Po přechodu jsem ztratila chuť na milování, manželství je v krizi

hynek
20. srpna • 16:27

"Tož to máte paní blbé..." Fyziologický zdravotní stav je jedna věc, patří v tomto případě už do rukou odborníka, tedy lékaře a dle mého jde o záležitost relativně snadno řešitelnou. Není třeba "skrývat pro klid v rodině bolesti", jak navazuje komentář Babaloo. Mnohem horší je však stav psychický, spojený s následnými vztahovými problémy. Obecně, ovšem netroufám si paušalizovat, z období zamilovanosti, kdy "to" "každý" chlap potřebuje "aspoň 3x denně" logickým vývojem přejde do etapy "stačí 3x týdně". Vzájemnou dohodou a citlivým přístupem (např. podporou jeho koníčků či zasycením kvalitní stravou :) ) se dá dopracovat i do fáze "3x měsíčně", ale víc už po něm milé dámy nechtějte.:) A "pokud dotyčná problém nebude řešit", jak píše lama, tak "se paní bude divit, že po X letech spokojeného manželství od ní manžel odejde k jiné," jak reaguje Elynor. A nemusí být pravda, Diano, že "pokud Vás manžel nechápe, nemiluje Vás a žije s Vámi jen kvůli sexu." "Většina z nás" to má zkrátka jinak nastavené "od přírody", jednou za čas se musí vysemenit, a není-li zbytí, třebas i jako květinky do okolí. :) Ne, to nesmí být o "nucení", datli, ale naopak z lásky k milované bytosti. Šiško, endropauza je vymyšlený termín, nic takového muži v obecné rovině nemají, ztráta erekce jich sice postihuje pozvolna od "20" let, ale jinak jsou schopni sexuálně žít až do svého skonání, proto ani nemohou pochopit ženský přechod. Souhlas helzo, pěkně napsáno, spousta kvazi problémů s menopauzou by odpadla při vědomí, že vás ženy milujeme takové jaké jste! A přesně ty faldíky, z nichž máte taková traumata, nás vzrušují úplně nejvíc. :)) Pokud přece jen dojde ke krizi, tak po vzoru od lebahu vyhledat odborníka a pokud možno "nerejpat", a to oboustranně a preventivně "nakrmit tu bestii". :) Ovšem hlavně, a to si dejte dámy do červeného rámečku, buďte aspoň občas zase Dívkami, zavzpomínejte na ty nejerotičtější fantazie ze svého mládí, odvažte se a nechte si líbit i vše, na co jste se bály kvůli dosavadním tradicím a vtlučeným vzorcům jen pomyslet, nechte "ho" nasát své pižmo a bez peskování dělat, co se mu i vám líbí,.. Prožívejte s nadšením nový stav, kdy už nemusíte mít nervy z pozitivního testu gravidity a važte si každé vrásky v blízkosti vašeho manžela či partnera, protože ne každému je této výsady dopřáno. :)

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud