Polenta je bleskově hotová, přitom chutná báječně. Co zkusit nákyp či sladkou kaši?

helza
6. dubna • 12:46

@Elynor: My máme polentu moc rádi a vždycky ji máme v zásobě. Zavářím ji do mléka, někdy solím Podravkou, nakonec vždy dám kousek másla. Musí se ale hlídat hustota - po odstavení rychle houstne. Výborná je pohanková (pokud miluješ pohanku) i kukuřičná. A je mnohem chutnější, než obyčejná bramborová kaše - k řízkům, k rybě, když není chuť na knedlík, tak i ke guláši i k svíčkové. A Ke všem masům pečeným na víně a zelenině - to ji pak ale solím jen solí. Navíc je okamžitě hotová. Sledké nejíme, takže ani sladké kaše.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud