Polovina Angličanek se při sexu raději nesvléká

Polovina Angličanek se při sexu raději nesvléká

Neuvěřitelných 48 procent britských žen se cítí lépe, když si při milování na sobě nechají nějaké oblečení. Ukázal to nedávný průzkum.

Ostrovanky si na sobě rády ponechají alespoň jeden kus prádla. Mnohé tvrdí, že jim to zvedá sebevědomí. Není příliš překvapivé, že s nimi většina mužů nesouhlasí. Na dotaz, zda dávají přednost partnerce svlečené nebo částečně oblečené, jich 74 procent odpovědělo, že se raději milují s ženou nahou.

Více než třetina mužů, kteří jsou ochotni smířit se s oblečením v posteli, dává přednost negližé. Bohužel pro ně však ženy podle listu Metro preferují podprsenku.

Britky jsou zřejmě poměrně stydlivé, protože 61 procent z nich přiznává, že se nejraději milují ve tmě. Z mužů dává přednost zatemnění jen 37 procent.

"Tento průzkum ukázal, jak velkou roli hraje oblečení v ženském sebevědomí. Fakt, že si tolik žen připadá více sexy, když na sobě něco mají, ukazuje, že ačkoliv nejsou příliš sebevědomé, oblečení jim pomáhá dodat si trochu kuráže," říká Andy Barr, ředitel marketingu serveru MyCelebrityFashion.

ČTĚTE TAKÉ:
Zuzana Belohorcová není se svou postavou ještě úplně spokojená!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud