Po jakém muži ženy touží?!

Po jakém muži ženy touží?!

Průzkum britského magazínu Saga přinesl zajímavé výsledky týkající se preferencí žen různých věkových skupin. Ze studie vyplývá, že mladé ženy touží po vysokém a snědém brunetovi s atraktivními rysy a ambiciózní povahou.

Jejich babičky dávají přednost milému a spolehlivému muži s erotickou jiskrou. A právě vzájemné jiskření je pro ženy po sedmdesátce ještě o něco důležitější než pro ženy před menopauzou.

„Tyto výsledky nám poskytují docela fascinující pohled do skutečných vztahů napříč generacemi. Je povzbuzující, že lidem po padesátce se vrací touha po erotickém jiskření a že ženy si stále cení toho, co jako první přitahuje muže k jejich partnerkám. A zajímavé také je, že ve srovnáni s mladšími klade důraz na upřímnost méně starších žen,“ komentovala výsledky průzkumu Emma Soames, šéfredaktorka magazínu Saga.

Zatímco mladé ženy považují upřímnost za nejdůležitější, jejich babičky dávají přednost milému slůvku útěchy před pravdou za každou cenu. Polovina mladých žen ale stále očekává, že muži budou vychováni „postaru“ a zaplatí za ně víno a večeři. Další vysoce ceněnou vlastností jsou mužovy ambice.

Starší ženy také dbají třikrát méně na atraktivní tvář než jejich dcery a vnučky a o něco víc si cení erotického jiskření, ačkoli to je důležité pro všechny ženy napříč generacemi.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Eva Decastelo: Kila jdou dolů pomalu, ale cvičení nenávidím!

Doporučujeme

Články odjinud