Seriál Tátové na tahu, Prima Archiv ČT, Nova, Prima

Seriál Tátové na tahu, Prima Archiv ČT, Nova, Prima

Život ve hvězdách, Nova Archiv ČT, Nova, Prima
Seriál Krejzovi, Prima Archiv ČT, Nova, Prima
Seriál Labyrint, Česká televize Archiv ČT, Nova, Prima
1 proti všem, Prima Archiv ČT, Nova, Prima
9
Fotogalerie

Podzim u obrazovek: Jaké novinky chystají televize na zbytek roku?

Osvědčené seriály i zcela nové pořady, takový bude podzim u televize. Nova, Prima i ČT si toho pro diváky připravily spoustu, a tak se na obrazovky vrátí První republika, Specialisté nebo Dáma a král. Těšit se ale můžete i na nové pořady jako Tátové na tahu, Zahradnictví či Poklady z půdy. Na co se těšíte nejvíc?

Česká televize: Rédl

Režisér Jan Hřebejk natočil pro Českou televizi čtyřdílnou minisérii Rédl a do hlavní role obsadil Ondřeje Sokola. Jedná se o dobový thriller, který se odehrává v roce 1992. Příběh začíná o Vánocích po rozpadu Československa, kdy vojenský prokurátor Roman Rédl chystá trestní stíhání generála Lorence, který byl posledním šéfem StB. Další zápletku představují dva studenti kybernetiky, kteří zmizeli beze stopy a zanechali po sobě počítač a ruský vojenský kód. Přerod Československa je vyprávěn očima estébáků. Kromě Ondřeje Sokola si v seriálu zahráli například Petra Hřebíčková nebo David Novotný.

Podívejte se na ukázku ze seriálu Rédl:

Pokračování 2 / 13

Nova: Specialisté

Kriminálky jsou u nás velmi oblíbené, což ví i televize Nova. Proto na podzim přinese novou řadu seriálu Specialisté, v němž se každý týden bude řešit závažný trestný čin. Půjde například o zmizení dětí, vraždu nevěsty nebo sexuálního devianta. Stejně jako v minulé sérii se v hlavních rolích objeví Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová nebo David Prachař.

Pokračování 3 / 13

Prima: Tátové na tahu

Prima přichází na podzim s novým seriálem, který jistě zaujme muže i ženy. Děj sleduje čtyři rodiny, kde si domácnost a výchovu dětí vzali na starost muži. V dnešní době to není nic neobvyklého, muži chodí na mateřskou, páry mají děti ve střídavé péči a potomky vychovávají i homosexuálové. V seriálu se Saša Rašilov, Karel Dobrý, Štěpán Benoni, Petr Vaněk a Jakub Prachař budou snažit být těmi nejlepšími táty pro své ratolesti.

Pokračování 4 / 13

Česká televize: Lynč

Lynč je svým způsobem unikátní, osmidílné kriminální drama, které otevírá palčivé sociální otázky života na malém městě.  Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, kde se snaží objasnit násilnou smrt svého kamaráda z dětství Denise, který byl romského původu. Seriál poukazuje na vztahy na maloměstě i na to, že každý má svá tajemství. Na povrch vyplouvá rasová nesnášenlivost a xenofobie místních obyvatel.

Podívejte  se na ukázku ze seriálu Lynč:

Pokračování 5 / 13

Nova: Dáma a král

Další detektivku na obrazovky opět přinese televize Nova. Půjde o novou sérii oblíbeného pořadu Dáma a král. Tentokrát se tým ocitne v prostředí mezi závodními krasobruslařkami, v masokombinátu nebo na Divokém Západě. Do party, kterou tvoří Matěj Hádek, Jan Cina, Miroslav Donutil a Tereza Hofová, navíc přibude nový člen. Michal Dalecký by měl do seriálu přinést více situačního humoru.

Pokračování 6 / 13

Prima: Krejzovi

Bláznivé rodině Krejzových velí hlava rodiny Jan Krejza v podání Václava Postráneckého. Ten se stará o čtyři dcery zrzky a většina situací se odehrává v jejich rodinné vile, kde se mimo obytných prostor nachází také veterinární klinika, dílna nebo soukromé rádio. O dobrou zábavu se postarají Vanda Hybnerová, Jan Šťastný, Markéta Plánková, Filip Blažek a další.

Pokračování 7 / 13

Česká televize: Zahradnictví

Také v další minisérii se Česká televize vrací do minulosti, tentokrát do období mezi lety 1939 a 1959. Šestidílného seriálu se opět ujal Jan Hřebejk a také Petr Jarchovský, který v příběhu popsal osudy své velké rodiny. Každý díl vypráví samostatný příběh jedné části rodiny. V hlavních rolích si zahráli například Aňa Geislerová, Ondřej Sokol, Lenka Krobotová a další.

Podívejte se na ukázku ze seriálu Zahradnictví:

Pokračování 8 / 13

Nova: O 10 let mladší

Pořad připomínající reality show poběží od podzimu na Nově. Půjde o proměny různých dvojic, které pojí nějaké pouto. Jde o sourozence, kamarády, spolubydlící, ale i partnery, kteří chtějí změnit svůj život a o deset let omládnout. Na pomoc dostanou odborníky a specialisty, takže budete mít možnost vidět plastické chirurgy i dermatology v akci. Tváří pořadu je Monika Absolonová.

Pokračování 9 / 13

Prima: Poklad z půdy

Zajímavý formát nabídne televize Prima. V pořadu Poklad z půdy, který bude moderovat Jan Rosák, se budou řešit nejrůznější věci, které se skrývají v prachu na půdě. Někdy jde o harampádí, jindy to může být cenná starožitnost. V každém díle bude tým odborníků oceňovat pět kousků a poté si je budou moci odkoupit sběratelé a starožitníci.

Pokračování 10 / 13

Česká televize: Labyrint III

Ani Česká televize se nebrání detektivkám a kriminálkám, tentokrát s příměsí mysterie. Seriál Labyrint režiséra Jiřího Stracha odstartuje už třetí sérii, která bude pojednávat o tajemství apoštolů. „Třetí série je o tom, co se stane, když člověk vyzve Pána Boha na souboj,“ vyjádřil se režisér. Opět se bude řešit několik vražd, jež proběhly podivným způsobem. Nové postavy v podání Denisy Nesvačilové a Petra Stacha navíc slibují novou energii.

Pokračování 11 / 13

Nova: Život ve hvězdách

Pokud toužíte poznat, jaký je svět showbyznysu, nový pořad Život ve hvězdách je vaše šance. Právě vy se totiž můžete stát jeho hvězdami a splnit si své sny. V pořadu se také dozvíte řadu užitečných tipů z oblasti společenského i rodinného života. Moderování se ujala Petra Svoboda a reportáže bude točit Bára Divišová.

Pokračování 12 / 13

Prima: 1 proti všem

Na úspěšnou tvář i schopnosti moderátorů Leoše Mareše a Libora Boučka sází Prima. Ti se stanou tvářemi nové interaktivní zábavné show, které se za pomoci mobilních aplikací budete moci zúčastnit i vy. Bude se hrát až o patnáct milionů!

Pokračování 13 / 13

Česká televize: První republika

Seriál První republika patří mezi ty nejoblíbenější, a tak ČT nabízí jeho třetí řadu. Rodina Valentů bude znovu stát před řadou překážek, které je zasáhnou, včetně hospodářské krize. Dočkáte se nového milostného trojúhelníku i kriminální zápletky, na své si přijdou milovníci boxu a také swingu.

Podívejte se na ukázku ze seriálu První republika:

Doporučujeme

Články odjinud