Podprsenková poradna: Správná podprsenka pro povislá ňadra!

Podprsenková poradna: Správná podprsenka pro povislá ňadra!

Mezi nejčastější problémy, které ženy trápí, jsou povislá ňadra. Jakou podprsenku zvolit, aby pomohla vytvarovat povislá prsa tak, že se vrátí na původní místo a do požadovaného tvaru? Poradíme vám!

Na vaše dotazy odpovídá odbornice Hanka Nekolová z Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti:

Píší nám mladé maminky, kterým po těhotenství a kojení, když účinky hormonů vymizí a mléčné žlázy se vrátí do své původní velikosti, prsa povadnou.

Píší nám dívky a ženy, kterým se podařilo zhubnout více kilogramů najednou a jejich prsa ztratila svůj původně pevný tvar. Píší nám starší ženy s většími plnějšími prsy, kterým gravitace přispěla k jejich prověšení.

Některé z nich řeší tuto situaci plastickou operací, ale většina z nich by ráda našla vhodnou podprsenku, aby tím přispěly nejen ke zlepšení své postavy, ale i k vyřešení možných bolestí hlavy či zad.

Obecně lze říci, že v případě povislých prsou si vybíráme podprsenku s vyšším středem uzavřenějšího střihu a hlavně správné velikosti, tj. takovou, která dobře sedí a kostice netlačí a při předklonu prsa nemají tendenci z košíčků vypadnout.

Taková podprsenka se hledá individuálně pro každou zákaznici a zde mohou diskrétně pomoci speciálně vyškolené prodavačky, které mají praxi, zkušenosti a dobře znají nabízený sortiment.

U menších velikostí to mohou být podprsenky vyztužené, nevyztužené i s push-up tvarováním. Pro příklad je možné se podívat na tvar podprsenek:

Angel Curves WP True Curves WHP Elastiform R Miss Sexy&Crazy WHU 02 (podprsenku se silným push-up efektem)

U větších prsou zase účinně pomáhají podprsenky nevyztužené, dobře a kvalitně šité, ale vždy s vyšším středem a uzavřenějšího střihu. Pro příklad je možné se podívat na tvar podprsenek:

Ladyform Grace W Ladyform soft W Riccarda W

První dvě z nich jsou podprsenky zmenšovací, ta třetí je tvarovací se zeštíhlovacím švem.

Dobře tvarující podprsenka velmi ovlivní celkový vzhled postavy, a tudíž i vaše sebevědomí. Čím problematičtější prsa máte, tím více byste si měla dát záležet na výběru podprsenky. Pokud se rozhodnete nakoupit prádlo na internetu, je to v pořádku a vyjde vás to pravděpodobně levněji. Je to však také sázka do loterie. Dobře uděláte, když si konkrétní podprsenku před koupí vyzkoušíte.

www.podprsenky-poradna.cz

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud