Podívejte se na nejzajímavější návrhy Vagabond pro nadcházející sezónu | Freepik

Freepik

Podívejte se na nejzajímavější návrhy Vagabond pro nadcházející sezónu

Vagabond je švédská značka obuvi, která se zrodila v roce 1973. Nejčastěji patří mezi její fanoušky skandinávští blogeři a trendseteři, kteří prostě milují syrové a minimalistické kolekce obuvi. Jakou kolekci připravila značka Vagabond na sezónu podzim-zima 2022? Podívejte se na nejzajímavější návrhy Vagabond pro nadcházející sezónu.

Vagabond vsází na udržitelnost

Vagabond je švédská značka obuvi, která od roku 1973 spojuje skandinávský design a módní zaměření, přičemž se inspiruje kulturou, od architektury po film. Chcete-li pohodlnou obuv s něčím extra, podívejte se na boty a vyberte si z masivních podrážek, které pocházejí přímo z archivů z 90. let. Chcete svůj outfit mít odolný proti povětrnostním vlivům? Projděte si klasické chelsea boty této značky nebo našlápněte trochu jinak s mokasínami. Být globální módní značkou je spojeno s velkou odpovědností a Vagabond klade udržitelnost na první místo seznamu. Vagabond si je dobře vědom svých možností v oblasti materiálu, výroby, dopravy a spotřeby, a to vše při snaze o inovace a řešení, která mohou změnit hru.

Mezi oblíbené designy značky Vagabond, patří model vysokých chelsea na silné traktorové podrážce v černé barvě, vyrobené z přírodní lícové kůže, s dodatečným prošíváním nad patou. Díky tomu vypadají vskutku efektivně, jsou velmi pohodlné. Vypadají skvěle v minimalistickém, nejlépe černém nebo bílém celkovém vzhledu. Vezměte si je na dovolenou a zazáříte https://www.dama.cz/clanek/chystate-se-na-dovolenou-poradime-vam-jake-obleceni-si-sebou-sbalit.

Kožené mokasíny

Po jednom podzimu stráveném uvnitř je čas pořádně se opřít do podzimu se siluetami, které nejen naznačují roční období, ale plně ho objímají. Vagabond vypiloval styly letošní sezóny tak, že kývne na klasiku, ale sám o sobě působí zcela moderně.

Letošní podzimní a zimní kolekce zahrnuje i černé mokasíny na silné podrážce. Hledáte-li zajímavý model obuvi, sáhněte po botách zdobených stříbrným řetízkem. Jedná se o velmi trendy nabídku, za kterou by se nemusel stydět žádný módní stylista. Mokasíny této sezóny představují solidní výpověď, kterou charakterizují nadčasové svršky a výrazné podrážky. Objevte širokou škálu klasických penny mokasínů, robustních mokasínů a nadčasových balerínek - poskytující elegantní střih pro každou příležitost.

Vagabond vsází na udržitelnost

Kvalitní kozačky

Kozačky jsou jedním z nejoblíbenějších typů obuvi u žen. V závislosti na vzoru je lze sladit téměř s jakýmkoliv stylem a jsou ideální pro podzimní a zimní období. Vagabond na Answear.CZ jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. V nabídce jsou jak klasické modely, vyrobené z lícové kůže, tak i ty na pohodlné platformě, která zajistí vašim nohám pohodlí. Můžete je nosit do práce, na párty, na procházky nebo na nákupy - kozačky jsou univerzální. Pokud si chcete obléci sportovní model https://answear.cz/k/ona/obleceni/soupravy, pak zvolte sneakers Vagabond.

Doporučujeme

Články odjinud