Po čem touží hvězdy (v šatně před vystoupením)

Po čem touží hvězdy (v šatně před vystoupením)

Nejeden pořadatel se už pořádně zapotil při plnění neskutečných přání pěveckých hvězd, které si dokáží navymýšlet spousty nesmyslů, jen aby byly v dobré psychické kondici před náročným vystoupením před publikem. Většina celebrit touží po bezmezném množství alkoholu, drahých kyticích a broušených zrcadlech. Najdou se však i tací, kteří mají náročnější a hlavně podivnější přání.

aul McCartney ve své šatně vyžaduje devatenáct vyšších listnatých rostlin a čtyři nižší listnaté rostliny. K jídlu si přeje vegetariánské menu.

Zpěvačka Mariah Careyová si nedokáže svůj výstup představit bez láhve pravého šampusu značky Crystal, bedny dlouhých ohýbacích brček, čajového servisu pro osm lidí a sklenice medu. V místnosti musí být čistička vzduchu a na pohovkách na ni musejí čekat štěňátka a koťátka na pomazlení. Vyžaduje také speciální obsluhu pro sbírání použitých žvýkaček.

Elton John se zřejmě hodně potí, protože se neobejde bez sedmdesáti čtyř ručníků a také si potrpí na květiny, mezi nimiž ale nesmějí být hřbitovní chrysantémy nebo lilie.

Popová princezna Britney Spearsová potřebuje odpočívat na šesti kanapích, koukat při tom na kabelovou televizi, mlsat bednu bonbonů a lízat bednu lízátek. Nesmí chybět ani soukromá telefonní linka.

Robbie Williams ve své šatně zakazuje pít alkohol, zato však vyžaduje čtyři popelníky a dvě balení cigaret. Nezanedbává ani svou hygienu a musí mít k dispozici dva deodoranty, dva vyprané ručníky, ústní párátka, dvě mýdla a dvě velká zrcadla. K jídlu si žádá talíř s melouny, druhý s různým ovocem, vodu Evian a cukrovinky.

Doporučujeme

Články odjinud