Poklad piráta z Karibiku

Poklad piráta z Karibiku

Toužíte po dokonalém módním doplňku? Máte pocit, že vaší kráse něco chybí? Sníte o originálním šperku? Už nehledejte! Objevili jsme pro vás poklad piráta z Karibiku. Truhlu plnou blýskavých náhrdelníků, zářivých prstenů a okouzlujících náramků.

Osmany Laffita vedle krásného oblečení navrhuje i širokou paletu doplňků od bot přes brýle a šperky konče. Každou sezónu představuje spolu s exklusivními modely šatů i linii šperků, která je stejně velkolepá a originální jako celá Osmanyho tvorba.

Hojnost šperků je nepřehlédnutelným znakem zimní kolekce “Scandalous”. Náhrdelníky a náramky ze Swarovski krystalů mají jednou matný, jindy lesklý povrch. Důležité je nosit je ve velkém množství, v různých barvách, aby se zdůraznil celkový glamour vzhled, který Osmany na ženách tolik miluje.

Nechte se proto inspirovat krásou křišťálů a perel, jak ji vidí kubánský návrhář s pirátskými předky Osmany Laffita.

Dobrá zpráva nakonec. Všechny šperky jsou k mání v Internetovém obchodě na stránkách www.osmanylaffita.com. Ani cen se nemusíte dát. Originální šperk tu pořídíte již od 1800,-. Množství je limitované, takže neváhejte. Módní doplňky od vyhlášeného couturiera představují také nádherný dárek pro vaše blízké.

autor: simona foto: osmanylaffita.com

Doporučujeme

Články odjinud