Po Heidi Klum požádal o rozvod i Seal

Po Heidi Klum požádal o rozvod i Seal

Tři měsíce poté, co německá modelka Heidi Klum (38) a anglický zpěvák Seal (49) oznámili, že se rozcházejí, požádali i o rozvod. Minulý týden poslala žádost k soudu Heidi, teď se přidal i Seal.

Heidi žádá o společné právní poručnictví dětí - Leni (7), Henryho (6), Johana (5) a Lou (2). Totéž chce i její muž. Zdroje blízké páru však podle serveru TMZ trvají na tom, že rozdíly v požadavcích rozvádějících se manželů jsou jen formální.

Podle dokumentů, které soudu dodala Heidina advokátka Laura Wasserová, pár podepsal takzvanou pomanželskou smlouvu. To znamená, že se po svatbě dohodli, že jejich majetky budou oddělené. Proto prý nehrozí žádné spory ohledně společného vlastnictví. Seal ale tuto smlouvu nezmiňuje a tvrdí, že manželé mají i společný majetek.

Německá modelka, která je bohatší než Seal, žádá soud, aby odmítl jakoukoliv možnou žádost o manželskou podporu, kterou by Seal mohl podat. On žádá o totéž ve vztahu k Heidi.

Zpěvák po rozchodu i nadále nosí snubní prsten. Nedávno o tom řekl: "Řekl bych, že je to symbol citů, které k této ženě chovám. Byli jsme spolu osm nádherných let. A když jsme se rozhodli, že se rozejdeme, neznamená to, že bych si prsten musel sundat."

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Nová Carrie, předčí kopie originál?

ČTĚTE TAKÉ:
Lásky z filmového plátna v realitě

Doporučujeme

Články odjinud