Podzimní veletržní sezónu v Praze zahájí World of beauty & spa

Podzimní veletržní sezónu v Praze zahájí World of beauty & spa

16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se otevře návštěvníkům v pátek 6. a v sobotu 7. září. V moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY na ně bude čekat nabídka top novinek i oblíbených přípravků více než tří stovek vystavovatelů.

Návštěvníky uvítají odborníci s cennými radami pro péči o pleť, formování postavy i zdravý životní styl a vhodný pohyb. Nebudou tu chybět trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 – již tradičně v podání týmu Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů. Čarování s kadeřnickými nůžkami ukáží ve svých show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Blanka Hašková i Romana Topinková. Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek renomovaných návrhářů a oděvních značek v podání českých miss, stejně tak známých tváří show businessu, tentokrát se mimo jiné zúčastní Monika Žídková, Eliška Bučková, Taťána Makarenko, Taťána Šedivá a finalistky České Miss 2013.

Příznivci Marie Rottrové mohou přijít na její autogramiádu, v porotě soutěže přislíbila účast Eva Decastelo. V roli skvělé moderátorky se na návštěvníky opět těší Romana Navarová.

Na veletrhu opět nebudou chybět vrcholové české a mezinárodní soutěže. Ke každoročním „highlights“ patří finále České mistrovské soutěže v make-upu, tentokrát na téma divoké a nespoutané ženy inspirované barvami exotické přírody „WILD ORCHID“. Mezinárodní soutěž v modelování nehtů (nail designu) se zaměří na dokonalou práci nejlepších designerů, zatímco v soutěži „nail contest“ si může vyzkoušet umění zdobení nehtů každý zájemce. Přírodní péči se věnuje soutěž ve spa manikúře. Finále prestižní soutěže kadeřníků „INSPIRACE 2014“ o stotisíc korun bude tentokrát věnované elegantním pánským účesům, na kadeřnickém stánku najdou možnost vyzkoušení nového účesu i návštěvníci. Soutěž Natur Sport Fittnes Cup bude přehlídkou půvabných přírodně-sportovních těl modelů a modelek.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných péči o nohy, aromaterapii, masážím, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Speciální semináře budou věnovány prevenci a zdravému vývoji předškolních dětí, především cvičení pro zdravý vývoj nožiček.

Novinkou bude samostatná hala s nabídkou minerálů, drahých kamenů, bižuterie a doplňků, kam bude vstup pro návštěvníky zdarma, stejně jako na sobotní Den letiště Praha Letňany, kde budou k vidění nevšední a raritní letadla i letecké ukázky.

Více na www.worldofbeauty.cz; FB: http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

Doporučujeme

Články odjinud