Pokračování Bridget Jonesové bude

Pokračování Bridget Jonesové bude

Populární komedie Deník Bridget Jonesové se zřejmě přece jen dočká svého pokračování. Podle všeho by v něm měla opět zazářit Reneé Zellwegerová (33), která si zahrála hlavní roli i v prvním díle. Tvrdí to alespoň kaskadérka Melinda Whitingová, která ve filmu funguje jako dvojnice hlavní představitelky.

"Produkce se mnou již podepsala smlouvu, takže se dá předpokládat, že něco skutečně chystají. A když jsem tam já, tak určitě nebude chybět ani Reneé," uvedla Whitingová.

Jak se ale věci mají doopravdy, je zřejmě ve hvězdách. Další z herců prvního Deníku, britská hvězda Hugh Grant (42), stále tvrdí, že se pokračování neplánuje. Nevěří ani tomu, že by mohlo přijít třeba někdy v budoucnosti. "Bridget Jonesová je zapomenutá věc. Produkce se k jejímu pokračování nijak nehrne," prohlásil Grant.

Dvojnice Reneé Zellwegerové ale naopak tvrdí, že již viděla scénář a že ji produkce také oznámila přesný termín natáčení. "To datum bohužel nemohu zatím prozradit. Snad vám postačí informace, že by se mělo natáčet ještě letos," řekla Melinda, jejíž účinkování v druhém díle Deníku Bridget Jonesové potvrdil i další zdroj. "Melinda skutečně podepsala již definitivní smlouvu a také dostala konečný natáčecí plán, aby s předstihem věděla, na kdy si má pro natáčení rezervovat čas," uvedl nejmenovaný člen filmového štábu, který připravoval první a chystá se i na druhý Deník. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud