Podzimní trendy v líčení - Vamp

Podzimní trendy v líčení - Vamp

K aktuálním módním modelům v sexy rockovém stylu a k záplavě černých krajek se skvěle hodí druhý ze žhavých podzimních trendů. Na rozdíl od umírněného lady vzhledu vsaďte na super sexy výrazný make-up očí a svádějte každým svým pohledem.

PYTHON Módní návrhář Giorgio Armani si skvěle vede nejen v oblékání slavných a bohatých, ale také na poli krásy. Líčidla nesoucí monogram GA opravdu stojí za pozornost a věřte, že jakmile vyzkoušíte Armaniho na vlastní kůži, naprosto vás ohromí. Originální textury v dokonalém souladu s pletí, jedinečné odstíny pro krásu a jedinečný půvab každé ženy, to vše je inovativní kosmetika Giorgio Armani.

Armani proslul luxusními kabelkami, botami a koženými doplňky. Kolekce líčení pro letošní podzim našla svou inspiraci v kůži krajty. Giorgio Armani cosmetics předkládá kolekci líčení, která promění líčení ve skutečný módní doplněk. Jde o celou paletu různých látek, ovšem v podobě líčidel. Ohromující kolekce v barvách krajty a s imitací krajtí kůže v ústředním výrobku celé řady. Líčení jako druhá pleť.

Vůbec poprvé nabízí Armani harmonicky sladěnou trojici očních stínů v jediné paletce a dociluje tak zvláštního a jedinečného vzhled očí. Paletka slouží stejně dobře jako drobná módní nezbytnost se vzorkem krajtí kůže. Svůdné odstíny šedivé, tmavé lesklé šedé a zářivé perleťové šedé odhalují svou rozličnou intenzitu při vzájemném vrstvení. Součástí jsou také dva nové odstíny hedvábné rtěnky ArmaniSilk z této limitované kolekce - podzimní odstíny tmavě fialové a temně rudé.

DANDY

Oblíbený dandy styl se projevuje v šatníku a tento podzim také v líčení. Francouzi si obzvláště na teno směr potrpí, jak dokazuje elegantní kolekce Dior a vášnivá od Givenchy. Na rozdíl od lady look Dior dámy, Givenchy působí mladistvěji a mnohem ostřeji.

Výrazné oči v temných odstínech noční oblohy skvěle korespondují se svěží tváří a jemnými rty. V kombinaci se stylovým oblečením z černé kůže, krajky a pár prvky inspirovanými pánským šatníkem budete za skutečnou hvězdu.

A nebyl by to Givenchy, kdyby i kolekci líčení nepřišel si vychytaným módním doplňkem. Pro tuto sezónu je překvapivou novinkou Pocket Beauty Case. Tento multifunkční produkt v podobě pánských kapesních hodinek byl inspirován Dandy stylem a vyroben ve spolupráci s Givenchy Couture. Můžete jej použit na rty nebo jako tvářenka pro zdravý a zářivý vzhled.

A samozřejmě nechybí nezbytná paletka očních stínů. Tři tmavé třpytivé odstíny s matující bílou bází, která se skrývá pod černou vrstvou s bílými puntíky, vytvoří ten správný look stylové rockerky.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud