Pochoutky pro krásu

Pochoutky pro krásu

Káva, rýže, cukr, ořechy, víno … ne, to není recept na vaření. Tyto oblíbené pochutiny se dostaly mezi elitu kosmetiky. Umějí pečovat o pokožku stejně skvěle jako nejmodernější vynálezy z laboratoří. Jejich unikátní vlastnosti vyhlazují, hydratují i omlazují tělo a jsou báječnou vzpruhou i pro mysl.

Cukr a ořechy Přírodní řada Naturals od Avonu se rozrostla o novou linii s obsahem vlašských ořechů a hnědého cukru. Přírodní hnědý cukr je zdrojem AHA kyselin, které zjemňují a regenerují unavenou pleť a cukr též důkladně odstraňuje odumřelé povrchové kožní buňky. Vlašský ořech pak zvláčňuje, zjemňuje a vyhlazuje texturu pleti. Speciální Bioseed komplex obsažený v této linii dodává pokožce to nejlepší z přírodní péče pro její výživu a obnovu.

Tělový peeling naneste krouživými pohyby na navlhčenou pokožku a jemně rozetřete. Tímto krokem zbavíte tělo odumřelých buněk, odhalíte novou, jemnou a hladkou pleť. Poté zahalte tělo jemným, perleťovým sprchovým gelem s omamnou vůní ořechů a cukru. Energizující gel povzbudí celý organizmus a odstraní všechny nečistoty a zbytky peelingu. Po příjemné koupeli a případném peelingu je nutné ošetřit pokožku tělovým mlékem, které ji dodá potřebné vitaminy a také výživné látky. Novinka z řady Naturals uklidní předrážděnou pokožku, zjemní ji, vyhladí a dodá buňkám spoustu energie a hydratace.

Rýže a lotos Asie má pro nás Evropany zvláštní kouzlo a přitažlivost. Na začátku třetího tisíciletí si začínáme uvědomovat, jak nevýslovně inspirující je tajemství a moudrost starobylých východních kultur pro náš moderní svět. A není to jen jóga, bojová umění, akupunktura či celostní medicína, co nás tolik okouzluje. Inspirovat se můžeme též dokonalou a oduševnělou krásou asijských žen. Nová řada výrobků Nivea Bath Care Rice & Lotus je toho jasným důkazem. Tradiční a prověřené asijské pečující ingredience se zde snoubí s moderním a vysoce efektivním složením.

Vědci Nivea laboratoří vsadili tentokrát na účinnost dvou hlavních ingrediencí – rýžového oleje a lotosové esence. V kombinaci s moderními technologiemi propůjčuje nyní rýžový olej a lotosový extrakt své pečující, čisticí a relaxační vlastnosti nové řadě obsahující sprchový šampon, pěnu do koupele a sprchový peeling.

Vinná réva Detoxikační dieta, praktikovaná v oblasti Provence již více než 100 let, představuje pojídání pouze báječného hroznového vína po několik dní, během nichž dochází k pročištění a posílení organismu často vyčerpaného bohatým jídlem a hektickým životním stylem. Díky vysokému obsahu živin jsou hrozny proslulé pro své ozdravující a pečující vlastnosti. Nová řada L’Occitane nabízí intenzivní detoxikační a posilující 30-ti denní program s obsahem vinné révy.

Pro svou novou řadu zvolila značka organický džus z vinné révy, který pochází z rodinné farmy specializované na organické zemědělství Domaine des Tuiles Bleus v Provence. Organický džus z vinné révy, bohatý na vitamíny, vápník a draslík, posiluje a zlepšuje účinnost ostatních aktivních vinných ingrediencí v této řadě výrobků: extrakt z listů červené révy, bohatý na polyfenoly (stimulují odvodňování), olej ze semínek vinné révy, bohatý na vitamín E a mastné kyseliny a pudr ze semínek vinné révy (odstraňuje odumřelé buňky).

Objevte nový rituál pro péči o tělo – Vinný peeling, Zateplující tělový zábal, Sprchový olej, Odvodňující gel, Vinné tělové mléko – výrobky napomáhají ke snížení zadržování vody, zanechávají pokožku znatelně jemnější a krásnější.

Káva Začíná náročné období podzimu a zimy, kdy svoje chodila uvězníme do pevné a neprodyšné obuvi. Měli bychom se tedy, pečlivěji než kdykoli jindy, postarat o jejich pohodu. Dopřejme jim trochu exotické rozkoše, dodejme jim kofeinovou péči s novou řadou Foot Works Mocha Supreme od Avonu. Nové přípravky dokáží probudit unavené a vysušené nohy.

Vysoce energizující parfemace zaujme svou unikátní kombinací teplé, čisté a klidné vůně kávy propletenou s osvěžujícími citrusovými tóny bergamotu. Kofein získaný z kávových zrnek stimuluje vaše unavené nohy a vrací je zpět do života.

Prohřívací technologie Pěnového peelingu na nohy pomáhá otevírat póry a dobře absorbovat dodávanou hydrataci. Hřejivý a pěnivý peeling obsahuje granulky mleté kávy, probouzí svěžest pokožky, stimuluje mikrocirkulaci, detoxikuje ji a omlazuje. Po zjemnění pokožky nohou jim dodejte potřebnou dávku hydratace s Hydratačním krémem na chodidla. Krém přidává nohám na atraktivitě, je charakteristický svou krémově zbarvenou, lehkou konzistencí a kávovou parfemací. Zároveň se postará o přísun vitaminů, proteinů a dalších výživných složek, jednoduše a spolehlivě připraví nohy na každý náročný den.

Doporučujeme

Články odjinud