Podprsenka jí pomohla k novému zaměstnání!

Podprsenka jí pomohla k novému zaměstnání!

Naše motto: Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned Vám můžeme ukázat, že tomu tak není, že je to práce hezká, zábavná, dovolí nám s našimi zákaznicemi prožívat jejich ženské příběhy a pomáhat je i částečně řešit radami z našeho oboru. Kdybych to měla říci jednoduše, prodávat spodní prádlo, to je život sám.

Přijít o zaměstnání je jeden z největších stresů, který člověka v životě potká. A když si potom jdete hledat nové zaměstnání, tak můžete očekávat další traumata, neboť vlastně stále prodáváte sami sebe, a to ať písemně, když zasíláte životopisy nebo na osobních odděleních při pohovorech. Dnes bych Vám chtěla vypravovat o naší zákaznici, která přišla o zaměstnání, hledala a našla si své další uplatnění.

Minulý týden, přesně v poledne přišla do naší prodejny v Bílé labuti poněkud silnější zákaznice. Oči prodavaček podprsenek okamžitě už od vstupu zákaznice do prodejny odhadují jakou podprsenku na sobě má, zda jí sedí a jaká velikost a forma by byla pro ni ta správná. Proto hned při jejím vstupu jsme se na sebe s Martinou podívaly a věděly jsme, že dáma přišla v podprsence bez kostice. Dávala jí totiž prsa hodně od sebe. Také jsme si nemohly nevšimnout, že má málo hluboký košíček. Prsa totiž měla níže, než je v tomto kraji zvykem. Byla oblečena do volné delší halenky nemoderního střihu a sukni měla - no, snad až do půl lýtek. Skoro by člověk řekl, že je to paní v důchodu, která jen tak vyběhla naproti do obchodu pro cukr a trochu toho šafránu.

Stála v prodejně a bezradně se rozhlížela kolem sebe po stojanech s podprsenkami. Zeptala jsem se, zda jí můžeme nějak pomoci. Vděčně se na mě podívala a řekla, že pomoc potřebuje v této chvíli opravdu hodně. Dvacet let prý pracovala jako účetní u soukromé firmy, myslela si, jak vše dělá dobře a šéfové jsou spokojeni. Najednou jí mladý manažér oznámil, že ve firmě bude reorganizace a její místo je zrušeno. Nebylo tedy prý zrušeno úplně, ale bylo přeorganizováno. Výsledkem toho pak bylo, že na její místo nastoupila manažerova fešná sestřenice.

Paní rozčileně ve svém vyprávění pokračovala. „Myslela jsem si, že o dobrou účetní je vždycky zájem a tak jsem se pustila do shánění zaměstnání, neboť mládí pryč a do důchodu daleko a peníze jsou potřeba. Ale ouha. Teď chodím na konkurzy, ale přes své znalosti jsem ještě nebyla nikdy vybraná ani do druhého kola. Kamarádka mi poradila, aby se trochu moderněji oblékla, načesala, namalovala, a k tomu všemu přidala svoji letitou praxi a zkušenosti účetní a tím trochu o místo zabojovala.“ „Víte, děvčata" řekla nám, "mě to tedy připadá jako hloupost, měli by mě tam chtít kvůli práci a ne, abych se tam natřásala. Musím ale připustit, že na tom v dnešní době asi něco bude a rozhodně to chci vyzkoušet. Tak, co byste mi radily?"

A to my máme s Martinou rády, když můžeme trochu tvořit a tak jsme začaly, jako vždy se správnou velikostí a tvarem podprsenky, vždyť jsme tady na to poradna. Paní jsme změřily a vypadalo to tak na 90D, ale protože jsme chtěly docílit většího efektu, nabídly jsme jí velikost 85E, tj. přibližně stejně hluboký košíček na menším obvodu, aby postava vypadala štíhlejší. Tuhle fintu už, mile čtenářky, znáte z našeho příběhu "Jak docílit plného dekoltu". Její ňadra jsme jí dostala do hezkého tvaru a hlavně nahoru, leč tím se pod nimi ukázaly drobné faldíčky a pohříchu i několik větších faldů :-).

Na tuto častou bolístku nabízíme různé druhy stahovacího a zpevňovacího prádla, tentokrát to byl stahovací pás Pure Shaper Body Slimmer, který tvaruje postavu od podprsenky až po boky, a k tomu nabídly decentní trochu vypasované tričko výraznější barvy, aby se jí tvářičky začervenaly.

Celkový dojem byl moc hezký a byla to opravdu změna. A když Martina vzala špendlíky a trochu jí zkrátila sukni, paní účetní omládla o dobrých deset let. Moc se jí to líbilo, otáčela se u zrcadla a smála se jako malá holka a my s ní. "Tak já tedy do toho jdu", řekla a šla se do kabinky převléknout opět do svého.

Asi za pět minut z kabinky vyšla a bylo to, jako kdyby na ní těch deset let zase spadlo nazpátek. Své kolty (tedy chtěla jsem říci prsa) měla opět proklatě nízko a zakrývala to volnou halenkou se sukní, jak z doby minulé.

Dívala se na sebe do zrcadla a řekla: "Víte co, děvčata, zabalte mi tu podprsenku, pás i to tričko a až přijdu domů, tak tyhle svoje šaty hodím do popelnice a už je nikdy nechci vidět. A najdu si super místo a taky k tomu chlapa, to se ví!!! A až to místo najdu, tak Vám přinesu šampaňské, protože jste mi pomohly, už jenom tím, že mám do toho všeho zase chuť. Člověk se nesmí nechat odradit, ani když Vám na deseti místech řeknou, že o Vás a Vaši práci nestojí. Teď půjdu a projdu těch nabídek třeba dalších třicet a to by bylo, aby někde nebyli rádi, že našli zkušenou a ochotnou a teď i docela fešnou finanční účetní".

A myslíte si, že nám to šampaňské přinesla? Přinesla.

Nebylo to sice hned, bylo to asi až za dva měsíce, ale nezapomněla. Vzali jí nakonec na jedno nejmenované ministerstvo blízko Bílé labutě. A má se tam lépe než u té dřívější firmy.

Jak to má s novým chlapem nevíme, ale až si přijde zase koupit podprsenku, tak se jí na to zeptáme. No, ne?

Zdroj:www.podprsenky-poradna.cz



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Pobouření: Německá muslimka se svlékla pro Playboy!

Doporučujeme

Články odjinud