Po třech letech manželství spadne frekvence souloží ze čtyř za týden na sotva jednou týdně

Po třech letech manželství spadne frekvence souloží ze čtyř za týden na sotva jednou týdně

Manželství sexu moc nepřeje. Po třech letech manželství totiž frekvence pohlavních styků spadne na dvacet procent předsvatebního maxima. Podle nové britské studie páry, které souložily více než čtyřikrát týdně před vdavkami, se na sebe vrhnou sotva jednou týdně už po třech letech manželského soužití.

Analýza sexuálního života tří tisíc manželských párů potvrdila, že šedesát procent párů je sexem v manželství zklamáno. Jen čtyři z deseti manželských dvojic mají i po svatbě nadále uspokojivý erotický život.

„Naneštěstí, i když můžete být hluboce zamilovaní do někoho a chtít s ním strávit zbytek života, je také možné, že ze vztahu s ním chcete něco víc. Partner může být podporující, vtipný, inteligentní a milý, ale pokud není inspirací sebevědomí v posteli nebo nenaplňuje očekávání, sexuální život s ním může být velmi frustrující,“ tvrdí mluvčí společnosti provozující seznamku pro mimomanželské poměry LovingLinks.co.uk.

Na horší sexuální život po svatbě si v průzkumu stěžovalo 59 procent manželských párů. Osm z deseti párů zažívá v sexu rutinu, neboť ve vyjetých kolejích souloží stále na stejném místě a ve stejné poloze. A 79 procent z respondentů si raději užilo dobrý spánek než spontánní sex uprostřed noci.

Dvě třetiny z těch, kteří mají mimomanželský poměr, považují tento sex za naprosto ohromující ve srovnání s manželským. Pětina pak neváhá využít příležitosti pro jednorázový sex s neznámou osobou a celá čtvrtina si takto zpestřuje sex pravidelně.

ČTĚTE TAKÉ: Belohorcová je z dcery unavená, ale chce ještě syna!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud