Podzimní make-up

31 komentářů

Mudr
3. listopadu • 17:40

Avon je super - mám toho od něj doma spoustu (krémy, sprcháče, těl. mléka, dekorativku a i ten pitomej make-up) takže si o těch, kterým se kosmetika Avon nelíbí, tak ať sem prostě nelezou, neodrazují druhé a nepíšou tu takové hňupoviny!! Avon je super i proto, že při mém zaměstnání nemám tolik času lítat po drogeriích a vybírat kosmetiku, prostě si vyberu z pohodlí domova a je to!!!

RadkaPV
2. února • 23:26

Jsem kosmetickou poradkyní Mary Kay (líčíme miss ČR!!!!) a ráda bych Vám nabídla bezplatné kosmetické poradenství. Než si holky půjdete koupit něco, co Vám na poličce bude ležet a ani se toho nedotknete, i když to stálo jen 150 Kč (kolik takových přípravků doma máte? - to už by bylo super dekoračky od Mary Kay!), ozvěte se mi, pokud jste z Brna, Blanska, Vyškova, Znojma Prostějova a okolí a určitě se domluvíme na příjemném setkání. Než si něco koupíte, je třeba to vyzkoušet, ať nekupujete zajíce v pytli!

petulidlo
28. ledna • 11:07

Tohle vypadá dobře

Niky
16. ledna • 19:03

Chtěla jsem se zeptat jestli je normální používat ve 14letech make-up?

4LucyBeranek
4. ledna • 15:18

100% spokojená s testy na zvířatech, tak je podporuj dál, ať umíraj v mukách kvůli takovým krávám jako seš ty, co škudlí korunu. Bye

cattie
3. listopadu • 22:31

Zastávám také názor podobný vašemu. Nekvalitní levná kosmetika mi domů nesmí, jsou to zbytečně vyhozené peníze. Osobně používám kosmetiku Mary Kay a nemůžu si ji vynachválit. Pokud byste některá chtěla vyzkoušet nezávazně Mary Kay - napište mi na cattie@seznam.cz a můžeme se domluvit :o)

Nova
25. září • 20:54

Koupila jsem si kontaktní čočky na http://www.cocky-kontaktni.cz
Jsem maximalne spokojena - velky roztok zdarma, doprava zdarma, nejlepsi ceny (aspon na ty moje cocky) a mela jsem je druhy den v praci.
Dostala jsem i slevovy kupon 044fjrlu, ktery je prenosny a opravnuje kazdeho k 3% sleve.
Fakt bezva.

Alizzé
25. září • 19:56

Já osobně zastávám názor, že za kosmetiku je lepší si připlatit a zvlášť když máte citlivou pleť. Oriflame zasadně neuznávám přijde mi nekvalitní, s Avonem mám smíšené zkušenosti-ale rozhodně zastávam nazor, že radši lesk na rty za 300,- od Lorealu než za 200,- od Avonu.A krémy myslím, že jasně vyhrávají ty co se prodavají v lékarnach jako napr Vichy. A pokud jde o parfémy tak jedině za tisice protože když jsem si koupila Adidas asi za 300,- vydrzel tak 4 hod kdyz si koupim Gucci za 1300,- tak vydrzi pul dne. A o lacích na nehty platí totéž je poznat rozdíl mezi neznačkovým lakem za 50,- a Lorealem za 300 a velmi se mi osvědčila sada fran. manykůry od Bourjois 400-500,- .....

Martina konečná
22. září • 1:29

kde bych sehnala dior detective chic???? diky

LLL
21. září • 8:23

Avonu nevěřím, používám jenom Dior a Be:ju fakt doporučuju!!!

krtiik
19. září • 16:31

no jak ste si tady povidali o avönu tak bych chtela rict ze je to sice dobra znacka ale v katalozich jsou ty odstiny uplne jine nez ve skutecnost a parkrat se mi jiz stalo ze rtenka byla zatuchla jinak si radsi zaplatim za drazsi kosmetiku................abych se neosipala mam totiz citlivou plet.......:)

LucyBeranek
15. září • 17:53

Já osobně používám značky Miss Sporty, Gabriella Salvete a Rimmel. Jsem 100% spokojená. Na mé akné používám Aknelot, a na celé tělo, Garnier nebo Niveu. Stačí mi to, a nemusím utrácet 5 000Kč jenom za kosmetiku, mě ke kráse stačí toto.Ale jinak souhlasím, Oriflame mi nevydrží celý den. S Avonem skušenosti nemám, proto nemohu nic říct.

Ninni
9. září • 15:39

Souhlasím s Erin - za dobrou kosmetiku si radši připlatím, vydrží mi dýl a mám jistotu, že se po ní neosypu!Pleťovou kosmetiku nakupuju v lékárnách (Vichy, Biotherm, Bioderma, La Roche...) a dekorativní v parfumérkách. Vím,že lesk na rty od Diora, kterej stojí 750Kč (mimochodem vynikající), je dost drahej,ale mám ho už 7 měsíců,mám v něm víc než polovinu a má stejnou konzistenci, jako když jsem ho koupila.Neschne,nelepí, nezapáchá.A používám ho denně - i několikrát. Jednou jsem si koupila lak na nehty od Avonu,po měsíci jsem ho vyhodila - uschnul!

ax
4. září • 15:16

Já jsem začala používat VICHY. Zatím mám jen denní a noční krém a make-up, ale jsem s touto kosmetikou naprosto spokojená. Z dekorativní kosmetiky (stíny, řasenka) můžu pochvalovat MAX FACTOR. Ale přiznávám, že když je "vysoké datum", nepohrdnu ani Miss Sporty :-).
Na Avon nemám žádné konkrétní stížnosti, ale fakt je ten, že s žádným výrobkem jsem nebyla spokojená natolik, abych si ho koupila znovu (až na řasenky, ty jsou vážně nemožné). A taky ráda navštěvuju drogerie a výrobek si chci "ošahat", což v katalogu jaksi nejde...

nick svatba
4. září • 14:01

já používám jen normální kosmetiku akorát mám dost mastnou plet tak si dělám dost často masky s obsahem jílu ráda se líčím i když málojsem starší než 20 let a chci se líbit

REbeCA
4. září • 12:30

Myslím si že kazdy at si pouziva co chce,nebudu preci odsuzovat neco a nekoho ,kdyz me to zrovna nevyhovuje!!Je fakt ,ze ja osobne AVON,ORIFLAME..taky nemm rada!!Uz jen proto ,ze to dela par mych znamych a neustale mi to vnucují!!Ale za to AVON nemuze!!Jsem verna svym znackam...pestici kosmetika NIVEA, a dekorativni kosmetika BOURJUAR.A sem spokojena!!

Ninas
4. září • 11:07

No já si hloupá nepřipadám, protože dám především na vlastní zukušenost a opravdu s Avonem jsem spokojená nebyla, ale tato diskuze není o Avonu, to prostě jen jakmile se objeví někde diskuze o kosmetice, tak v momentě se tam někdo objeví a začne propagovat Avon za "přijatelnou cenu". Sama jsem založila na Dámě diskuzi o kosmetice, která už funguje od začátku roku, holky si tam radí ohledně kosmetiky a s Avonem tam naštěstí nikdo neleze.

Pajulka
3. září • 19:50

Nesouhlasim s vami,musite se zeptat sve avon lady,avon je fajn,mam s nim dobre zkusenosti.pouzivam cokoliv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jste hloupe,ze se nechate zmanipulovat kamaradkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erin
3. září • 11:22

Poznala jsem tři Avon lady.Všechny byly seriózní,slušné a na rovinu Vám řeknu,že kromě laku na nehty a šamponu ten Avon samy nepoužívaly.A to by ty přípravky měly určitě levnější než my.Tak to asi takový zázrak nebude,ten Avon.Mé sestře krém spálil obličej,že se pak loupala jak po spálenině.Mně pouze štípal.Tak nebudu používat něco,co mi škodí,jen proto,že to používají všichni.
Jestli mohu trochu poradit,výborná je česká kosmetika Barekol-www.barekol.cz
Vyrábí jí malá česká firma.Koupit se dá v krámcích se Zdravou výživou,nebo na jejich stránce,dále na www.lékárna.cz
Výrobky jsou velmi příjemné na každý problém.Jsou srovnatelné i s prestižními přípravky-mohu to posoudit-používám Orlane,Sisley.A prokládám barekolem.Ceny se pohybují kolem 100Kč.
Na závěr chci říct,že v žádném případě jim nedělám reklamu.Firmu ani její majitele neznám.Na kosmetiki Barekol jsem narazila náhodně u nás ve Zdravé výživě,kam jsem šla nakoupit.

Werulina
2. září • 19:32

Ninas:já Avon neprodávám ale mluvím z vlastní zkušenosti..používám kosmetiku na pleť a spokojená teda jsem.Kritizovat něco,zaco jsem spokojená rozhodně nebudu.

Ninas
2. září • 18:48

Taky chápu, že každý nemá na to aby si koupil kolekci Diora nebo jinou luxusní značku ale já taky opravdu aspoň make-up si vždycky pořídím značkový, dám sice za něj 1000,- ale mám ho na půl roku. Většinou si kupuju i rtěnky a konturky značkové ale dají se určitě nahradit levnější kosmetikou, mám dobré zkušenosti s Rimmel, Meybeline ale za Avon bych já osobně taky nedala ani korunu, není to podle mého názoru opravdu kvalitní kosmetika, mám kamarádky co si jí koupily a nebyly vůbec spokojené.Řekla bych, že ji brání ty, co ji prodávají, takže to chápu, katalogy vypadají pěkně ale kvalita ....

Werulina
2. září • 18:18

Isabel:tak to že se ti to nedoručilo neznamená,že Avon je špatný.
Asi máš blbou Anon Lady..já od své Avon lady dostala vše v určitou dobu..

Isabel
2. září • 16:43

Je fakt, ze v katalogu Avonu vypadaji licidla jinak nez kdyz je pak mate v ruce, ja jsem jeste nedostala rtenku bo stiny, ktery jsem si objednala, misto svetle ruzovych stinu jsem dostala tmave zlatoruzovy odstin - ale nosit se da. Ja taky koukam jen na to, jaky barvy jsou in a pak si je koupim od Rimmelu nebo Maybeline, popr. Avonu. U nas ve meste nikde ani Diora a spol. neprodavaji, ani bych za to ty penize nedala.

moki
2. září • 14:48

Souhlasím s holkama, Avon nepoužívám, je to čistě komerce. Vůbec jsem nebyla spokojená s kvalitou a navíc vždycky výrobek vypadá ve skutečnosti jinak, než na obrázku. Byla jsem totálně za blba, když jsem se dožadovala vybraných stínů a místo nádherně bronzových jsem dostala bílé. Moje chyba, nepoznala jsem to, protože byly nalíčené na modelce- černošce.

Werulina
2. září • 14:06

tak to máte blbý..

erin
2. září • 9:55

Souhlasím se Sylvií,že Avon je otřesný-měli by ho zakázat.Znám hodně žen,které se napálily a pak měly problémy spletí.Já i moje sestra také.
Také si raději koupím jednou za čas kvalitní značku makeupu-nejsou na obličeji ani vidět a přitom vypadáte dobře.
Kdybych měla pouze na levnou dekorativní kosmetiku,tak zvolím Rimmel.Je také dobrý.A výběr odstínů je široký,hlavně ve rtěnkách.

Werulina
1. září • 19:24

Sylvie..Hmm,zajímavé..já mám všechnu kosmetiku od Avonu...i make-up,který sice nepoužívám ale dřív jsem ho používala,a ten make-up byl skvělý.
Teď z Avonu mám zase další přípravky na pleť a jsem max. spokojená.

Sylvie
1. září • 18:47

Já s vámi teda nesouhlasím, z Avonu jsem pár věci zkusila a skončily v koši, stíny nemalovaly, make-upy příšerné a z šampónů jsem já i kamarádka dostala lupy. Raději investuji aspoň do kvalitního make-upu jednou za půl roku a je to na pleti vidět, než na sebe plácat kosmetiku z ropných derivátů, děkuji ale na to se mám moc ráda a ráda si dopřeju kvalitní věci.

keksik
1. září • 14:16

myslim si to same co andrejka a sisa přece stačí kosmetika t Avonu za pár kaček a ne kosmetika za několik tisíc!!!

sisa
31. srpna • 22:42

Andrejka, mas pravdu!Staci si precitat co leti a hlavne co nam sedi a prelistovat Avon a sme krasne za par stovak a nie za tisice.Nech zije Avooooon

andrea
31. srpna • 20:38

ja osobne si teda nebudu kupovat kosmetiku za tisice, koupim si totez od Avonu a vyjde to uplne nastejno!

Doporučujeme

Články odjinud