Podhůrský zvyklý na luxus spal pod širákem...

Podhůrský zvyklý na luxus spal pod širákem...

Zdeněk Podhůrský (51) si potrpí na luxus, na pětihvězdičkové hotely i atraktivní přítelkyně. Letos ho ale odhodil a vyjel si s rodinou na čundr do Itálie.

"Miluji vedra, pak si ustlat na trávě, udělat si oheň, spát pod širákem. Prostě splynout s přírodou a utéct od luxusu a civilizace," svěřuje se Korzu herec, moderátor, fotograf, tanečník, frontman vlastní skupiny Underhill a exmilenec Ivety Bartošové. "Letos jsem si vyjel na čundr s rodinou a přáteli na klasickou cestu do dolní části Itálie a pak k Benátkám. Spal jsem ve spacáku pod širákem a děvčata ve stanu. To jsme si to užili," vypráví.

Teď je Zdeněk zavalen prací na zkouškách muzikálu Robin Hood v pražském Divadle Kalich. I když titulní roli nehraje, je nadšen, že v novém muzikálu bude zbojníkem. "Už jako kluk jsem si hrál na Robina Hooda, byl to můj oblíbený hrdina. Úžasně střílel lukem a já jsem ho napodoboval. Chtěl jsem být tak skvělý jako on, a proto jsem pořád trénoval. Své luky jsem si vyráběl z klacků, co jsem našel v lese," vzpomíná.

Možná i proto jako lukostřelec zazářil na nedávné párty tvůrců muzikálu Robin Hood na pražském Střeleckém ostrově. Tětivu napínal tak přesně, že všichni přítomní jeho zásahy do terče obdivovali.

ČTĚTE TAKÉ:
Úzkostný partnerský vztah může zabít


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud