanetika je docela náročná já co sem byla u ná ve městě tak smeě ďály tyhle cviky.Lehneš si na záda ruce za hlavu, nohy pokrčený a zvedáš hlavu nahoro dolů.další pokrčený nohy kotník jedné dáš na koleno druhé nohy ruce zase za hlavou spojený a dáváš protilehlý lokek k noze co je položená kotníkově.těch cviků je strašně moc.

Dolezalova.Vera@sezn
25. března • 15:17

Můžete mi zaslat konkrétní cviky na posílení břicha?

keity1
17. března • 13:40

Jak se cvičí kalanetika??????

keity1
17. března • 13:39

Tak kde jsou ty konkrétní cviky. Tohle je nám na prd!!!!!

Lucka
2. března • 19:00

ahoj, podle mě je nejlepší způsob, jak rychle zpevnit tělo, cvičit kalanetiku....je to makačka, ale jen ze začátku a výsledky jsou vidět rychle-po pár cvičeních. Každé trvá sice přes hodinu, ale stojí to za to

Petra Ševčíková
24. listopadu • 19:56

Ahoj, moc bych se vás chtěla zeptat, jaký cviky nejvíce zabírají na to, abych dosáhla plochého bříška, sem štíhlá, mám dost štíhlé nohy, ale to bříško je baculatější, připadám si jak na začátku těhotenství, poradíte mi prosím? Prosím na mail: perton@seznam.cz moc moc a moc vám všem děkuju!!!

vella
3. listopadu • 22:07

<:e116><:e116><:e116>TAK HOLKY JEDEM HIP HIP HURA!<:e113><:e113><:e109><:e111><:e108>

ajenka
3. listopadu • 20:09

Čau holky tak sem si sehnala tu kazetu od Cindy cvičila jsem zatim dva dny po sobě dvě série a chtěla bych se vás zkušených zeptat jak často to mám cvičit abch měla krásné alespoň trochu rovné břicho ajestli to vůbec pomáha díky moc a přeju všem rychlé hubnutí dík čauky

Marketka...01
21. února • 12:09

U mě to pořád klesá a stoupá, neudržím chutě a jím vše možný. Cvičím už málo, není čas a když mám "své dny" tak skoro nejím. Tak tento cvičební proces vyskouším, páá

zuzka
27. ledna • 14:05

Vyskouším to a pak vám napíši pa

Électra
22. srpna • 10:34

Můj nejlepší tip na sražení špeků, je mít těsně před zkouškou. To pak jede sádlo dolů jako po másle. Je mi vždy hrůzou na chcípnutí a jenom při představě nějakého jídla jdu zvracet.

Semi
18. června • 23:26

Aj tak najlepšia kazeta na chudnutie je Cindy Crawford, 1. časť. Zo začiatku budete ťahať jazyk po koberci, ale tec perfektný pocit stojí zato! :)

Dana
29. dubna • 14:39

Zhubla jsem 18kg a 17cm v pase.Už si tuto váhu držím 5 let.Poradím i vám.E-mail:m.nina@volny.cz

Michal
29. dubna • 10:35

Ahoj Marie,
stačí se podívat na sloupeček "Články na podobné téma. Odkaz je tam hned jako první na Efektivní trénink pro ploché břicho.

Marie Wittmannová
28. dubna • 21:21

Píšete: Konkrétní cviky na břicho si předvedeme zítra.
Který termín prosím pod pojmem "zítra" máte na mysli?
Dnes jsem nic nenašla.Děkuji za odpověď a pozdravuji z Brna.

22. dubna • 14:20

To Petra: jo anebo čerstvě po rozchodu - já za 14 dní zhodila už skoro pět kilo

Petra
20. dubna • 14:16

Nejlepší způsob, jak mít pevnou vůli, je být zamilovaná!!!! Holky tohle opravdu funguje, to mi snad potvrdí každá :o))) to pak člověk na jídlo skoro nemyslí a kila jdou dolů sami pa pa a přeju všem pěkný velikonoce

Hanka
9. dubna • 18:48

to je docela srandovni to cist kdyz je clovek v osmem mesici tehotenstvi - holky to je neco koukat se na rostouci a hejbajici se brisko! Ale doufam, ze za 2 mesice se ke clanku vratim!

Lenda
7. dubna • 21:34

Je to fakt super!!

Sarobrouk
1. dubna • 11:54

Jakápak pevná vůle, když musíte chodit nakupovat a doma pak vařit. Kdybych tohle nemusela, tak klidně jím zdravě a střídmě a v tu dobu, kdy mám jíst. Ale vařit a nejíst, to dokáže opravdu jen machr. A to já nejsem.

26. března • 8:45

Áno, je to tak. Podľa mňa je v článok napísaný veľmi dobre. "Stačí" cvičiť, mať vždy dobrú náladu, jesť vyváženú stravu - no a to najdôležitejšie, čo nám ženám robí najväčší problém = pevná vôľa. To je základom úspechu! Nie každá žena má pevnú vôľu...bohužiaľ. Ani ja ju nemám.
Prajem veľa šťastia a úspechov k získaniu dobrej postavy!
Ahojte, Viera zo Zvolena

Doporučujeme

Články odjinud