Podzimní a zimní kolekce přinášejí módu z ulic New Yorku

Podzimní a zimní kolekce přinášejí módu z ulic New Yorku

Vzrušení, styl a glamour jsou přesnou charakteristikou nových kolekcí britské módní značky F&F, která představila módní trendy pro sezónu Podzim / Zima 2010.

A jaké vlastně budou na podzim a v zimě trendy? Smyslný look zahalený tajemstvím, hra s prodlouženou siluetou, jednoduché a čisté linie, které mohou být dokresleny i pánskými prvky či vojenský styl s přidáním ženskosti.



Ale i třeba look inspirovaný středověkými kočovníky kladoucí důraz na vrstvení a strukturované materiály patří k módním hitům blížící se sezóny. F&F Blue a F&F Black kolekce se drží hlavně černé, bílé a šedé barvy, ta se dobře kombinuje například s červenou, modrou, krémovou a jemně růžovou.

Chcete-li být in, nemělo by vám v zimě v šatníku chybět oblečení z pletenin, kožešiny, Melton vlny, šifónu, jemné pleteniny nebo saténu.

Zájem o novinky nadcházející sezóny přilákal na módní přehlídku F&F významné osobnosti, pro které je móda nepostradatelnou součástí jejich života. Mezi hosty nechyběly Petra Černocká, Linda Finková, Markéta Hrubešová, Štěpánka Duchková, Jana Doleželová ani Lucie Koňaříková.

Oblečení britské značky F&F nabízející vysokou kvalitu za příjemnou cenu si oblíbily také celebrity a do detailu sladěné kolekce si pochvaluje i herečka Markéta Hrubešová: „Upřednostňuji čisté linie, mám ráda eleganci a ženskost, a protože se trendy mění vcelku rychle, je příjemné, že je možné si koupit krásné a moderní kousky oblečení za velmi dobré ceny.“

ČTĚTE TAKÉ:
Lodičky ze Sexu ve městě 2 devastují nohy

Doporučujeme

Články odjinud