Podprsenky Airotic opticky zvětšují o dvě čísla

Podprsenky Airotic opticky zvětšují o dvě čísla

Poslední hit na trhu dámského prádla se jmenuje „Airotic“ (čti : erotik) a přišla s ním firma Gossard. Tato oděvní firma se už před rokem proslavila kolekcí speciálních podprsenek Push-up, vybavených polštářky z elastické pěny, jež jsou podle sloganu výrobce schopné „nechat vyzývavě čnít“ i sebeplošší poprsí. Že o ně je zájem, dokazují čísla: 8 000 prodaných kusů denně jenom ve Francii!

Vývoj se však nezastavil. Nový model firmy, poprvé představený minulý měsíc, se jmenuje „Airotic“ a vychází z jinak naprosto neerotického principu automobilového airbagu. Do podprsenky jsou zašity dva vzduchové polštářky ve tvaru půlměsíce, které jí dodávají vzhled. Žádaný objem poprsí se dá nastavit jejich přihuštěním či naopak popuštěním.

Technicko-erotický zázrak si vyžádal dva roky vývoje. Výrobce zaručuje odolnost proti tlaku (známá „letadlová“ faux-pas), náhodnému vypuštění v nejméně vhodnou chvíli a poškození praním.

Na posledním salónu prádla ve francouzském Lyonu projevili obchodníci o novinku v barvách jara nebývalý zájem. Přes její poněkud „nahuštěnou“ cenu ( přibližně 5 000 Kč) chce firma do konce roku prodat jen v Evropě130 000 kusů. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud