Ploché, podpatky nebo platformy? Vybíráme sandály na léto!

Ploché, podpatky nebo platformy? Vybíráme sandály na léto!

Chceme-li, aby byl náš letní outfit vyšperkovaný do posledního detailu, bude to chtít i stylové a pohodlné boty. Na trhu je jich nepřeberné množství. Na následujících řádcích si tak prozradíme, jaké modely vybrat, abychom se cítily komfortně a abychom šly zároveň i s dobou. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké dámské sandály na léto zvolit?

Chceme-li se cítit v horkých letních dnech pohodlně, jsou dámské sandály výbornou volbou. Na trhu však existuje celá řada trendy modelů s nejrůzněji řešenou podrážkou. Vybírat můžeme ploché sandály, ale také sandály na platformě či na vysokém tenkém podpatku. Každý styl sandálů se však hodí pro jiné příležitosti.

Pro začátek bude dobré, když si ujasníme, kam budeme se sandály chodit. Podle toho si pak můžeme vybrat i jednotlivé typy této módní obuvi pro ženy. Chodíme-li rády do přírody, bude to chtít kvalitní sandály s plochou podrážkou. Vybírat bychom měly především kousky s praktickým polstrováním. Díky němu se nám nebudou i při vyšší zátěži odírat prsty na chodidlech. Důležité je pak i samotné zpracování podrážky.

Podrážka sandálů do přírody musí být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Jestli-že chodíte rády na večírky nebo pracujete v business prostředí, budou se vám hodit sandály na podpatcích. Jestli-že si nejste na botách na podpatcích příliš jisté, vsaďte na módní sandály na platformě. Ty vám zajistí vysokou míru stability v terénu.

Na letní svatby, oslavy a jiné společenské události pak můžete zvolit i sandály na různě vysokém tenkém podpatku. Před akcí si však sandály tzv. prošlápněte, ať se v nich na sváteční události pohybujete s lehkostí. I sandály na podpatcích by pak měly být opatřeny polstrovanými pásky, které se vám nebudou zařezávat do chodidel. Kvalitní kousky sandálů najdete také v kamenných prodejnách nebo na e-shopu prodejce CCC. Do sandálů na podpatcích pak využijete i gelové polštářky.

63_sandaly.jpg

Jaké barvy a materiály budou v letošní letní sezóně v kurzu?           

Jestli-že chceme, aby byl náš letní outfit vyšperkovaný do posledního detailu, měly bychom mít přehled také o módních barvách. V letošní letní sezóně pofrčí zejména přírodní a pastelové odstíny barev. Chybu pak neuděláte ani s černou nebo s bílou klasikou.

Černé a bílé dámské sandály mají tu výhodu, že je můžete kombinovat s jakkoli barevným oblečením. K sněhovým sandálům pak můžete zvolit i bílé oděvy a doplňky. Vytvoříte tím trendy celobílý letní outfit. Stylové sandály v černém nebo v bílém provedení najdete také u oblíbeného prodejce CCC. Máte-li rády extravagantní kousky, můžete zvolit i rudou barvu.

Rudé sandály vkusně sladíte i s červenou rtěnkou. S dalším líčením to pak ale nepřehánějte. Raději vsaďte na decentní stíny a černou řasenku. Co se týče materiálů, vsaďte na kožené sandály. Pravá kůže má mnoho výhod. Kožené boty se totiž skvěle přizpůsobí tvaru každého chodidla. Přírodní kůže má po krátkém čase tendenci k rozpínání. Boty z kůže jsou pak i odolné a v neposlední řadě také vysoce módní. Kvalitní módní kousky nakoupíte také v obchodech CCC. Jako bonus jsou pak sandály z přírodních materiálů i tzv. udržitelné. Přispějte svou troškou do mlýna i vy.               

Doporučujeme

Články odjinud