Polovina lidí sedává před počítačem nahá

Polovina lidí sedává před počítačem nahá

Pokud si tento článek čtete čirou náhodou v pohodlí domova z internetu, pak jste s padesátiprocentní pravděpodobností buď úplně nazí nebo alespoň ve spodním prádle.

Polovina lidí sedává před počítačem nahá

Pokud si tento článek čtete čirou náhodou v pohodlí domova z internetu, pak jste s padesátiprocentní pravděpodobností buď úplně nazí nebo alespoň ve spodním prádle. Podle výsledků nejnovějšího průzkumu společnosti Intel totiž každý druhý Američan pravidelně usedá před svůj počítač svlečený nebo oblečený pouze ve spodcích. Jak autoři výzkumu podotýkají, ve světě se toto šokující číslo nebude nijak podstatně lišit od údaje získaného průzkumem ve Spojených státech.

Z průzkumu, kterého se zúčastnilo několik tisíc uživatelů internetu starších osmnácti let, také vyplývá, že jedenaosmdesát procent lidí používá svůj přenosný počítač převážně při sledování televize. Celých šedesát procent pracuje s notebookem hlavně v posteli a čtyřiapadesát procent při jídle. "Fakt, že se součet procent nerovná stovce, dokazuje jen to, že mnoho lidí uvedlo, že používá svůj laptop nejčastěji na více místech. Výjimkou nebyly ani odpovědi jako letní zahrádka v restauraci, cesta ve vlaku nebo park," objasňuje výsledky průzkumu jeden z autorů. Několik málo procent dotázaných také uvedlo, že počítač nejčastěji používá ve svém oblíbeném kasinu, při koupeli nebo dokonce při masáži.

"Bez ohledu na to, kde lidé s počítačem pracují, je jisté, že jsou při tom nejčastěji nazí nebo přinejmenším velmi spoře oděni. Několik málo dotazovaných se také přiznalo k naprosto ďábelské kombinaci, když uvedlo, že nejčastěji používají počítač naprosto nazí v posteli, kde střídavě pracují a prohlížejí si s partnerem erotické stránky na internetu," dodal autor výzkumu. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud